Pesca de la truita: com i què pescar, hàbitats de peixos

Pesca de la truita: com i què pescar, hàbitats de peixos

Segons els experts, la majoria de pescadors amb experiència són pescadors de truita. No obstant això, la pesca de la truita també interessa els principiants. L’alta popularitat s’explica pel fet que aquest peix és molt saborós. El propi procés de pesca també dóna molt de gust. Quin temps és millor començar la pesca? Què agafar truita? Quins llocs de l’estany es consideren els més peixos? Pescadors novells les fan aquestes preguntes. La informació sobre les complexitats de la pesca de la truita es troba a aquest article.

Peixos de trobada

La truita és un representant del salmó. També s’anomena truita. Segons l’hàbitat, hi ha tres tipus de truita: llac, riu i pas. A la natura, la truita pot tenir diverses mides. De mitjana, la seva longitud és de 350 mm. No obstant això, també es troben individus de un metre de llarg que pesen més de 8 kg. Segons els experts, l’esperança de vida de la truita pot arribar als 20 anys. Tot i això, això és molt rar.

pesca de truita

Sobre engranatges

La pesca de la truita es realitza mitjançant els següents dispositius:

  • Barres de filar. A jutjar per les revisions, és més eficaç durant la pesca de truites de tardor. Aplicar amb filadors i altres esquers artificials.
  • Una canya de pesca flotant ordinària. Aquesta és la solució més fàcil. Es pot utilitzar amb esquers d’origen vegetal i animal.
  • Pesca amb mosca. Aquest mètode és complex i aportarà resultats només si teniu certes habilitats i experiència.
pesca de truita de llac

A jutjar per les nombroses ressenyes, els tres tipus es consideren força efectius. Tot i això, tot pescador que es dedica a l’extracció de la truita sol preferir un mètode o un altre. Es proporcionen determinats esquers per a cadascun dels engranatges.

Esquer de truita.

Quant a les señuelles

A jutjar per les ressenyes, molts principiants estan interessats en què necessiteu portar amb vosaltres per a la pesca? La pesca de la truita tindrà èxit amb els esquers següents:

  • Cuc de fang. Per la seva brillant tonal vermellós, és la millor esquer per a la truita. Per pescar a persones petites, el pescador haurà de tallar el cuc a trossos. Els exemplars grans piquen els cucs sencers. Per tal d’interessar la truita, els pescadors experimentats els decoren amb ganxos com garlandes. És important que la punta del ganxo estigui amagada. En cas contrari, la picada no es produirà.
  • Larves d’insectes, cucs de sang i mags.
  • Cuc de terra.
  • Caviar vermell. Es considera un esquer molt enganxós, però car, no accessible a totes les truites.
  • Blat de moro.
  • Formatge.
  • Mosques.

Segons els experts, en els períodes d’estiu i tardor, els senyors vegetals són efectius. Degut al fet que l’instint depredador comença a funcionar al peix a la tardor, potser no està satisfet amb el blat de moro i l’arròs sols. La pesca d’hivern per a la truita implica l’ús d’escars d’origen animal. Per a aquells que no saben quina mida han de ser, els experts recomanen partir de les dimensions dels propis peixos que viuen a l’estany. En els llocs de pagament, el pes de les persones és mínim de 3 kg. Tot i això, això no es pot considerar una regularitat, ja que també es troben representants de deu lliures al medi natural. Majoritàriament truita de llac. La pesca als rius, segons els comentaris, és menys efectiva, ja que es troben més sovint individus que pesen fins a 1 kg.

pesca del riu truita

Quant a la pesca de filatura

Segons pescadors experimentats, és impossible predir amb precisió el resultat de la pesca amb aquest equipament. En arribar a l’estany, primer hauríeu de fer diversos repartiments de proves. L’esquer castmaster va resultar força bo. Aquesta filadora té unes excel·lents característiques de vol, gràcies a les quals es pot pescar a una distància considerable. Les bajanes oscil·lants i giratòries també es consideren força pegadisses. El pescador ha de considerar la mida i el color de l’engranatge. Si el peix ataca a prop de la superfície, és recomanable utilitzar un popper. Si la columna d’aigua es convertia en el lloc d’atacs, el pescador hauria d’equipar la canya de filar amb un wobbler. És desitjable que el conjunt tingués diverses opcions per a aquest esquer, dissenyades per a diferents profunditats d’immersió.

Amb la filatura pràctica de cablejat tranquil i profund. Inicialment, el pescador realitza un repartiment precís. Això s’ha de fer de manera que, en el futur, durant la publicació, la filadora passi a prop del lloc amb el peix. La truita pot no atacar immediatament. Majoritàriament els peixos opten per accions actives només després del desè càsting. Per provocar-lo, es recomana publicar a diferents velocitats. Es recomana als pescadors experimentats realitzar la primera publicació a un ritme lent. D’aquesta manera, els peixos podran aprofundir en l’esquer. De vegades la truita intenta tastar-la. El següent cablejat ha de ser ràpid. Alguns individus que són agressius, sense examinar-ne l’atractiu, l’ataquen per cablejat ràpid.

Com volar pescar mosques?

Per a la pesca de la truita d’aquesta manera, necessiteu mosques artificials. A diferència d’altres señuelles, es mantenen amb més seguretat en un ganxo. Com que la mosca és una imitació d’un insecte que viu en un estany, el pescador ha de saber quin esquer ha d’utilitzar en un període determinat. Si la mosca imita una larva, que és massa aviat per volar, la seva aparició a la columna d’aigua només alertarà el depredador. Aquests elements complementaris es poden fer còpies hàbils de les larves i dels insectes que formen la base d’alimentació de la truita. Tot i això, aquest peix també pot mossegar sobre mosques amb un aspecte únic, que abans ignoraven.

Una canya de pesca està mosca amb una corretja, el diàmetre de 0,15 a 0,25 mm. La longitud de l’engranatge es troba entre 1,5 i 3 m. La corretja ha de tenir la mateixa longitud. A jutjar per les revisions, als llocs de pagament és més convenient agafar-lo amb canyes llargues. Al riu, la pesca de la truita es fa amb canyes de pesca més curtes. Aquesta recomanació es deu al fet que, durant la pesca, el pescador s’ha de desplaçar molt per la costa amb diversos obstacles. Amb els equips llargs, serà molt difícil fer-ho.

Quan començar?

La truita es cull estacionalment. Hi ha tres. La primera comença a l’abril i finalitza al juny. En aquest moment, el peix està molt actiu. S’alimenta d’insectes, petits peixos i granotes. Això ho ha de tenir en compte el pescador a l’hora de seleccionar els esquers. Els experts recomanen començar a pescar després de dinar. Segona temporada: juliol-agost. El peix es queda més tranquil. La dieta del depredador està representada per nimfes i insectes. La truita es captura a la tarda o al matí. La temporada minera finalitza al setembre. En aquest moment, l’activitat del peix torna a augmentar. Bàsicament, s’alimenta de petits insectes aquàtics i terrestres.

pesca de pesca de truita

Quant als hàbitats

Segons els experts, la truita només viu en aigua neta i freda. Per tant, es pot trobar a rius de muntanya i llacs de muntanya. En aquests embassaments, a més de la truita, hi viuen gresos. També hi ha grans llacs amb altres espècies de peixos. En un estany, la truita es desplega en llocs amb el flux més ràpid i, per tant, l’aigua que hi ha és més freda i amb un alt contingut en oxigen.

truita de pesca d’hivern

Com que el depredador es dirigeix ​​amb el cap en direcció al corrent, per tal de determinar el lloc d’aparcament, el pescador hauria d’anar en la mateixa direcció. En cas contrari, el peix pot notar un moviment a la vora. Com que l’aigua s’escalfa més ràpidament en llocs amb un corrent feble, no heu de buscar truites aquí. Sovint aquesta espècie es desplega sota grans blocs. Aquí la truita descansa i guanya força per continuar amb el seu moviment contra el torrent. Sovint es tracta d’individus mitjans o petits. Els exemplars més grans es concentren en llocs més profunds amb refugis naturals: claus o arbres caiguts. Sovint la truita neda a la mateixa superfície, on s’alimenta d’insectes que han caigut a l’aigua.

A Akulovo

Als afores, la pesca de la truita es realitza en clubs especials de pesca, que també s’anomenen “pagadors”. Un d’ells va ser el club Akulovo. A jutjar per nombroses ressenyes, aquesta plataforma té ponts convenients per a la pesca, l’estany s’abasteix regularment, el consumidor té la possibilitat de llogar material de pesca. Després de la pesca, els membres del club es poden relaxar. Especialment per a aquest propòsit, hi ha molts fogons i allotjaments per passar la nit al territori. També a “Akulovo” hi ha un parc infantil, un restaurant, un bany, una barbacoa, on, si ho desitja, un membre del club pot cuinar peix. A jutjar per les revisions, la direcció del club es va preocupar per la conveniència no només dels pescadors, sinó també de les seves famílies. A més de la truita, podeu pescar peixos de bacallà, puré, carpa, esturó i beluga.

pesca de truita a prop de Moscou

En conclusió

Com que la truita és un peix molt cuidat i tímid, cal observar un silenci complet durant la pesca. En cas contrari, la truita deixarà el lloc. El pescador ha de preparar roba especial de camuflatge. És important que no destaqui de la costa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *