Carretes de Baitcasting “Daiva”: descripció, especificacions i ressenyes

Carretes de Baitcasting “Daiva”: descripció, especificacions i ressenyes

Carret de Baitcasting – equips de pesca del tipus elit, que combinen amb èxit tots els avantatges dels rodets inercials i inercials. Es tracta d’una versió moderna d’alta tecnologia del rodet inercial, molt coneguda per tots els pescadors. Normalment, el multiplicador l’utilitzen els professionals, ja que el seu dispositiu fa que aquest tipus de bobines siguin força difícils d’utilitzar. A més, el seu preu és molt superior al de l’habitual lliure d’inèrcia, però el seu cost es paga amb una rica captura. La demanda d’animadors continua sent sempre elevada entre els atletes i els pescadors avançats. Entre ells, els més populars són els rodets Baitcasting.

Quant al fabricant

L’empresa japonesa Daiwa es va fundar a mitjan segle passat i al principi no va produir material de pesca. Però, després d’haver llançat el primer lot de canyes de pesca, que va resultar ser un èxit, l’empresa va continuar treballant en aquesta direcció. Actualment, Daiwa és una autoritat reconeguda en el mercat d’aparells de pesca.

Bobina Zillion

Després d’haver-se establert al mercat americà, l’empresa aviat va conquerir el mercat europeu. Actualment, els seus productes són molt coneguts pels pescadors del nostre país, entre els quals sempre és de gran demanda i popularitat.

Classificació multiplicador

Els multiplicadors de pes i de mida petits s’utilitzen quan es pesca per a la colada llarga, amb línies de pesca gruixudes i esquers pesats per a un gran depredador. El més petit d’ells té una força de tracció de 4 kg.

com sembla Dive Zillion

Tots els bobines multiplicadors per al seu propòsit previst es poden dividir en bobines de colada utilitzades per a llançar i rodar rodetes destinades a la pesca marítima i fluvial.

Les primeres bobines són més lleugeres, senzilles i més barates. El segon, més potent, algunes d’elles estan equipades amb un comptador per a desfer la línia de pesca.

Segons el tipus de construcció, els multiplicadors es divideixen en:

  • Barrils: tenen la forma d’un cilindre, més pesat i potent. S’utilitza en trolling i filats pesats.
  • Sabó (de perfil baix): no tan pesat i, en general, menys potent, dissenyat per a la pesca al repartiment.

Les bobines multiplicadores Daive poden ser de mà esquerra o de la dreta.

Daiwa Zillion

Entre els multiplicadors d’aquesta empresa, els rodets multiplicadors de Daiwa Zillion tenen una merescuda popularitat. El model té moltes opcions.

Daiva Zillion

Penseu en les característiques de disseny d’aquesta sèrie a l’exemple d’un rodet Daiwa Team Zillion 100PL-CC.

Aquest multiplicador de perfil baix té un poderós mecanisme que pot suportar càrregues pesades, mentre que s’utilitza podeu llançar esquers lleugers. Els coixinets i altres parts del producte es fixen de forma segura en una caixa metàl·lica, cosa que garanteix un funcionament llarg i sense problemes. Un embragatge de fricció més estret és capaç de suportar una força de sis quilograms, un indicador sòlid per a un multiplicador de perfil baix.

Hi ha sis coixinets a la bobina, quatre dels quals són anticorrosius. Estan protegits de l’entrada d’objectes i substàncies foranes, cosa que augmenta notablement la seva vida útil. Hi ha un altre rodament de corrons opcional.

Potent fre de vuit disc de fricció que ofereix un ajustament suau. Els frens de tipus híbrid combinen tots els avantatges dels frens magnètics i centrífugs. Hi ha una roda especial a la galta dreta de la bobina per ajustar les seves forces.

Quan es cola, la bobina d’alumini lleugera gira lliurement sense contactar amb les parts motrius. El mànec està a l’esquerra.

El rodet de Baitcasting “Daiva” es considera un dels més universals presentats al mercat nacional.

Daiwa tatula

Els representants més famosos d’aquesta sèrie són els rodets Baitcasting ST Type Baitcasting.

Daiva Tatula

Considereu els seus principals indicadors sobre l’exemple del model Daiwa Tatula Type-R CT 100 HSL.

Està equipat amb un sistema especial que permet aconseguir un rang òptim de colada. La bobina camina amb suavitat, cosa que és especialment important a l’hora de pescar amb esquer lleuger. La bobina pesa una mica més de 200 grams, està equipada amb set coixinets similars al model anterior. Es deixa el mànec.

En la modificació del Daiwa Tatula CT 100 HSL, s’instal·la un nou sistema d’apilament de línia de pesca, de manera que no cal obrir la tapa si cal canviar la geometria de la sortida del registrador. Gràcies al disseny integral d’alumini d’alumini, la potència i la durabilitat de la bobina han augmentat significativament. El mànec del rodet és lleugerament més gran que la mida habitual i més còmode.

Megaforça de Daiwa

Aquesta sèrie de bobines interessarà més als professionals.

Dayva Megafolrs

Anem a conèixer les funcions del rodet multiplicador de Daiva Megafors amb un exemple de Daiwa Megaforce 100 THSL.

Com els models anteriors, està equipat amb sis coixinets i un corró. El mànec és esquerre. La bobina pesa lleugerament més que els models anteriors, el seu cos està fabricat en una sólida billeta monolítica.

Està pensat per a colades llargues i està equipat amb un mecanisme especial que augmenta la distància de colat. La bobina té un fre de fricció multi-disc amb ajustament fi. Si cal, es pot desactivar completament per obtenir el màxim buidatge.

L’empresa Daiva va dotar aquest model d’un sistema de gestió de jocs d’esquer propietari.

Ressenyes

Els comentaris sobre els rodets Daiva indicen fiabilitat del producte, facilitat d’ús, llarga vida útil i fiabilitat. Molts pescadors asseguren que, després d’haver provat bobines d’altres empreses, sempre van tornar als multiplicadors de Daiva i recomanen aquest producte als seus amics i coneguts. Si als pescadors entrevistats se’ls demanés que guardessin només un rodet de tot el que tenen, doncs, segons ells, seria un rodet de Daiva.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *