Olympic Pool (Penza): direcció i horari d’obertura

Olympic Pool (Penza): direcció i horari d’obertura

La natació sempre té un efecte positiu sobre l’estat general del cos. Per tant, les persones de diferents edats acostumen a participar en aquest esport en qualsevol moment de l’any. La piscina olímpica de Penza permet als ciutadans no negar-se a si mateixos el seu hobby favorit i útil. Es preparen condicions còmodes i un servei excel·lent. És convenient arribar al complex des de diferents zones.

Edifici del Palau d'Esports

Informació general

El poliesportiu és molt popular entre els ciutadans. Molts el visiten regularment, preferint un estil de vida actiu. La piscina olímpica (Penza) té fins a 8 carrils per nedar. La longitud de cadascun d’ells és de 50 metres.

Si voleu, podeu comprar una subscripció immediatament durant un mes. Costa a partir de 1400 rubles. A més, la piscina té una secció d’aigua aeròbica, que té efectes beneficiosos per a la salut i la forma. Per als adults, es destina un bol gran i, per a la generació més jove, hi ha una petita banyera. Té una superfície de 108 metres quadrats. L’aigua dels dos matolls es purifica mitjançant un sistema especial elaborat en francès i la temperatura es manté fins a la velocitat requerida.

Pistes de piscina

A més de la natació, el complex està disponible per inscriure’s a altres seccions esportives. Aquí hi ha un gimnàs obert, hi ha grups d’arts marcials, aeròbic. Per als amants del tennis, hi ha pistes. Hi ha una sala de conferències per a reunions. Tots els visitants tenen accés a vestidors i dutxes netes. El centre compta amb entrenadors i esportistes professionals.

L’adreça

La instal·lació esportiva es troba al carrer Antonova, l’edifici núm. 39, l’edifici A. Els visitants poden anar a nedar just al Palau d’Esports. Hi ha diverses maneres d’arribar al complex. Els visitants han de baixar en una parada anomenada “carrer Antonova”. Per a ella:

  1. Autobusos 82c o 103.
  2. Minibusos 9k, 9m, 59, 88t, 113.

La instal·lació està oberta tots els dies. La piscina “olímpica” de Penza té el següent horari laboral: de 7.00 a 22.00. De 13 a 14 hores: pausa tècnica.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *