La manera més ràpida de nedar: metodologia i tècnica d’entrenament

La manera més ràpida de nedar: metodologia i tècnica d’entrenament

Per a cada esport, el resultat és un indicador d’èxit. El corredor busca córrer el més ràpid possible, el nedador nedant. Amb una acceleració senzilla, sense la tècnica de moviments adequada, és impossible obtenir el resultat desitjat. Abans de buscar un entrenador per a les classes, heu d’esbrinar com s’anomena la forma més ràpida de nedar.

Estil més ràpid

Si a la competició no hi ha directrius d’estil específics, els mateixos nedadors escolleixen quin mètode de natació és el més ràpid per a ells. Normalment prefereixen una tècnica anomenada “rastreig”. Amb aquest estil es pot desenvolupar la màxima velocitat.

Es fa un rastreig al pit amb l’ajut de llargs cops de les mans al seu torn. La part inferior del cos ajuda a mantenir a la superfície cops ràpids, que recorda l’exercici de les “tisores”. Les inhalacions es fan quan es gira el cap durant l’ictus i, gairebé la resta del temps, la cara està sota l’aigua.

Tècnica de moviment

Durant la natació, cal mantenir el cos en la posició més horitzontal. Desviació permesa: no inferior a 10 graus a velocitat lenta. La posició del cos elevada ajuda a mantenir els cops de mà adequats. Quan les espatlles estan situades lleugerament per sobre dels malucs, augmenta el treball dels músculs del tronc, cosa que facilita la sortida dels braços a l’aigua. Cal vigilar la posició del cap: els músculs cervicals no funcionen molt, la cara mira cap endavant i cap avall.

El principal avenç en l’aigua amb el mètode de natació més ràpid es deu als cops forts i regulars de la mà. Cal parar molta atenció al correcte ajustament del raspall, ja que és el que dóna suport constant a l’aigua.

quin és el mètode de natació més ràpid

El moviment de les mans es pot dividir en etapes principals:

  1. Captació d’aigua. El primer moviment es dirigeix ​​cap endavant i cap avall. L’avanç horitzontal és més ràpid que el vertical. El primer pinzell s’introdueix a l’aigua en un angle agut, després l’avantbraç i el darrer colze. El braç per a una bona adherència està doblat, només es redueix al final del moviment cap endavant. Per obtenir un bon suport sobre l’aigua, el colze es recolza constantment per sobre de la mà.
  2. El moviment principal. Després de capturar aigua, es fa un moviment cap endavant. En aquesta fase, el braç és doblegat al colze gairebé en un angle recte. El moviment comença amb el seu allisat, i la repulsió s’aconsegueix amb l’ajuda d’una mà tensa i l’avantbraç. Per a un treball efectiu, el pinzell es manté dret, mentre que els dits no s’estenen.
  3. La retirada de les mans de l’aigua. Aquest moviment coincideix amb la volada del cos cap a un altre costat per al següent ictus. El colze es porta primer a la superfície, després el raspall.
  4. El moviment de la mà per sobre de l’aigua per a un cop posterior es produeix al mateix temps que l’acció promotora de la segona. Es porta en estat relaxat, movent-se més ràpidament abans d’entrar a la superfície de l’aigua. El colze doblat es veu cap al lateral i el palmell cap enrere i parcialment cap amunt.

Un avanç qualitatiu i ràpid s’aconsegueix mitjançant un cicle continu de moviments de la mà. Mentre que els primers capten l’aigua, els segons es repel·len per avançar.

Dos cops de mà amb les mans representen de sis a dues puntades. L’opció més comuna és de sis cops. El moviment més efectiu del fuet des del maluc. Els peus es troben a una distància de fins a 40 cm, i els mitjons es despleguen els uns als altres i s’allarguen.

Posició de parada correcta

Respiració dreta

La respiració amb el mètode de natació més ràpida és compatible amb el cop de mà. D’un a tres cicles de moviment poden arribar a respirar i exhalar.

L’alè comença durant la retirada de la mà de l’aigua i finalitza al començament del moviment per sobre. El cap gira suaument en el mateix sentit. La inhalació és necessària per la boca de 0,3 a 0,5 segons.

L’exhalació es produeix després que la cara estigui immersa en aigua. Es permet una lleugera retenció d’aire als pulmons.

Respira mentre nata ràpidament

Moviments afilats

Tot i que el rastreig és la manera més ràpida de nedar, no heu d’accelerar des del començament de l’entrenament. Als primers moviments, no es poden evitar errors. Si canvieu a alta velocitat sense corregir errors de la tècnica, tots els defectes es convertiran en un hàbit. Si es mou de manera incorrecta, és difícil nedar ràpidament i durant molt de temps, i la reconducció és sempre més difícil. El menyspreu complet de la tecnologia redueix la tècnica de natació més ràpida a la lluita contra l’aigua i a l’intent de mantenir-la.

Per tant, per molt estrany que pugui semblar, per realitzar una tècnica ràpida heu de nedar lentament. Cal comprendre i sentir cada pas. Els músculs que no haurien d’estar implicats estan relaxats i els treballadors s’encenen.

La repetició repetida ajuda a recordar el moviment a nivell muscular. A poca velocitat, els moviments correctes es perfeccionen amb l’automatització, fins i tot externament fent-los suaus i bonics.

el nom de la manera més ràpida de nedar

Com aprendre la forma més ràpida de la natació esportiva

Gairebé tothom pot quedar-se a l’aigua, però per moure’s ràpidament s’haurà de treballar dur. Hi ha diverses opcions de formació:

  1. El més assequible, però el més ineficient és la forma teòrica. Aquest mètode inclou la lectura de llibres, articles i la visualització de vídeos de la manera més ràpida de nedar. En aquest cas, heu de llegir o mirar atentament, assegurant-vos que tot s’entén correctament.
  2. El més ràpid, però el més perillós és trobar-se en condicions de la necessitat de supervivència, on el propi cos demanarà les accions necessàries. El mètode és especialment eficaç en presència de coneixements teòrics emmagatzemats prèviament. No es recomana posar en perill específicament només per augmentar la velocitat de natació. El menys del mètode és que una persona pot oblidar les seves accions comeses en una situació d’estrès.
  3. La forma més eficaç és entrenar sota la supervisió d’un entrenador personal amb experiència. Un professional us ajudarà a saber quin mètode de natació és el més ràpid, a donar totes les instruccions necessàries i corregir els errors en la tecnologia. Malauradament, formar-se amb un entrenador personal no és el plaer més barat.
  4. Una altra opció és registrar-se a les classes d’un grup. L’escola de natació oferirà assessorament i supervisió a l’entrenador. Els avantatges de les classes en grup són la capacitat d’observar els errors d’altres per tal d’evitar el propi.
la forma més ràpida de practicar la natació esportiva

Quant necessites per entrenar per nedar més ràpid

El nombre i la durada de les càrregues és un component important per construir equips i la velocitat de natació. Algunes persones cometen l’error de començar massa sovint i intensivament, no donant temps als músculs per recuperar-se, descansar i reforçar-se. Una gran quantitat de formació diària no només pot despesar-los massa sovint, sinó també descoratjar les ganes més de participar.

La millor solució seria les lliçons regulars 2-3 vegades per setmana. Aquest horari us permetrà perfeccionar el moviment, però no sobrecarregarà el cos i permetrà que els músculs es recuperin. Si estableixes les lliçons de 4-5 dies a la setmana, hauràs de cuidar prou descans per al cos estressat i limitar també l’entrenament al gimnàs.

Abans de cada lliçó, cal escalfar els músculs. Els acostaments als banys alternen amb el descans en intervals. Després de la lliçó es produeix un enganxatge, és a dir, nedant a un ritme molt lent.

Els resultats de les classes per a cada persona són individuals, depenen de l’experiència passada i de la forma física. De mitjana, s’obté un resultat notable als 4-5 mesos després de l’inici de l’entrenament. La majoria d’estudiants d’un mes o dos poden nedar el primer quilòmetre de la manera més ràpida.

la manera més ràpida de nedar és

No tots alhora

El desig natural de cadascú és veure un resultat instantani. Però per aprendre a nedar ràpid, cal tenir prou paciència. Cal recordar que és impossible assolir l’èxit sense fer honor a tots els moviments a un ritme lent.

Per no perdre l’entusiasme i no deixar els negocis a mig camí, podeu visualitzar el vostre objectiu, imaginar la velocitat de moviment assolida al cap d’un temps.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *