Com emmagatzemar cucs de sang a casa: les millors maneres i ressenyes dels pescadors

Com emmagatzemar cucs de sang a casa: les millors maneres i ressenyes dels pescadors

A jutjar per les nombroses ressenyes de pescadors, els cucs de sang són l’esquer més popular. A més, es fabriquen barreges especials d’escars a partir de larves, molt amants dels peixos d’aquari. Atesa l’elevada demanda d’aquest esquer, no és d’estranyar per què molts nouvinguts estan interessats en la qüestió de com emmagatzemar correctament els cucs de sang a casa. Segurament tots els pescadors ho saben: si manteniu l’esquer en un lloc càlid durant un parell de dies, el més probable és que s’hagi de descartar. A més, a causa de l’arrelada forta olor putrefactiva, un destí similar espera el cuc propi de la sang. Sobre com emmagatzemar cucs de sang per pescar a casa, aprendràs en aquest article.

Conèixer l’esquer

Abans de preguntar-se on emmagatzemar els cucs de sang a casa, heu d’esbrinar què és aquest esquer. Els cucs de sang són larves en forma de cuc que estan col·locades per un centimede de mosquit. Gràcies al atractiu color vermell, són clarament visibles de lluny.

com guardar cucs de sang per pescar a casa

El cuc de sang al silt es desplega. Busqueu-lo en qualsevol moment de l’any. Els cucs de sang s’extreuen dels rius i dels estanys mitjançant un tamís. Després de l’extracció dels fangs, es renta a fons la larva. Si necessiteu un cuc de sang, no és necessari buscar-lo en masses d’aigua. N’hi ha prou amb anar a la botiga de pesca i comprar-hi esquer. Els pescadors emprenedors també venen cucs de sang. Ara que heu adquirit aquest esquer bastant enganxós, haureu d’assegurar l’emmagatzematge de qualitat dels cucs de sang a casa.

Quant a la temperatura

Sovint els principiants estan interessats en guardar cucs de sang a casa a l’hivern? Segons els experts, l’emmagatzematge adequat de cucs de sang és garantir que les larves proporcionin un entorn nutritiu i humit. La temperatura ha de ser baixa, però no menys. L’indicador òptim varia entre 0 … +8 graus. No és desitjable una gran quantitat d’humitat en aquests llocs, en cas contrari les larves poden ofegar-se. Per descomptat, a l’estiu podeu triar un prestatge inferior a la nevera domèstica per a l’emmagatzematge. A l’hivern, una caixa d’escuma embolicada al diari és ideal per a aquest propòsit. Tanmateix, hi ha diversos mètodes d’emmagatzematge més efectius, més sobre els quals després.

com emmagatzemar cucs de sang en un cuc de sang en una casa

Quant a l’emmagatzematge de diaris

Per a aquells que no sàpiguen emmagatzemar un cuc de sang per pescar a casa, podeu recomanar l’ús d’un diari amb aquest propòsit. El cuc de sang artesanal està format per tres fulls. Un d’ells, que se situarà entre els altres dos, està humitejat prèviament. Les larves de cucs de sang han de posar-se al tercer full de diari. L’esquer ha de tenir 5 mm de gruix. Després dels fulls de diaris estan ben embolicats. Manteniu l’incinerador en un lloc fresc. El més probable és que morin diverses larves i, per tant, pescadors experimentats aconsellen que els fulls revisin i treuen els individus morts cada dia.

emmagatzematge de cuc de sang

Dins un drap

Si no sabeu com guardar cucs de sang a casa, feu servir un drap de llana o tela. Aquest mètode, a jutjar per les nombroses ressenyes, és força popular entre molts aficionats a la pesca. Si decidiu mantenir les larves en un drap, haureu de rentar-lo cada dia amb aigua calenta corrent i, després, colar-lo. En aquesta fase, no haureu de ser massa zelosos, ja que és molt important que el rodet de tela sempre quedi una mica humit.

En patata

Abans d’emmagatzemar cucs de sang a casa en un vímet de patata casolà, s’ha de preparar la fruita. En primer lloc, tria una verdura crua. Després, s’ha de tallar per la meitat. Alguns artesans només van tallar la seva punta amb un gruix de 20 mm.

com guardar cucs de sang a la nevera

Després que les patates es divideixin en parts, es talli amb cura un nucli a les dues meitats. És important que el gruix de la paret sigui almenys de 10 mm. A més, les larves se situen directament al dipòsit i les dues meitats de la patata estan pressionades fortament les unes contra les altres. Si escolliu el segon mètode, el nucli es produeix a la majoria del fetus i es tancarà amb una punta de 20 mm. Les patates amb larves es conserven en un lloc fresc i es renten cada dia.

Com emmagatzemar cucs de sang a la nevera?

A casa, alguns pescadors emmagatzemen cucs de sang en el marc de patates. Prepareu-los de la manera següent. Les patates petites es pelen i es ratllen. A continuació, s’esprèn la massa resultant i es col·loca una capa fina sobre el formatge de formatge. Es posen larves al damunt, que s’han de cobrir amb cura amb una nova capa de verdura ratllada i espremuda. Al final, s’embolica la gasa i es posa a la nevera.

També a la nevera podeu emmagatzemar cucs de sang en vasos plans amb taps estrets. N’hi ha prou de cobrir el fons del vas amb una petita capa de larves i després humitejar-les amb un flascó polvoritzador. Com a resultat, es formarà un entorn saturat d’oxigen, que garantirà la seguretat de l’esquer.

A la col

Feu un segador d’un cap de col fresc. Les larves s’han de situar entre els buits que es formen després de doblegar tres o quatre fulls. Les verdures d’escars també s’han de conservar en un lloc fresc. Si una olor desagradable comença a sortir de la col, això indica que el cuc de sang comença a morir i es deteriora. Per tant, reviseu la col i traieu les larves mortes cada dia. En cas contrari, el marcador sencer es danyarà.

En fulles de te

A jutjar per les nombroses ressenyes, aquest mètode es considera força efectiu. Per preparar aquesta arna, necessiteu gasa i fulles de te de begudes. En primer lloc, es humiteja un drap de gasa, sobre el qual s’ubicaran les fulles de te. Ara, les larves es poden col·locar a la incineradora. Segons els experts, els cucs de sang duran més temps al te. L’únic inconvenient d’aquest mètode és que és molt més difícil extreure les larves.

A la sorra

Aquest mètode també es pot recomanar a principiants que no sàpiguen emmagatzemar cucs de sang a casa. Alguns artesans utilitzen un marc fotogràfic per fer un cuc de sang. Per descomptat, ho farà un altre plat pla amb els costats baixos. S’ha de tamisar sorra. Omple el recipient amb una capa de 20 mm. A continuació, s’aboca aigua al bol. Hauria de cobrir la sorra entre 10 i 20 mm. Ara podeu abocar cucs de sang al vas. Segons pescadors experimentats, una larva viva i energètica certament s’enterrà a la sorra, mentre que una morta apareixerà immediatament. Els individus morts són immediatament confiscats. És recomanable canviar l’aigua cada tres dies. Abans d’anar a l’estany, la sorra es tamisa amb un tamís o filtre de gasa. Segons els propietaris d’aquests dispositius, el filtre deixarà passar fins i tot els grans de sorra més petits i retardarà les larves.

com guardar cucs de sang a casa a l’hivern

En una llauna

Per a fer un cuc de sang casolà és adequat una llauna regular. En ell, amb un clot o un clau, haureu de fer un gran nombre de forats.

on emmagatzemar cucs de sang a casa

Alguns artesans d’aquesta etapa utilitzen un trepant. Un cop els forats estiguin preparats, les vores afilades han de ser arrodonides o arxivades a l’interior. Si ignora aquesta recomanació, en el futur, quan elimineu les larves, molt probablement et resultarà ferit. A més, el banc es converteix en diverses capes de gasa. Perquè el cuc de sang no es deteriori, els experts aconsellen posar el recipient en aigua freda.

Al dipòsit de lavabo del vàter

Si escolliu aquest mètode, heu d’aconseguir una bossa de niló. Contindrà larves. Feu-lo a partir de calçotets per a dones. Com emmagatzemar cucs de sang en un dipòsit de desguàs a casa? Tal com aconsellen pescadors experimentats, s’ha de situar la bossa de manera que no toqui les parets. No cal arrebossar massa la força amb un cuc de sang, en cas contrari, les larves moriran en condicions enquadernades. Aquest mètode és bo perquè no cal canviar específicament l’aigua. S’actualitzarà cada vegada que es dreni. Per descomptat, això només serà possible si el tanc està operatiu. L’avantatge indubtable d’aquest emmagatzematge és que l’aigua que omple el dipòsit és força fresca. A jutjar per les revisions, els cucs de sang en aquestes condicions podran viure un mes.

En un termo

Si heu triat aquest mètode, primer heu de preparar gel triturat. El termo s’omple un terç. Directament el cuc de sang s’encaixa en una bossa de niló. Primer es posa gel en un termo i, després, un paquet de larves. Passat un temps, el gel es fonrà. Per tant, cal visitar les larves cada dos o tres dies, escórrer l’aigua i omplir el termos amb gel.

Congelats

Aquest mètode d’emmagatzematge es considera el més radical. Les larves dels cucs de sang es renten prèviament a l’aigua corrent, s’assequen lleugerament i després es posen al congelador. A jutjar per les ressenyes, molts pescadors emmagatzemen l’esquer en cèl·lules especials, a través de les quals fan gel. Per a això, les larves es dipositen en motlles i després s’omplen d’aigua. A continuació, es posa aquest disseny en una bossa i, després, a la nevera, és a dir, al congelador.

Quina és la millor manera d’emmagatzemar cucs de sang per pescar a casa

Segons els experts, en un cuc de sang congelat les seves propietats nutritives es conserven durant un mes. Si es descongelaven les larves, hi ha el risc que comencin a deteriorar-se. Per tant, els haureu d’utilitzar el més ràpidament possible.

En goma d’escuma

Com emmagatzemar el cuc de sang a casa en un cuc de sang? Tot pescador hauria d’aconseguir aquesta petita cosa. Tenir-lo al vostre arsenal, us serà molt més fàcil guardar i portar esquer a un dipòsit. Si necessiteu comprar aquest dispositiu, aneu a la botiga de pesca. Allà, a l’atenció dels compradors, les incineradores es presenten en un ampli assortiment. Sigui quin sigui el producte que compreu, fet de fusta o escuma, heu de proporcionar a l’esquer un ambient de vida còmode. El cas és que serà molest si, tenint un cuc de sang i un dispositiu especial per al seu emmagatzematge, les larves en ell moririen. En aquest cas, és probable que es pugui espatllar la pesca. Quina és la millor manera d’emmagatzemar cucs de sang per pescar a casa? Primer compra un segador i, després, relliga-ho amb escuma lleugerament humitejada. La mida depèn de les dimensions del producte en si. Segons els experts, l’escuma humida es considera el millor mitjà per guardar aquesta esquer. El fet és que en ell les larves no s’assecaran. Es humida només un cop per setmana. Majoritàriament les incineradores es col·loquen a la nevera a la prestatgeria inferior.

Errors més comuns d’iniciació

Molt sovint els pescadors novells sotmeten cucs de sang a fortes baixades de temperatura. Per exemple, les larves de la casa s’emmagatzemen en calor relatiu, després directament a l’aigua, entren immediatament a l’ambient amb una temperatura baixa. És possible que la pesca es faci sense picar i l’esquer es mantingui. Principalment els nouvinguts col·loquen aquestes larves al molí de canyisses. Com a resultat, un fort salt de temperatura provocarà la mort de cucs de sang i després de les larves restants. Per tant, pescadors experimentats aconsellen posar l’esquer restant en un contenidor independent.

L’emmagatzematge de cucs de sang proporciona el seu contingut en un entorn humit (aquest mètode també s’anomena “sec”) o directament a l’aigua mateixa, que és l’hàbitat natural de les larves. Els cucs de sang emmagatzemats de forma “seca” no s’han de mullar. Tot i això, la majoria dels pescadors ho fan, com a conseqüència dels quals el cuc de sang mor ràpidament. A més, l’excés d’humitat del mètode “sec” contribuirà al desenvolupament de motlles, que també és perjudicial per a les larves.

En conclusió

Segons els pescadors, emmagatzemar cucs de sang és força problemàtic. Tot i això, aquesta esquer és molt pegadissa, per la qual cosa es pagarà tot l’esforç que es dediqui durant la pesca.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *