Què és una pantalla LCD i com podeu guanyar diners?

Què és una pantalla LCD i com podeu guanyar diners?

En molts jocs esportius per infraccions comesos es crea un sistema de càstigs. Així, al futbol hi ha targetes grogues i vermelles que l’àrbitre mostra als jugadors infractors. Però, a més dels moments purament de jocs, podeu guanyar molts diners amb això apostant per una llibreria.

Pràctica de la targeta groga

Encantat per milions de persones arreu del món, el joc no sempre tenia les regles existents. I el sistema de targetes només va aparèixer el 1970. Aleshores, què és una pantalla LCD? Una targeta groga és la primera fase per treure un jugador del camp. Normalment es donen per:

 • cop de temps de joc;
 • entrar al camp / des del camp sense el coneixement del jutge;
 • colpejar la pilota després del xiulet;
 • joc brut;
 • comportament poc esportiu;
 • simulació
 • converses amb el jutge;
 • joc de mà.
Què és la pantalla LCD en les apostes de futbol?

Queda clar què és la pantalla LCD del futbol: un avís, que el jutge enregistra i el registra ell. Si un jugador de futbol rep dues cartes grogues en un partit, l’àrbitre li mostra una targeta vermella i l’elimina del camp.

A més, als campionats de països, hi ha regles segons les quals un jugador perd automàticament el següent joc per rebre un determinat nombre de pantalles LCD (normalment 3-4 peces) en diferents partits. Després d’això, les cartes es restableixen a zero.

Apostant per cartes a BC

Les cases de pagaments ofereixen als seus clients moltes apostes, incloses a les targetes. Però val la pena entendre què són les pantalles LCD que aposten pel futbol i com apostar per elles.

Què és LCD

Potser aquest tipus d’apostes són encara més populars que els gols marcats i els resultats dels partits. I tot perquè a cada partit l’àrbitre dóna almenys 1-2 targetes grogues, i si ens fixem en les estadístiques i coneixem a tots els jugadors propensos a un joc dur, una estratègia així pot comportar uns bons ingressos. A més, en aquest tipus d’apostes hi ha fins i tot un cert patró. És a dir, si un jugador ha jugat de manera molt grossa durant molts partits i també és propens a escàndols i emocions negatives, la probabilitat que rebi un LCD és molt elevada.

Com apostar per les targetes grogues?

Aquí hi ha moltes variacions, per la qual cosa heu de pensar acuradament què és l’oferta de la pantalla LCD i la rendibilitat que té en termes de benefici. Sincerament, pràcticament totes les cases de pagaments ofereixen altes probabilitats a les cartes, de manera que només queda determinar la probabilitat que hi hagi una aposta.

Què és el LCD en tarifes

Aquest és el matís, ja que un partit de futbol pot disparar un gran nombre de cartes, com el derbi del Real Madrid – Barcelona, ​​però pot resultar que el partit serà extremadament suau, de manera que no hi haurà cartes. Es tracta del futbol i, en partits importants, els jugadors entenen què és la pantalla LCD, que es pot obtenir per emocions excessives.

Tipus d’apostes per pantalla LCD

Cada llibreter ofereix les seves pròpies opcions per apostar per les targetes grogues. Però es pot resumir tot tipus d’apostes a la llista següent:

 • total (el nombre de cartes rebudes a la meitat / partit);
 • handicap (quantes més / menys targetes es rebran d’un dels equips);
 • P1-X-P2 (quin equip rebrà més LCD o la mateixa quantitat serà);
 • total individual (l’aposta indica si un jugador determinat rebrà o no un avís).

Encara hi ha una aposta per rebre targetes en un període de temps determinat, a la primera pantalla LCD del partit, que serà el primer: un avís o un objectiu, etc. Però aquestes apostes es poden anomenar aventurer amb seguretat, ja que aquí funciona de manera més aleatòria que un càlcul sobri.

Estratègies d’oferta de LCD

No n’hi ha prou amb saber què és una pantalla LCD en apostes, sinó que també s’ha de poder calcular correctament les accions d’aquest tipus d’apostes. Hi ha diverses estratègies en què es pot predir gairebé amb precisió el nombre d’advertiments d’un partit i, per tant, guanyar apostes.

 • La victòria d’un dels equips.

Una anàlisi detallada ajudarà a determinar quin equip té jugadors més descabellats, quin és normalment el percentatge de faltes.

Què és la pantalla LCD en les apostes de futbol?

També heu de fixar-vos en fets com la presència de jugadors de futbol d’alta velocitat i famosos. Per tant, si un equip ataca constantment i supera als adversaris, és evident la probabilitat que l’equip defensor rebi més avisos.

 • Targetes totals individuals.

Sí, es tracta d’un tema diferent i requereix una anàlisi acurada. Hi ha molts jugadors de futbol que, amb el seu joc agressiu i inadequat, obliguen a l’àrbitre a treure la “mostassa” de la butxaca. A més, això succeeix en pràcticament tots els partits. Per tant, aquest tipus d’apostes té una alta possibilitat de guanyar.

 • Handicap d’un dels equips.

Si penseu detingudament en què consisteix un handicap de la pantalla LCD, també s’efectua aquest tipus d’apostes. Aquesta és, diguem-ne, l’aposta inversa per la victòria d’un dels equips de les cartes. Si l’equip a la majoria de partits mostra un futbol dur, sovint que acaba amb molts càstigs, pot apostar per -1, -1,5, -2 i així successivament. I al contrari, podeu posar un tret de sortida similar als oponents, però amb un avantatge. Aquest tipus d’apostes és encara més preferible, perquè és probable que un equip que guanyi de mitjana 1-2 avisos per partit no pugui donar més “guixos de mostassa”.

Com a resum, hem de reconèixer que amb l’estratègia adequada, apostar per les targetes grogues comportarà bones victòries. Sobretot tenint en compte que a la pràctica del futbol pràcticament no hi ha partits en els quals no es va mostrar cap advertiment.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *