La millor arma: una llista, característiques i característiques distintives

La millor arma: una llista, característiques i característiques distintives

La pistola es va inventar al segle XV. Algunes fonts diuen a l’italià Vitelli l’inventor d’aquesta arma – suposadament va anomenar la pistola a la ciutat on vivia – Pistoia. Altres fonts diuen que la pistola es va inventar a la República Txeca, com ho demostra la seva consonància amb la paraula txeca “pistala” – pipa. Probablement no sabrem la veritat. Però una cosa és segura: des d’aleshores, la pistola s’ha modernitzat constantment i continua canviant fins avui. Vegem quines pistoles mereixen amb raó el títol de “Millor”.

TOP 10 del món

Aquesta llista és força subjectiva i es basa en una mostra de diferents fonts, per la qual cosa no s’ha de prendre literalment. El títol de la millor pistola es pot assignar a algun model per determinats mèrits, ja que les característiques principals de totes les pistoles modernes coincideixen de moltes maneres. A més, al cap d’un temps, aquest model pot deixar de ser rellevant i deixarà aquesta llista.

cim de les millors pistoles del món

Així doncs, presentem la vostra atenció els següents models de pistoles:

1. Beretta 92.

Obre amb raó la part superior de les millors pistoles del món. Aquesta pistola va començar a ser produïda als anys 70 del segle passat per armers italians. El model combina totes les millors característiques dels models anteriors. El número 92 del nom no indica l’any de fabricació. “9” és un calibre de 9 mm; “2” és el segon model. Aquesta modificació del canó es va produir fins a finals dels anys 70, després va ser substituïda per un model Beretta 92S.

Característiques de disseny:

 • fusible a doble cara, que es troba a la coberta de l’obturador. Per activar-lo, heu d’indicar la bandera;
 • quan està engegat, el fusible no bloqueja l’obturador i no el bloqueja, cosa que significa que no interfereix amb la recàrrega;
 • té auto-disparador;
 • hi ha un pont situat entre el bateria i la càpsula del cartutx, que elimina els trets espontanis. Només augmenta quan el disparador arriba a la seva última fase;
 • Hi ha una recàrrega automàtica a una botiga completa. Quan el clip està buit, la coberta de l’obturador es torna enrere i es manté en aquesta posició.

Les modificacions a la pistola Beretta 92 encara estan en curs. La darrera mostra és la pistola Beretta 90 Two, disponible des del 2006 fins a l’actualitat.

Aquesta pistola es considera, amb raó, la millor pistola del món, malgrat les impressionants mides i els cartutxos de gran potència.

la millor arma del món

2. Glock-17.

És aquesta modificació de la pistola Glock la que es considera la més exitosa. Característiques de la pistola, gràcies a la qual Glock-17 va obtenir el títol de millor pistola:

calibre: 9 mm Parabellum, revista – 17 rondes;

tronc: 11,4 cm;

pes: 624,8 g (sense incloure la botiga);

llargada: 19,6 cm;

nansa: polímer negre;

Vista: un punt de visió plana plana, un contorn blanc de la barra, regulable per ajustar el vent.

Característiques:

 • bastidor de polímer;
 • persiana de carcassa d’acer;
 • mecanisme de descens: auto-coctel·lat, amb el sistema d’Acció Segura;
 • fusible mecànic colpejant, caient fusible;
 • només entén sense eines;
 • persiana obturadora;
 • el mecanisme és impulsat per retrocés.

El 1983, adoptat per les forces armades d’Àustria, i el 1984 aprovat per l’OTAN.

Curiosament, la pistola Glock-17 va ser dissenyada i fabricada en una empresa de propietat familiar que abans produïa pales de baioneta i cinturons de metralladores. Va ser originalment produït com a armes de defensa civil de venda gratuïta, però gràcies a les seves excel·lents característiques, també va ser reconegut pels militars. Encara es creu que la pistola Glock-17 és la millor pistola per a l’exèrcit a causa del seu pes lleuger, la facilitat de desmuntatge i un mànec convenient, igual de bo per disparar amb les mans dretes i esquerres.

quina és la millor arma

3. Walther P99.

Pistola alemanya. Característiques per les quals aquesta pistola també es considera la millor pistola:

calibre: 9 mm Parabellum, revista – 12 rondes de 40 S&W o 16 – 9 mm;

tronc: 10 cm;

pes: 708,7 g;

llargada: 17,8 cm;

nansa: polímer amb textura;

Vist: la vista frontal és lamel·lar, la barra regulable micrometricament per ajustar el vent.

Característiques:

 • El mecanisme és autocombustible, amb fusibles: el mecanisme disparador, el mecanisme d’eliminació del pelotó amb el fusible incorporat;
 • Indicador de la presència d’un cartutx a la cambra;
 • Totes les palanques de llançament de botiga operades a mà;
 • Marc de polímer amb llistons posteriors intercanviables.

Es produeix des del 1996. Un dels primers usuaris d’aquesta arma va ser el famós heroi de la pel·lícula “Tomorrow Never Dies” – James Bond. Gràcies a aquestes publicitats i excel·lents característiques, la pistola Walther P99 es considera, amb raó, una de les millors pistoles del nostre temps.

les millors pistoles

4. FN Cinc-SeNN

Pistola fabricada en belga. Es produeix des del 1996.

Calibre: 5,7 mm; revista – 20 rondes;

tronc: 12,3 cm;

pes: 590 g;

llargada: 20,8 cm

Vista: vista frontal no regulada amb barra regulable en dos plans.

Característiques:

 • s’utilitza una bala de gran velocitat de petit calibre;
 • petits retorns;
 • bastidor de polímer;
 • disparador autoconstructor;
 • porteria de fins a 100 metres.

Es considera que és la millor arma per resistir l’enemic, amb armilla a prova de bala. Es basa en una funda especial amb forma d’ampolla i un cartutx de petit calibre, que augmenta el poder d’avaria i la capacitat destructiva.

cim de les millors pistoles del món

5. Heckler i Koch USP

Si a l’estadística mitjana nord-americana se li demana que anomeni la millor pistola per a l’autodefensa, el més probable és que anomeni Heckler i Koch USP d’origen alemany. I no és d’estranyar, ja que aquesta pistola va ser produïda especialment per a l’autodefensa civil. Amèrica, coneguda universalment pel seu patriotisme, va utilitzar aquesta pistola per armar la guàrdia del president. Es va utilitzar tant en les forces de l’exèrcit com en les forces de la llei de molts països. Per què és tan bo?

Calibre: 9 mm;

tronc: 10,8 cm;

pes: 793,8 g;

llargada: 17,5 cm;

nansa: sintètica negra amb una superfície corrugada antilliscant;

Vista: placa vista frontal, bar – regulable per ajustar el vent.

Característiques:

 • un nou disseny amb un marc de polímer, un mecanisme de Browning modificat amb un sistema per reduir la força de reculada;
 • palanca de control únic;
 • totes les parts metàl·liques es tracten amb un recobriment especial “Ambient agressiu”;
 • es proposa un mecanisme: “autoconstruir-se”, “només còpia” i versions per a la mà dreta i esquerra.
 • produït des del 1993.

El pes i la elevada potència de parada fan que aquesta pistola sigui la millor pistola de defensa civil no només a Alemanya, sinó pràcticament a tot Europa.

la millor arma per autodefensa

6. SIG P250

La pistola SIG-Sauer P250 es diu la millor pistola per als tiradors dolents. Està perfectament disposat, té una vista còmoda i una suau baixada. A això s’hi afegeix el baix cost, l’ergonomia i la possibilitat de canviar el disseny de la pistola.

Calibre: 9 mm; revista – 15 rondes;

tronc: 10,2 cm;

llargada: 18 cm;

pes: 720 g.

Es produeix des del 2007, però ja ha obtingut el títol de millor pistola entre les agències de l’exèrcit i de la llei. Hi ha tres modificacions:

 • subcompacte;
 • compacte
 • mida completa

A més, es poden canviar i fins i tot ajustar de manera individual les característiques de la pistola. Però no només això és el principal. Si pregunteu el “siloviki” de les estructures pobres sobre quina és la millor pistola, també és probable que truquin al SIG-Sauer P250, perquè gràcies a això van poder armar-se i tot això tenia un preu aproximat de 600 dòlars per arma.

SIG P250: la millor pistola

7. QSZ -92

Algú pot semblar estrany que a la part superior de les millors pistoles s’inclogui una pistola fabricada a la Xina, però realment s’ho mereix.

Calibre: 9 mm Parabellum, especial – 5,8 mm; revista – 20 rondes;

tronc: 11,5 cm;

pes: 760 g;

llargada: 19 cm.

El cartutx de 9 mm s’utilitza en models d’exportació. Un cartutx especial de 5,8 mm té una alta capacitat de parar i perforar, i gràcies a la forma de l’ampolla de la funda és relativament fàcil perforar l’armadura del cos. A més, la pistola QSZ -92 té totes les millors característiques d’una pistola automàtica moderna:

 • marc de polímer d’alt impacte;
 • l’obturador es bloqueja girant el barril;
 • suports addicionals per a una llanterna o una visió làser;
 • equip addicional per disparar silenciosament i sense flames;
 • protector disparador dissenyat per disparar amb mà dreta i esquerra o amb dues mans.
  QSZ -92: la millor arma

8. FN-FNP45

Calibre: 45 ACP, revista – 14 rondes;

tronc: 11,4 cm;

pes: 930 g;

llargada: 18,8 cm;

llançat el 2008 conjuntament pels Estats Units i Bèlgica.

Aquesta pistola va entrar al TOP-10 com a pistola de millor servei. La pistola FN-FNP45 ha obtingut reconeixement en estructures de defensa civil. Es tracta d’una pistola de gran calibre de gran mida que té totes les característiques d’una arma moderna, però que presenta tots els antics desenvolupaments fiables i pràctics.

Alliberant, en primer lloc, per a les armes d’estructures de poder, la pistola s’adapta fàcilment a un tirador específic. Una protecció grilladora més gran permet disparar sense necessitat de treure uns guants gruixuts d’hivern.

FN-FN P45: la millor arma

9. TT

Aquesta pistola és coneguda com la millor pistola russa. Pistola Tokarev llançada per la fàbrica d’armes Tula el 1930.

Calibre: 7,62 “Mauser”, una revista de 8 rondes;

tronc: 11,6 cm;

pes: 854 g;

llargada: 19,5 cm.

En aquells anys llunyans, la pistola estava destinada a armar l’exèrcit vermell. Després de provar-la, la pistola es va modernitzar i ja el 1933 es va llançar la seva nova modificació “pistola autocàrrega Tokarev”.

Al nostre país, les TT es van produir fins al 1952. Després d’això, va ser substituït pel Primer Ministre – Makarov Pistol.

A mitjans dels anys 40, l’URSS va concedir una llicència per a la fabricació de TT a diversos països aliats i va començar a produir-la a Iugoslàvia, Xina, Hongria, Corea del Nord i Romania. Aquests països van produir un arma per a ús independent i exportació. Iugoslàvia i la Xina encara la produeixen.

La pistola TT va assolir el TOP-10 de manera molt merescuda, ja que en aquell moment era una arma potent i fiable. L’únic inconvenient important va ser la manca d’un fusible complet. Per descomptat, una bala relativament lleugera amb un baix poder d’aturada i un mànec bastant incòmode també hi tindria un paper actual, però en aquell moment es podria anomenar aquesta arma perfecta. Malgrat totes les seves mancances, la pistola TT va tenir un paper important en la Gran Guerra Patriòtica i es considera la millor pistola del seu temps.

la millor arma russa

10. Heckler i Koch Mark 23

La llista TOP-10 la completa la pistola Heckler i Koch Mark 23.

Calibre: 45ACP, revista – 10 rondes;

tronc: 14,9 cm;

pes: 1576 g;

llargada: 24,5 cm.

Aquesta pistola es va alliberar el 1991 i estava destinada a l’armament de civils. Té un fil a la bóta per instal·lar un silenciador i té totes les característiques d’una arma moderna. Però per la seva gran mida i pes, només ocupa la desena posició de la llista.

Heckler i koch marca 23

A més, col·loquem dues pistoles més que no estan incloses al TOP-10, però que es consideren correctament les millors de la seva categoria. Presentem la vostra atenció pistoles traumàtiques i pneumàtiques.

Vespa

La millor pistola traumàtica del mercat rus. Està destinada no només a l’autodefensa, sinó també a la senyalització o il·luminació del terreny. Anomenar-la pistola no és del tot correcte, ja que es tracta d’un complex sencer que inclou el propi dispositiu sense barreres, així com cartutxos traumàtics, de senyal i de llum.

Les autoritats van pensar en la producció d’aquestes armes als anys famosos dels anys 90, quan les forces d’ordenació no podien fer front al delicte desenfrenat i la població civil necessitava protecció. Va ser llavors quan van llançar aquest complex multifuncional. Fins avui, s’ha modernitzat reiteradament i continua gaudint de la confiança de la població. Probablement, si preguntes a qualsevol resident del nostre vast país sobre quina és la millor arma traumàtica, llavors en un 90% dels casos la resposta serà: “vespa”.

Actualment, està en servei no només amb civils, sinó també amb guardabosques, caçadors, socorristes i agents de policia. La força d’impacte d’aquesta pistola es compara amb el cop que pot provocar un boxejador, i un tret a prop pot ser fatal. Tot això ha suposat que actualment es necessita una llicència per adquirir el complex Osa. A més, cada regió pot tenir els seus propis matisos de disseny d’armes. Això només es pot determinar visitant el departament de llicències.

la millor arma traumàtica

Anix A-101

Quina és la millor arma aèria de les ressenyes dels usuaris? És l’Anix A-101. Aquí hi ha les seves característiques:

velocitat: 145 m / s;

mida: 17,8 cm x 13,1 cm x 0,3 cm;

munició: BB (4,5 mm);

botiga: 15 boles, desmuntables;

tipus: semiautomàtic;

Cilindre: 12 g CO2.

Tothom que hagi tingut alguna vegada aquesta pistola a les seves mans entendrà per què es diu la millor. Es tracta d’una arma poderosa i pesada, idealment estirada a la mà. El prototip de l’Anix A-101 és la pistola Browning. L’únic inconvenient és el costat estètic: no hi ha peces addicionals a la pistola.

quina és la millor pistola aèria

Cal adquirir una llicència per adquirir-la.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *