Simulador de lluita de braços: descripció, especificacions i ressenyes

Simulador de lluita de braços: descripció, especificacions i ressenyes

La lluita de braços és un esport que inclou la lluita de mà. Aquesta lliçó no és un esport olímpic, però és popular entre els esportistes. Pel que fa a altres moviments esportius, hi ha simuladors de lluita de braços que permeten acumular la força de les mans per guanyar competicions o per a èxits personals. Tot i això, la competició no es fa en equips, sinó en mans d’un oponent, de manera que els simuladors només preparen l’avantbraç per a la lluita.

Simulador de blocs per a la lluita de braços està destinada a bombejar els músculs de l’avantbraç, ja que aquest és el grup muscular objectiu que actua en la lluita de braços. A més, els músculs de l’espatlla actuen en petita mesura, i una gran càrrega cau sobre els lligaments de les mans. El bíceps també està implicat en la lluita de les mans de l’enemic.

Entrenadors per anivellar les mans

L’essència de la lluita és posar la mà de l’oponent sobre la taula. Per això, tots els simuladors estan dissenyats per a aquest moviment. Bomben exactament aquells grups musculars que participen en la lluita de braços.

Aquesta capacitat és, en la seva majoria, una destresa de poder, no una tècnica. Això vol dir que per guanyar cal centrar-se en l’estudi dels músculs de les mans, i no en una tècnica especial de lluita. En aquest cas, els simuladors de lluita de braços ajudaran perfectament.

Hi ha molts tipus d’equips diferents: simuladors que simulen una lluita amb un oponent; expansors, així com diversos expansors per reforçar la presa de mà.

No us quedis penjat només simulant un duel.

màquina d’exercicis

Altres simuladors de lluita contra l’armament, com ara expansors i expansors, ajudaran a aconseguir la força necessària per superar els esforços de l’enemic. És per això que s’han de combinar diferents exercicis per treballar cada moviment.

Considereu els simuladors bàsics.

Expansors

Aquests dispositius es poden presentar en una àmplia varietat d’opcions. Independentment de la forma, tenen un propòsit general: reforçar l’avantbraç.

expansors per a raspalls

L’essència dels exercicis és comprimir el projectil a causa de la força de la mà, que permet construir energia muscular. Molts d’aquests simuladors preveuen l’ajust de la càrrega. Així, a mesura que els músculs es bomben, és possible augmentar la resistència de l’equip per desenvolupar-se encara més.

El simulador de braços en forma d’expansor és adequat per a qualsevol esportista: principiant o avançat. A més, aquest dispositiu és barat i assequible per a tothom.

Expansors

Aquests dispositius representen una superfície addicional, que es superposa a la barra de la barra, la barra o la manuella.

extensions de coll

Això és necessari per augmentar la càrrega sobre els músculs de l’avantbraç. Com que una gran superfície requereix molt d’esforç per mantenir-la, els expansors ajudaran a bombejar els raspalls.

Aquest simulador de lluita armament només és adequat per a aquells que es dediquen a gimnasos o equipament esportiu, com ara barres horitzontals. Com l’anterior simulador, aquest té un preu assequible per a tothom.

Màquines d’exercici en bloc

màquina d'exercici en bloc per a raspalls

Els simuladors més efectius són aquells que creen les condicions quan una persona lluita amb un oponent. Es tracta de simuladors amb blocs que permeten ajustar la càrrega.

Aquest equip es disposa de la manera següent: un tambor que connecta el mànec i els blocs es troba situat en un eix transversal a la taula. El mànec s’instal·la juntament amb la molla, amb la qual també es pot ajustar la resistència.

Com a resultat de la tirada del mànec, els blocs augmenten, cosa que crea l’efecte de resistència al braç de tracció. Això simula una lluita amb un rival real. En realitzar exercicis al simulador es poden distingir tres etapes principals:

  1. Superar resistència.
  2. Paquet paral·lel d’empenta al pit.
  3. Bloquejar la tracció dirigida a si mateixa.

Superades totes les fases, la mà de l’atleta es troba en la posició en què es compta el guany de la competició.

Normalment, aquests simuladors es troben en gimnasos o clubs, ja que tenen una mida gran i un preu considerable. Poden tenir diversos noms: el simulador de lluita de braços “braç de ferro”, el simulador de blocs de lluita de braços, etc.

Per descomptat, si hi ha espai lliure a la sala, podeu instal·lar equips similars a casa per entrenar-vos. Cal recordar que cal triar productes d’alta qualitat entre fabricants de confiança. També serà útil considerar atentament la foto del simulador de lluita de braços, si la compra es fa en una botiga en línia.

Lluminós de goma per a braços

Si no és possible comprar un simulador ja preparat, podeu intentar fer un simulador de lluita de braços amb les vostres pròpies mans o utilitzar altres equips esportius. Considereu les dues opcions.

En lloc de simuladors especials, podeu utilitzar, per exemple, bandes de goma.

cautxú per a l’entrenament

Es poden enganxar a qualsevol superfície i utilitzen resistència de goma als raspalls de la bomba. Aquest mètode es caracteritza perquè és possible ajustar la càrrega sense problemes mitjançant l’estirament i la compressió de la goma. A més, aquesta opció no requereix equipament de difícil accés: els pneumàtics esportius estan disponibles a qualsevol botiga d’esports.

Equip casolà de lluita de braços

La segona opció és crear un simulador casolà per a la lluita de braços. Podeu fer una taula especial on serà possible simular la competència amb un soci. Per fer-ho, necessitareu:

  • 2 cadires amb l’esquena d’alçada igual.
  • Una taula o un tauler que actuarà com a taula.
  • Coixins o teles toves.
  • Ungles i martell.

El procés de creació del dispositiu és força senzill: heu de posar dues cadires a una distància així que pugueu posar una taula entre elles o posar un tauler al respatller de les cadires. La taula s’ha de situar de manera que no hi hagi buits entre el respatller de la cadira i la superfície de la taula. Ara necessiteu equipar les superfícies toves dels colzes a la pissarra. Per fer-ho, podeu clavar tela o coixins al taulell amb claus a les vores. Perpendicular als dispositius tous, heu d’adjuntar una barra a la qual heu de baixar la mà del rival. Per això, els coixins també es poden fixar a banda i banda. El disseny acabat quedarà de manera que a cada costat de la taula hi hagi un coixí o tela tova.

taula de lluita

Ressenyes

Les ressenyes dels usuaris sobre equips de fitness a casa són generalment positives. Els atletes asseguren que a casa podeu preparar-vos perfectament per a la competició. Pel que fa a aquest esport en concret, els usuaris de simuladors reivindiquen l’efectivitat de les estructures per al bombeig de mans.

A més, els simuladors són adequats no només per a les persones que participen en aquest esport, sinó també per a aquelles persones que només volen tenir una forta adherència. Molts diuen que els dispositius d’armament de bomba bomben l’adherència, per exemple, per a l’agricultura, on els homes necessiten mans fortes.

Conclusió

Tothom pot desenvolupar-se de manera independent en la direcció d’aquest esport.

aparell casolà

L’equip necessari es pot comprar en una botiga d’esports o fabricar-se de manera independent. El més important és fer exercici regularment per augmentar la força de les mans.

Utilitzant els simuladors descrits anteriorment, podeu fer-ho vosaltres mateixos a casa, per exemple, per preparar-vos per a competicions. Per tant, no necessiteu gastar diners per visitar el gimnàs, sinó comprar o fer màquines d’exercici.

En aquest article es van considerar els simuladors de lluita de braços, el seu propòsit, així com els mètodes de fabricació.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *