Zherlitsa d’estiu per a tu mateix: consells de fabricació. Pike pesca a l’estiu

Zherlitsa d’estiu per a tu mateix: consells de fabricació. Pike pesca a l’estiu

A més dels mètodes de pesca activa mitjançant canyes, canyes filants i rucs, també n’hi ha de passius. Tot i que es diferencien significativament de la pesca esportiva, segons els comentaris, són molt eficaces. Un d’aquests mètodes, molt popular entre els aficionats a la pesca, era la pesca amb l’ajut de llanternes. Aquest tracte s’utilitza més sovint a l’hivern.

L’ús de les obertures a l’hivern.

En aquest cas, no cal asseure’s durant hores al forat, però n’hi ha prou amb comprovar l’aparell periòdicament. Tot i això, també hi ha fanals d’estiu que no són menys enganxoses. Amb la seva ajuda s’obtenen representants de peixos depredadors. Com fer un collaret de perles d’estiu? Aquesta qüestió sovint es pot escoltar als principiants que vulguin dominar aquest mètode de pesca. Segons els experts, serà fàcil amb les eines i coneixements necessaris per fer front a aquesta tasca. En aquest article trobareu informació sobre com fer un zergelka estiuenc al vostre bec amb les vostres pròpies mans.

Acceptació amb el dispositiu

Zherlitsa és un aparell de pesca d’esquer clàssic dissenyat per capturar peixos depredadors. Amb l’ajuda d’aquest dispositiu, el pitx, el piqui, el peix gat, el burbot i la perxa són un gran èxit. Depenent de l’època de l’any, les biguetes són hivern i estiu. Avui, es presenten diverses modificacions a l’atenció dels pescadors. Tots ells tenen un disseny similar, en el qual hi ha un dispositiu de senyalització de picades, una base i un bastidor sobre el qual es munta la bobina. En els impètols s’utilitza un principi comú: un depredador, després d’haver empassat l’esquer, tira cap al bosc, a conseqüència del qual funciona el dispositiu de senyalització. Sabent el principi d’acció, serà interessant per a un artesà de casa fer una zherilnika d’estiu per a lluïment amb les seves pròpies mans.

Quant al dispositiu d’abordatge

En el disseny de llanternes casolanes d’estiu s’han de presentar els següents elements:

 • Muntatge de “màquina” o de terra.
 • Motovilts. És la base per a la sincronització de les bastides.
 • Corretja d’acer o de Kevlar. La seva longitud pot variar de 100 a 200 mm.
 • Línia de pesca d’almenys 20 m de longitud.
 • Càrrega corredissa amb pivotant.
 • Anells de retenció
 • Ganxo de pesca, al qual s’adhereix l’esquer viu.
com fer un collaret de perles d’estiu

Quina és l’essència del dispositiu?

Fent amb les seves pròpies mans un zerkla d’estiu en una vetllada, molts pescadors emboliquen el rodet en un bosc de manera que es pugui desfer fàcilment del mínim embull. Sovint, la línia de pesca s’instal·la en una ranura de fusta o una peça tallada de fusta contraxapada. També podeu utilitzar el rodet inertialess, que es desferà fàcilment amb un petit esforç. El més important és que el depredador del riu, quan comença a empassar l’esquer, no olora ni la més mínima resistència. En cas contrari, pot tirar l’esquer. Així, el zherlitsa d’estiu és una corretja submarina sobre la qual caminen el tristor, la picadora, el xalet o altres peixos petits.

Com fer un zerglitsa estiuenc al bec?

Els pescadors han desenvolupat moltes opcions per a aquests dispositius. A jutjar per les revisions, les bisses artesanals no són inferiors a les de marca. La següent és una de les maneres més senzilles de fer un collaret per a estiu per a lluïment amb les vostres pròpies mans. Per fer un dispositiu de pesca, heu de realitzar els passos següents:

 • Envolteu un bosc al voltant del volant de fusta, la longitud del qual hauria de ser d’almenys 20 m. També podeu utilitzar una canonada de plàstic o contraplacat fort.
 • Poseu el bosc en una ranura especial al rodet. S’ha de fer de manera que un tros de línia de pesca prou llarg estigui a l’aigua. En aquest cas, s’ha de tenir en compte la profunditat del propi embassament. Els pescadors experimentats recomanen comprovar-ho primer abans de començar a utilitzar el dispositiu.
 • A més, la línia de pesca dels orificis de vent està equipada amb un mètode lliscant amb un corresponent enfonsador. El seu pes no ha de superar els 15 g. Un enganxador es fixa a un giratori, que després es connecta a una corretja. Per a aquest propòsit, necessitareu un anell sinuós. Per últim, un ganxo de pesca doble o triple agafa esquer esquer.

Després de realitzar aquests passos, els zergirls es connecten amb una corda a un objecte estàtic situat a la vora d’un embassament.

llanternes casolanes d’estiu

Sobre la fabricació d’una construcció pesquera amb bandera

A jutjar per les ressenyes, alguns artesans de casa estan equipats amb banderes com a alarma per a les noies. Degut al fet que aquests models són més fàcils d’instal·lar als forats, són més populars durant la pesca d’hivern.

Un dispositiu amb una bandera.

Tot i això, els zergilnits amb banderes també són adequats per a la pesca d’estiu. El pescador només haurà de pensar com arreglarà el dispositiu. Podeu crear un dispositiu de pesca de la següent manera:

 • La base de les obertures està fabricada amb material durador. Per a aquest propòsit, és adequat un pal de fusta de 40 cm, la secció transversal del qual és de 50×50 mm.
 • Per configurar les banderes és millor utilitzar un material elàstic. Pot ser que sigui un tros de ruleta. Alguns artesans fan servir aquest tipus de peces verticals d’ampolles de plàstic.
 • Zherlitsy està equipat amb làmines de fusta, fins als quals s’extingeixen, amb cinta aïllant o cinta adhesiva, les existències de bandera. Si l’artesà de la casa va decidir utilitzar l’antiga ruleta, necessitareu petites ungles.
 • A la part inferior de la base de fusta s’uneix una petita bobina inercial. S’ha d’instal·lar de tal manera que durant el desenrotllament no interfereixi amb l’indicador.
 • A continuació, s’ha d’enrotllar una línia de pesca al rodet, la longitud òptima de 15 a 20 m.
 • Per equipar l’extrem de la bastida amb un anell de tancament, un enfonsador i, a continuació, un altre anell amb un gir.
 • Equipeu el gir amb una corretja metàl·lica a la qual s’enganxa un pes doble o triple amb una esquer.

Després d’executar aquestes accions, el pescador ha de tenir cura que el depredador, mentre realitza una picada, no tregui l’estructura. Per evitar-ho, s’està col·locant una estaca a la vora, a la qual s’uneixen la base de fusta de l’aparell de pesca.

Com es poden fer atacs penjants?

Els collarets penjolls es realitzen en diverses etapes:

 • Un tros es talla d’un arbre.
 • A continuació, una línia de pesca en monofilament de 0,4 mm es cola en un cep amb vuit. La seva longitud òptima és de fins a 15 m.
 • A continuació, l’equip està equipat amb un enfonsador de plom de 15 grams en forma d’oliva.
 • El pes es fixa fermament a banda i banda amb parades de silicona.
 • L’extrem lliure de la línia de pesca està equipat amb una corretja de tungstè metàl·lic de 300 mm que conté un doble o triple ganxo de pesca.

A continuació, la construcció es lliga amb un cordó de niló a un clavier o arbre conduït a la vora.

ventiladors penjants

Com plantar esquer?

A jutjar per les nombroses ressenyes, els nouvinguts que no han dominat la tècnica de pesca a través de les bigues no saben com enganxar adequadament un peix a un ganxo. Al mateix temps, els pescadors novells cometen un error, cosa que redueix significativament les possibilitats de tenir una picada d’èxit. Aquesta categoria de peixos predominantment no s’adhereix a l’atac a través de la boca, sinó que punxa la seva esquer viva. Com a resultat, l’esquer amb una ferida no durarà gaire. Els experts aconsellen esclafar-se la gola. En aquest cas, el peix nedarà més temps i, com a conseqüència, les probabilitats que un depredador del riu noti augmentarà significativament.

Poseu l’esquerre al ganxo correctament.

Com posar una zerglitsa?

Segons els experts, instal·lar el dispositiu a l’estiu no és tan difícil com a l’hivern. És important que el rodet estigui ben fixat. Alguns pescadors s’aferren a una branca forta i seca. La majoria són d’un pal o pal enterrat a terra. El segon mètode no és recomanable si heu de pescar en un estany envoltat de sorra. En cas contrari, podeu perdre tota l’estructura. Si la pesca es realitza en un estany amb un fons rocós o de còdols, el rodet es pot lligar a una pedra gran i llançar-la a l’aigua. Es recorre a aquest mètode com a últim recurs i si el rodet té flotabilitat positiva. Això es deu al fet que la lluita és força tímida i, després d’haver vist un objecte estranger a l’aigua, només flota.

Com fer front a una ampolla? Què necessites?

Segons les ressenyes, els gadgets de les ampolles de plàstic són força enganxants. Fer un dispositiu no serà difícil, tenint el següent:

 • Una ampolla de plàstic de litre. També podeu utilitzar un volum de litres i mig.
 • Cinta adhesiva o cinta adhesiva.
 • Banda de goma.
 • Primavera prima.
 • Tisores o un ganivet afilat.
 • Cordó o bosc de Kapron. La longitud ha de ser de fins a 3,5 m.
 • Ganxo de pesca simple, doble o triple.
 • Enfonsador.
 • Un tros de lona.

Progrés del treball

Perquè durant el procés de fabricació l’amo domèstic no tingui cap problema, s’ha de seguir el treball seguint una seqüència clara d’accions:

 • En primer lloc, s’elimina una etiqueta brillant d’una ampolla de plàstic. El mig està embolicat en fusta o cordó. Lligat a un nus fort al coll mateix. A més, podeu arreglar el bosc amb un anell de goma sota la tapa.
 • L’extrem lliure de la línia de pesca és de ganxet.
 • S’adjunta un ressort a la paret de l’ampolla de plàstic amb cinta o cinta. El seu extrem està connectat amb una bandera de llenç brillant. La molla es doblega a l’ampolla i es fixa fermament en aquesta posició amb una banda elàstica.

Alguns pescadors equipen el bosc amb un enfonsador perquè quedi davant del te. També es permet quan el pes està per sobre dels ganxos de 300 a 400 mm. Després d’aquestes accions, l’esquer viu es pot posar al ganxo. A continuació, l’esquer es llença a l’aigua. Si el depredador s’ho va empassar, el bosc es comença a desfer. Com a resultat, s’allibera la molla, que està connectada al dispositiu de senyalització de bandera.

collarets d’ampolles de plàstic

Què he de buscar?

Els pescadors que utilitzen una ampolla de plàstic com a mestressa artesana tenen el risc de perdre el producte. Per evitar-ho, els experts aconsellen cobrir el fons de la pintura casolana de color rosa o vermell. Gràcies a la brillant ombra, no és difícil trobar cap problema entre algues, pessics i matolls costaners. És molt més convenient treure un zharlitsa de l’aigua si es munta sobre un tauler o un poliestirè. És important evitar completament que l’aigua entri a l’ampolla. Per tant, el lloc on es cargola la tapa es revesteix amb cura amb una composició adhesiva impermeable. Alguns artesans també emboliquen el fil amb un embenat. Es recomana revisar l’aparell cada hora. Si l’aigua encara entra dins l’ampolla, llavors tard o d’hora s’ofega aquest ventral.

Quan començar?

L’estiu es considera un moment excel·lent per pescar un depredador fluvial. Tot i això, segons els experts, cada mes d’estiu té les seves pròpies característiques, que el pescador ha de considerar. Pike comença a picotejar al juny. Però aquest mes es troben sobretot exemplars petits. Això s’explica pel fet que després de l’hivern els peixos encara no han aconseguit adquirir una capa grasa suficient. Per tant, a principis d’estiu, es recomana utilitzar un peix petit com a peix d’esquer, de manera que la lluita s’empassa fàcilment. A més, l’aigua encara no ha tingut temps de escalfar-se, i els peixos, per no congelar-se, tendiran a l’aigua poc profunda. A jutjar per les revisions, la pesca en lluita al juliol és més eficaç. A mitjans d’estiu, l’aigua és prou calenta. El depredador s’escalfa i s’amaga a l’ombra. Per tant, un pescador que va decidir anar a pescar lluç al juliol hauria de deixar l’aigua poc profunda per a zones ombrejades. El peix es desplega principalment sota diversos ponts i arbres caiguts. Degut al fet que a mitjan estiu el peix manca d’oxigen íntegrament i s’esgota de la calor, serà més actiu al matí. La pesca a l’agost serà força bona. A finals de l’estiu, l’aigua es fa més freda i conté més oxigen. A més, el depredador té més gana que a mitjan estiu. Gairebé qualsevol esquer és apte per a la pesca a l’agost.

En conclusió

Entre els pescadors, aquest mètode de pesca també es diu “mandrós”. A jutjar per les ressenyes, hi ha una categoria de persones que no van quedar impressionats amb la pesca a la sortida. El motiu d’això és el desig de relaxar-se activament a l’estany i obtenir una certa dosi d’adrenalina. És impossible aconseguir-ho amb la zergelita, ja que es posa l’èmfasi principalment en el resultat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *