Monitor de freqüència cardíaca per a la natació: visió general, tipus, descripció i ressenyes

Monitor de freqüència cardíaca per a la natació: visió general, tipus, descripció i ressenyes

El monitor de freqüència cardíaca de natació és un dispositiu de mesura, determinar la freqüència cardíaca. El segon nom del dispositiu és un monitor de freqüència cardíaca. L’objectiu principal del dispositiu és controlar el treball del cor, analitzar les càrregues, triar les zones de pols i la magnitud de la sortida per a aquestes.

Monitor de freqüència cardíaca impermeable

Destinació

Per a aquelles persones que necessitin informació constant sobre el treball del cor durant els esports, un monitor de freqüència cardíaca de natació es convertirà en un ajudant indispensable. Durant el període d’entrenament, un dispositiu especial dóna indicis de valors de pols a la pantalla, indica la restricció de les zones de batecs cardíacs, compta el nombre de calories consumides i controla la càrrega sobre el múscul cardíac.

Els principals usos del monitor cardíac són l’entrenament cardiològic i d’interval. Durant els exercicis de força, la seva ajuda també pot resultar útil. L’aparell es pot fer funcionar per controlar el funcionament del cor durant l’activitat diürna.

Categories de persones que es recomana utilitzar un monitor de freqüència cardíaca per nedar:

 • dedicat a exercicis de cardio, entrenament per a la pèrdua de pes i desenvolupament de resistència;
 • esportistes que prefereixen l’entrenament a intervals d’alta intensitat;
 • ciutadans amb problemes cardíacs que necessiten fer un seguiment constant del seu treball;
 • persones que volen conèixer el nombre de calories cremades i millorar la seva salut quan practiquen esports (durant la recuperació).

Per què mesurar el ritme cardíac en l’entrenament?

Segons el ritme cardíac (HR), el cos de l’atleta generarà diverses fonts d’energia. Tenint en compte aquest punt, hi ha diverses seccions de càrrega que són les responsables de l’efectivitat de les classes. Aquest indicador està pres del valor màxim de freqüència cardíaca. La fórmula del càlcul és senzilla: es pren la freqüència cardíaca màxima (220 pulsacions per minut) i l’edat de l’usuari és menor.

Per utilitzar activament els àcids grassos, n’hi ha prou amb mantenir el ritme dins del 65-70% de la tolerància màxima de la freqüència cardíaca. Un bon exemple per a un esportista als 40 anys:

 • punt inferior – (220 – 40) x 0,65 = 117;
 • barra superior – (220 – 40) x 0,7 = 126.

Si el pols està dintre dels límits, cosa que confirma el monitor de freqüència cardíaca per nedar, significa que una persona pot exercir durant molt de temps a un ritme continu. Aquestes classes pertanyen a la categoria d’aeròbic (amb oxigen), ajuden a cremar greixos i entrenar el múscul cardíac.

Amb un entrenament tèrmic d’alta intensitat, l’indicador òptim serà fins al 90% del màxim. Els llindars inferiors i superiors es calculen mitjançant una fórmula similar, només amb coeficients de 0,8 i 0,9.

El dispositiu en qüestió ajuda els ciutadans a portar un estil de vida actiu, ajuda a mantenir la freqüència cardíaca en una zona còmoda per a l’usuari, en determinades situacions. En algunes modificacions, podeu definir determinades àrees de treball, llegint informació exclusivament d’elles.

Monitor de freqüència cardíaca original per nedar

Els avantatges

Tal com mostren les ressenyes dels usuaris, els monitors de freqüència cardíaca per nedar a la piscina tenen avantatges objectius, a saber:

 • La visualització de freqüència cardíaca permet protegir el múscul principal del cos de la sobrecàrrega durant l’exercici, gràcies al control de la freqüència cardíaca;
 • Podeu utilitzar diversos modes (per cremar greixos, desenvolupar resistència, recuperació o força);
 • facilitat de fer un seguiment del procés d’entrenament, juntament amb la seva anàlisi i percepció per part del cos;
 • comptabilitat precís de les calories cremades;
 • determinació del treball del cos durant l’activitat diària estàndard;
 • córrer o caminar al carrer anirà acompanyat d’un seguiment d’indicacions vitals.

Característiques

La majoria d’equips cardiovasculars estan equipats amb un monitor de freqüència cardíaca integrat. Per a córrer i nedar utilitzeu variacions de canell o pit. Les segones modificacions són molt més pràctiques, més precises i convenients.

Per calcular manualment la freqüència cardíaca, cal parar-se, sentir el punt de pulsació, tenir a mà un cronòmetre precís. Totes les operacions addicionals durant l’entrenament alenteixen el ritme i causen un error significatiu. Amb un monitor de freqüència cardíaca mòbil és molt més còmode, llegeix les lectures necessàries de forma continuada, donant informació al monitor.

Foto dels monitors de freqüència cardíaca per a la natació

Funcional

Les principals prerrogatives de treball dels dispositius en qüestió són:

 • notificació per torns zona de freqüència cardíaca vibració o senyal sonor;
 • la realització de càlculs operatius a la freqüència cardíaca màxima i mínima;
 • Cremador de calories
 • cronòmetre i cronòmetre;
 • destacant l’hora i la data actuals.

El rellotge de natació actualitzat amb monitor de freqüència cardíaca té diverses funcions addicionals. Entre ells es troben:

 • Sistema de navegació GPS
 • podòmetre, despertador;
 • càlcul del batec cardíac per a un cert ventall d’àrees de treball;
 • prova de classes de fitness;
 • sincronització amb gadgets.

El preu del dispositiu depèn de la seva funcionalitat. En aquest cas, els monitors de freqüència cardíaca es divideixen en dues categories principals:

 1. Opcions de pit amb sensors.
 2. Models carpals.

Les cinturons amb sensors al pit fins fa poc eren més populars, però, gràcies a l’última tecnologia, els rellotges per nedar amb un monitor de freqüència cardíaca s’aconsegueixen cada dia amb aquesta xifra.

Rellotge de la freqüència cardíaca

Més informació sobre models de tòrax

Aquesta versió del monitor de freqüència cardíaca és un indicador amb elèctrodes petits. Es posa sota el pit, transmet informació a un rellotge amb un receptor o un telèfon intel·ligent (amb l’aplicació descarregada). Entre aquestes opcions, hi ha dos tipus de monitors de freqüència cardíaca impermeables per nedar:

 1. Versió sense receptor en forma de rellotge. La informació es transmet al telèfon mitjançant bluetooth, i el sensor es sincronitza en el telèfon intel·ligent. Gràcies a això, es guarden automàticament les dades sobre calories i indicadors de freqüència cardíaca. L’avantatge d’un programa d’aquest tipus és que tota la informació s’emmagatzema a l’historial del telèfon que suporta Android i iOS.
 2. Models amb rellotges que alhora serveixen de receptor. Aquests monitors de freqüència cardíaca són més cars, però també són més còmodes, ja que tota la informació es mostra immediatament en un petit monitor. Això no requereix dispositius i connexions addicionals.
  Monitor de freqüència cardíaca de tòrax per nedar

Transferència de dades

Els models de pit de monitors de freqüència cardíaca amb rellotge receptor tenen dues maneres de transmetre dades. Entre ells es troben:

 1. Vista analògica sense codificació. En aquest cas, hi ha un risc elevat d’interferències radiofòniques. Menys precís que la segona opció, però l’error no és crític. El monitor analògic de freqüència cardíaca està sincronitzat amb equips cardiovasculars. Si s’utilitza el mateix model de monitor de freqüència cardíaca a prop (entre 1-2 metres), es produiran interferències en llegir les dades.
 2. Tipus digital de transferència d’informació amb codificació. Un tipus car de transformació de senyal, però no propens a interferències. Amb els simuladors, aquest dispositiu no està sincronitzat.

Els dos tipus de transmissió d’informació de monitors de freqüència cardíaca de tòrax són força precisos. Al mateix temps, el tipus de transferència d’informació no afecta l’elecció del model en si. Molts usuaris estan segurs que el pagament excessiu de la versió digital no és pràcticament pràctic.

Monitors de freqüència cardíaca de natació a mà

La comoditat dels dispositius de canells rau en la seva compacitat (no cal posar-hi un cinturó al pit). Per llegir la informació només necessiteu un rellotge de polsera, portat al canell. Aquests models tenen els seus avantatges i contres, encara estan enrere en la popularitat de les versions pitjoses. Segons el tipus de control de la freqüència cardíaca, els monitors de freqüència cardíaca considerats també es divideixen en dos tipus.

En el primer cas, les dades sobre la freqüència cardíaca es mesuren contactant amb el sensor de la part frontal del dispositiu i els dits. Per exemple, basant-se en el feedback dels clients, els models Sanitas SPM10 o Beurer PM18 simplement s’ajusten al canell. La informació a la pantalla s’emet després d’un cop lleuger del dispositiu. Els desavantatges del braçalet inclouen el fet que el pols no es mesura constantment, sinó pel contacte tàctil de la polsera amb els dits. Aquesta versió s’adreça a turistes, escaladors o persones que es veuen obligades a controlar la freqüència cardíaca de tant en tant.

Monitor de freqüència cardíaca per a la natació

Mesurament de la freqüència cardíaca mitjançant la monitorització dels vasos sanguinis

Aquest és el segon tipus de principi de funcionament d’un monitor de freqüència cardíaca per nedar sense sensor de pit, que consta de diversos senzills passos:

 1. El braçalet es du al canell.
 2. Els LED brillen a través de la pell.
 3. Mitjançant un sensor òptic, es mesura la vasoconstricció.
 4. La informació a través del sensor es mostra al monitor.

Entre els desavantatges d’aquests dispositius s’inclou la necessitat d’apretar durament el cinturó al braç, cosa que comporta algun malestar durant l’entrenament. També, el funcionament de l’indicador pot ser alterat per la pluja o per la sudoració intensa.

Fabricants populars

Tenint en compte les opinions dels experts i les revisions dels consumidors, hi ha una gran quantitat de fabricants de monitors de freqüència cardíaca que es distingeixen al mercat nacional, que inclou tant modificacions al tòrax com al canell:

 1. “Sigma” (Sigma). Aquest fabricant taiwanès produeix dispositius que combinen de manera òptima paràmetres de preu / qualitat. L’assortiment inclou rellotges per nedar a la piscina amb un monitor de freqüència cardíaca, versions de pressupost i models de preu mitjà.
 2. “Polar” (Polar). L’empresa es considera líder mundial en la producció de monitors per a la monitorització de la freqüència cardíaca, especialitzada en la producció de modificacions al pit amb sensors. La informació es llegeix en un telèfon intel·ligent o una polsera còmoda amb un rellotge.
 3. “Beurer” (Beurer). L’empresa del mercat nacional ofereix monitors de freqüència cardíaca amb corretja al pit o anàlegs tàctils. Els usuaris remarquen que, per a un entrenament intens, les versions de pit d’aquesta marca són algunes de les més pràctiques.
 4. “Mio” (Mio). L’empresa està especialitzada en la fabricació de models innovadors que no necessiten sensors i cinturons al pit. Tota la informació es transmet mitjançant un indicador òptic. Observa una freqüència cardíaca directament a través de la pell del canell. Les indicacions, a jutjar de l’opinió dels experts, tenen un error mínim.
 5. Modificacions “Suunto” (Suunto). L’empresa fa temps que és coneguda al mercat d’accessoris esportius. Entre els pulsòmetres de l’assortiment, hi ha versions de pit i sensors complets amb rellotges i sensors.
 6. Sanitas Novament en el camp en qüestió, el producte ofert destaca pel seu baix preu i unes característiques de qualitat bastant bones.

Què en diuen els usuaris?

Monitor de freqüència cardíaca impermeable per nedar a la piscina

Comparant els rellotges de natació amb un monitor de freqüència cardíaca i unes corretges al pit, els consumidors difereixen en la seva valoració. Si resumim totes les respostes, podem concloure que les versions del cofre de la corretja amb la transferència d’informació a la pantalla encara són líders per la seva versatilitat. Tot i així, els models carpals estan obtenint qualificacions per la seva compacitat i millora contínua.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *