“Sport Club” a Sterlitamak: descripció, tipus d’entrenament, equipament de fitness

“Sport Club” a Sterlitamak: descripció, tipus d’entrenament, equipament de fitness

Al món modern, és molt difícil viure sense esports. Ja que una persona s’utilitza per portar un estil de vida sedentari. Afecta la vostra salut. El “Club esportiu” de Sterlitamak permetrà a qualsevol persona guanyar massa muscular, perdre pes i portar el cos al to. Per això, els fundadors van fer un gran nombre d’entrenaments de fitness. El club també disposa d’un gimnàs complet.

Què és un “Sport Club” a Sterlitamak

formació al Club Esportiu

En aquest lloc, qualsevol pot mantenir la seva salut física. El “Sport Club” ofereix als visitants una gran quantitat d’exercicis de fitness. El programa de classes el selecciona un instructor especial. Té en compte les característiques individuals del cos. Esports al club:

  • Entrenament aeròbic. Aquest tipus d’aptitud proporciona oxigen a totes les cèl·lules del cos. L’exercici aeròbic inclou natació, córrer, anar en bicicleta, ballar.
  • Ioga de fitness. Combina pràctiques europees i orientals.
  • Ballant La llista de possibles classes inclou hip-hop, pràctiques de carrer, strip dance, sales de vapor modernes.
  • Boxa També al “Club Esportiu” hi ha un Tai-bo. Aquests esports desenvolupen força, velocitat, flexibilitat, agilitat i resistència. Els visitants es proporcionen coixins i pates de boxa. Els guants han de portar personal.
  • Gimnàs

Si una persona adquireix una targeta de club, podrà assistir a totes aquestes seccions. El Club Esportiu funciona a Sterlitamak de 8 a 23 h. Les consultes de fitness tenen cita prèvia. El club es troba al carrer Druzhby, 29

Gimnàs

El lloc està equipat amb els últims simuladors professionals. Inclouen càrrega i pesos lliures. A més, hi ha ergòmetres de bicicletes, entrenadors el·líptics i cintes mecàniques. Les classes reforçaran la força física i la resistència. A més, hi ha instructors al gimnàs. Us ajudaran a triar material esportiu, assessoraran sobre el seu pes i mostraran la tècnica correcta per realitzar els exercicis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *