Les millors línies de pesca de carpes: valoració, ressenyes de pescadors

Les millors línies de pesca de carpes: valoració, ressenyes de pescadors

A jutjar per nombroses ressenyes, Carp és un dels trofeus més populars per a la pesca esportiva i amateur. Degut al fet que aquest peix és força gran i pot proporcionar una resistència molt activa, l’engranatge per a la seva pesca ha de complir certs requisits. Avui es presenta als pescadors diferents línies de pesca de carpes. Les ressenyes sobre ells són les més controvertides. Alguns models són realment bons, mentre que d’altres deixen molt a desitjar. Un pescador novell en un ric assortiment és molt difícil de confondre.

Quines línies de carpes són les millors? Quin equipament he de buscar primer? Trobareu informació sobre els requisits per a la línia de pesca de carpes i la qualificació dels millors models de l’article.

classificació de la línia de pesca de la carpa

Conèixer l’engranatge

La línia de pesca és un dels elements més importants en la pesca. A finals dels anys 80, els pescadors de la carpa van prendre un bosc, que pràcticament no es diferenciava de diàmetre del cable. L’indicador mínim de secció era de 0,5 mm. D’acord, un gruix digne? Atès que heu de tractar amb peixos grans i forts, l’abordatge ha de ser fort, en cas contrari, el depredador es deixarà caure i nadarà.

Molts fabricants utilitzen tecnologia moderna, a causa de la qual la línia de pesca per a la pesca de carpes es produeix molt més prima. Alguns principiants es pregunten per què es recomana utilitzar no un cordó, sinó una línia de pesca per a la pesca de carpes? El fet és que no es pot arribar a la corda, i aquesta capacitat és molt important a l’etapa de la pesca de peix. Si l’atac no s’estira, no pot extingir forts embussos de peix. Com a resultat, la carpa baixarà o es trencarà. A diferència d’altres petites fustes, els ciprínids són molt infundats. En alguns models, aquest paràmetre pot arribar fins a mil mil metres, ja que no sempre és possible predir fins a on arribarà el peix durant la picada i la pesca. Les bobines per a la pesca de carpes són grans, la qual cosa fa que s’hi posin més bastides. Quan escolliu aquest engranatge heu de tenir en compte diversos paràmetres, dels quals en podreu conèixer més endavant.

línia de pesca de la carpa

Color

La carpa es pesca amb línies transparents i pintades de diferents colors. Els més comuns són verds i marrons, perquè són menys visibles a la columna d’aigua. Alguns fabricants experimenten i fan que els seus productes siguin poc concrets. Més recentment, aparells de camuflatge van aparèixer a les prestatgeries. La particularitat d’aquests boscos és que es pinten de diversos colors, substituint-se successivament. En aquests productes, falta una línia sòlida. L’abordatge visual es divideix en diverses seccions curtes.

Material

Les línies de pesca Monofilny són considerades les més populars. Tackle és idoni per a qualsevol tipus de pesca. Com a material per a la fabricació de monofilmes, s’utilitza niló: un material prou fort, transparent i elàstic. El seu desavantatge és que la línia de pesca té un efecte de memòria, es deteriora a causa de la radiació ultraviolada i perd força als nodes. Per millorar les seves propietats, s’aplica un recobriment de silicona o fluorocarbon a la línia de pesca.

Els pescadors experimentats utilitzen un vímet per agafar la carpa. Aquest tipus de línia de pesca consisteix en un cordó, que està torçat de fibres de polietilè. Els avantatges de les trenes són la seva gran resistència i elongació mínima. L’inconvenient d’aquest tipus de fustes és que són poc resistents a l’abrasió. Les trenes s’utilitzen principalment amb engranatges d’alimentació i filat de goma.

Les línies de pesca duradores per a peixos grans es fabriquen amb fluorocarbon, un material polimèric basat en carboni i fluor. El fluorocarbon, segons els comentaris dels pescadors, és molt resistent a l’abrasió i no té un efecte de memòria. A més, de tot tipus de fustes, són aquests engranatges els que menys es veuen a la columna d’aigua. És cert que, malgrat la presència d’avantatges innegables, els boscos de fluorocarbon no tenen cap inconvenient. Per exemple, esquincen bastant fàcilment, però són cares. Per a la pesca de carpes, les corretges es fabriquen principalment amb fustes d’aquest tipus.

Gruix

Es considera un paràmetre molt important, ja que com més gruixut sigui el bosc, més gran és la probabilitat que els peixos tinguin por i no nedin. Per tant, això afectarà negativament l’eficàcia de la pesca, per la qual cosa s’ha de preferir l’engranatge amb una secció mínima. Per a la pesca de carpes, s’adapten idealment les línies de pesca, el diàmetre de 0,25 a 0,40 mm. Per sota de les corretges, els experts recomanen agafar una línia de pesca amb un diàmetre de 0,16 a 0,25 mm.

Quant a la destinació

Per a canyes de pesca rígides amb accions ràpides, és ideal una línia de pesca elàstica i ben estirada. Per a canyes de pesca toves, els experts recomanen escollir un bosc menys resistent. Si pesqueu amb una vareta parabòlica suau, sobre la qual s’instal·la un bosc fortament estirat, es poden presentar dificultats durant la supervivència. El cas és que en aquest cas el peix obtindrà més llibertat d’acció. Si una trena s’instal·la en una vareta rígida, es posarà una càrrega greu a l’embragatge de fricció del rodet, per la qual cosa servirà menys.

Korda touchdown

Aquesta popular línia de pesca per a la pesca pren una posició de lideratge i presenta una sèrie d’engranatges amb el màxim grau de sensibilitat. En el procés de fabricació, el fabricant va decidir utilitzar un material resistent al desgast resistent al desgast. Segons els experts, l’equip és inherent a un rendiment de vol òptim. A jutjar per les revisions dels consumidors, tots els boscos d’aquesta sèrie tenen una bona capacitat de càrrega, són resistents a la sacsejada. En tota la línia, la més fina és la línia de pesca de carpes de 0,4 mm de diàmetre. Amb la seva ajuda, podeu pescar peixos amb un pes de 6,3 kg. L’atac més gruixut és capaç de suportar una càrrega no superior a 9,1 kg. El rodet té 1.000 metres de bastides. La taca és marró, cosa que la emmascara bé a grans profunditats. Segons els pescadors, 150 m seran suficients per a la pesca, cosa que és suficient per a dues temporades. L’únic inconvenient de la línia de pesca de carpes és que és molt car. El preu d’una bobina és de 2819 rubles, una quantitat força impressionant per a molts.

línia de pesca de la carpa

Climax Cult Carp Line Z-Sport

Línia de pesca per a les canyes de carpa d’aquesta empresa s’utilitza en la pesca esportiva. En el rànquing dels millors ocupa el segon lloc. La línia de productes inclou només productes amb un diàmetre de secció de 0,25 mm, que pot augmentar significativament la distància de colada, ja que les línies de pesca primes es desprenen de la bobina amb més facilitat i tenen menys resistència. La càrrega òptima per a ells és de 5,8 kg. Els atacs es presenten en colors marró coure, groc fluorescent i taronja. Per a la fabricació del nucli de la línia de carpes s’utilitza niló elàstic, del qual consisteix el fluorocarbon. Segons els experts, aquest material és molt resistent al desgast, als estiraments i a l’exposició a la radiació ultraviolada. Els avantatges dels aparells són la composició combinada de niló amb fibra de carboni i la capacitat de produir foses de llarga durada. Per convertir-se en propietari d’una excel·lent línia de carpes, hauràs de pagar 1.640 rubles.

revisions de la línia de pesca de la carpa

Línia de torsió de guineu verda

Tackle va aparèixer a les prestatgeries de botigues especialitzades el 2016. A jutjar per les revisions, una línia de pesca amb un diàmetre de 0,30 mm té una capacitat de càrrega bastant baixa i no pot suportar més de 5 kg. El desavantatge es compensa amb indicadors de distància de colada elevats. Per reduir la fricció de l’engranatge als anells quan surt del rodet, la superfície dels fabricants de les bastides al llarg de tota la longitud es va fer llisa. Els productes es produeixen de color verd, degut a què gairebé no es nota en un estany. Si ho compareu amb models anteriors, aquesta línia de carpes és més barata: 1099 rubles. A jutjar per les crítiques dels pescadors, Fox Torque Line Green ocupa un lloc honorífic.

línia de pesca de la carpa pressupostària

Les tres marques de fustes anteriors es consideren cares. A jutjar per les revisions, no tots els pescadors es poden permetre comprar-los. A continuació, parlarem de les línies de pesca de carpes pressupostàries que, segons els pescadors, es consideren les millors del segment de baix cost.

Daiwa Ginro Nanodis Bèstia de plata

Entre els productes de pressupost hi ha un lloc important. El preu de la línia de pesca monofilament és de 500 rubles. L’engranatge té una càrrega de trencament força elevada de 5,4 kg. Per aconseguir aquest resultat, el fabricant va calibrar el diàmetre de la bastida al llarg de tota la seva longitud. El producte té una “memòria” dèbil, de manera que quan es creen nodes forts no es formen corbes totals. D’altra banda, molts consideren que aquesta característica és un inconvenient. Aquest monòfil s’utilitza millor amb filadors, cues i wobblers. Tackle es pot utilitzar per agafar truites grans.

Trabucco K-Karp Hi-Flow

Carpa línia de pesca de gran desdoblament. El rodet conté 600 metres de línia de pesca negra. Els models són inherents a totes les qualitats i propietats que faran la pesca el més eficient possible. A jutjar per nombroses ressenyes de consumidors, el tractament amb un diàmetre de 0,286 mm és molt resistent als danys abrasius, força flexibles. Molts van apreciar la seva òptima extensibilitat, de manera que el pescador el pot portar a llocs inaccessibles de l’embassament i a trams curts. La càrrega de trencament és de 7,15 kg. L’alt rendiment va comportar el segon lloc de la qualificació pressupostària.

Línia de foc de Bercley Micro Fusion Original Ice

Els engranatges fabricats en alemany permeten la pesca de la carpa tant a l’hivern com a l’estiu. Atès que la línia de pesca es caracteritza per una mà d’obra i transparència d’alta qualitat, fins i tot pot ser que el depredador més prudent no ho noti. La línia de pesca té un tram mínim i, per la seva gran sensibilitat, és convenient que el pescador controli el cablejat i la picada. Productes amb una càrrega de ruptura d’1,5 a 4,8 kg. Aquest paràmetre depèn de la secció transversal del bosc. Segons els pescadors, l’abordatge és bastant enganxós, perquè no només la carpa, sinó també la lluita, la perxa i la perxa i la idea estan pescant. El preu de l’engranatge és relativament baix: 440 rubles. Al rànquing en tercer lloc.

la millor línia de pesca de carpes

Equip del Torneig Salmo

Es considera una línia de pesca monofilament d’alta qualitat, el diàmetre de la qual varia entre 0,102 – 0,223 mm. Al mercat, la línia de pesca es representa principalment en rodets de 50 metres. Menys freqüents són els rodets amb 75 metres de línia de pesca. Molts pescadors ho consideren, encara que petit, però menys. La principal característica de Salmo Tournament Team és que la línia de pesca té una capa especial de rodadura que elimina l’efecte de memòria. A més, prevé un desgast abrasiu de l’engranatge. La línia de pesca té qualitats hidrofugants i es manté flexible fins i tot a una temperatura de -20 graus. Per comprar una bobina, heu de disposar 350 rubles.

Sufix Duraflex X10 Clear

Podeu comprar aparells de pesca per només 300 rubles. Va ser la qualitat de baix cost i relativament acceptable que li va permetre entrar en la qualificació del segment pressupostari. Els pescadors experimentats diuen que es tracta de boscos amb característiques prou bones, però no de referència. És bastant suau i flexible, però això no impedeix, si cal, teixir-ne nus forts. Amb una estirabilitat gairebé nul·la del bosc té una sensibilitat tolerable. El diàmetre de la secció transversal és de 0,25 mm. Si el llindar de càrrega supera els 7 kg, el bosc es trencarà. El principal problema del Sufix Duraflex X10 Clear és la seva secció inhomogènia, especialment visible durant el desenrotllament.

línia de pesca de la carpa

Com a resultat, un depredador pot tallar-lo sobtadament fins i tot a un voltatge inferior, cosa que provoca molèsties i perplexitats en el pescador. Aquest inconvenient és notat per gairebé tots els aficionats a la pesca, però el petit preu suavitza l’experiència desagradable.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *