Com fer un pinyol amb una cama: una tècnica d’execució

Com fer un pinyol amb una cama: una tècnica d’execució

Un pinyol amb una cama és un dels trucs més perillosos de les arts marcials mixtes. És per això que molts esportistes volen aprendre a fer-ho professionalment. Sí, i alguns amants del treball també per ells mateixos.

Caldeu-vos

Comencem, doncs, des del principi, des de l’escalfament. Per tal de treballar la base del plat giratori (el cop circular invers), cal que quedeu-vos a la paret o a la màquina sueca i realitzeu l’exercici, que és un moviment circular, amb la cama més directa.

L’habitatge s’ha d’inclinar cap al lateral i gairebé paral·lel al sòl. Tingueu en compte que per a Hayik es treballaran els cercles cap a dins, en el mateix cas es realitzen cap a l’exterior.

Si tenim en compte la versió de taekwondo, llavors la cuixa es llença primer, i després el brinqui del genoll. En aquest cas, el peu s’obre immediatament abans de tocar-lo amb la finalitat prevista.

Rodilla de taekwondo

Tècnica

Està clar que per completar la plataforma giratòria primer heu de fer una rotació al voltant del seu eix, i després treure la cama i, de fet, realitzar l’acció tècnica. Tot i això, hi ha un truc: perquè l’impacte no sigui visible, la rotació no ha de ser d’amplitud.

Què vol dir això? Tot és senzill. No cal que tregui la cama cap a un costat, encara amb l’esquena al rival. Un cop així és molt visible, cosa que significa que és fàcil escapar-se’n. Sembla que amb un oscil·lació d’amplitud, el cop resultarà més potent i accentuat, però això no és cert. De fet, com més greu sigui el gronxador, més fort serà el maluc de la cadera. Així que aquesta opció de com fer filadora amb les cames també pot perjudicar la salut. Perquè tot sigui normal, la cama hauria d’anar des de baix i revelar el màxim possible només directament a l’objectiu.

com aprendre a fer filadora amb potes

Formació

Un altre punt important: heu de treballar una filadora amb les dues potes. Moltes persones s’enfronten a la pregunta: com aprendre a fer filadora amb una cama que sembla inusual, i per què es necessita. En primer lloc, s’haurien de desenvolupar els dos hemisferis del cervell, a més, poden ser útils diferents habilitats en la batalla. Per descomptat, cada atleta és més convenient batre el plat giratori amb una cama, però pot haver-hi una situació en què no es pugui trencar de la dreta. I així l’esquerra també serà a l’esquerra. Potser el cop no serà tan fort, però qui sap com girarà el duel …

També heu de treballar a l’aparell vestibular i aprendre a “mantenir el punt”. Aquesta tècnica també s’utilitza en el ballet: al girar, el cap primer ha de quedar darrere del cos i girar, i després estar al davant. En aquest cas, els ulls han de mirar cap a un punt. Només així no “nedareu” i, tot i així, aprendreu a fer filador des dels vostres peus.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *