Feu exercici de llaurar de ioga: com fer-ho bé sense fer mal al vostre cos

Feu exercici de llaurar de ioga: com fer-ho bé sense fer mal al vostre cos

El ioga allarga la vida. Les classes de ioga t’ensenyen a relaxar-te i a trobar l’harmonia amb el teu cos i component espiritual. Perseguint-lo, el cos sembla separar-se de l’ànima, l’ànima desapareix cap amunt i busca la pau. Aquesta condició permet analitzar amb calma la situació, tractar el problema i només apaga tot l’estrès, la persona respira profundament.

Les classes de ioga es fan millor al matí. Els exercicis regulars mantindran el cos flexible i tonificat. La renovació substancial també es produeix a nivell cel·lular. Els científics han demostrat durant molt de temps que després de dos mesos de ioga regular, tot el negatiu surt del cos i és de gran benefici, el que li permet mantenir-se sa i fresc durant molt de temps.

En el futur, amb classes sistemàtiques, el ioga podrà millorar la concentració i l’estat psicològic. Ella serà capaç de prevenir l’estrès, millorar un son profund i saludable. Tot això pot ocórrer, ja que el ioga afecta el sistema nerviós central, cosa que significa que una malaltia com la depressió no serà totalment familiar per a vostè.

Més a l’article, una de les postures de ioga –l’arada– s’amplia.

halasana masculina

A primer cop d’ull, l’exercici de l’arada és fàcil de realitzar. Tot i això, és millor familiaritzar-se amb ell per endavant per evitar errors i possibles lesions.

En realitzar l’exercici, l’arada no necessita utilitzar equipament. Parts del cos que hi participaran: esquena, coll, cames i espatlles.

Molts coneixen aquesta posició des de ben aviat. Fins i tot a les lliçons d’educació física a l’escola, els professors intenten acostumar-nos a la seva implementació. A la infància, l’exercici de l’arada és fàcil i s’assembla a un acrobàtic. Tanmateix, amb els anys, cada vegada és més difícil controlar el cos. I molts temen completament lesionar-se. Però un cop realitzat l’exercici correctament una vegada i sota l’orientació d’un entrenador, el domini de la postura arriba molt ràpidament. I les propietats útils de la realització sistemàtica de l’exercici no trigaran gaire.

Com fer l’exercici de l’arada

Primer cal que es difongui estora de gimnàs al lloc escollit Intenta calmar-se llençant tots els pensaments opressius del cap. Preneu algunes respiracions i exhalacions profundes: respireu uniformement.

Etapa 1. Posició inicial

Estigueu directament sobre l’esquena i doblegueu els genolls. Els peus han de mantenir-se plans al terra, braços – estesos al llarg del cos pels costats.

Etapa 2. Aixecar les cames

Cal aixecar les cames cap amunt. Tot i això, val la pena fer-ho amb cura. En el moment d’aixecar les cames, els genolls s’han de relaxar i s’ha de traslladar tot el pes cap als palmells que descansen al terra amb els braços estesos.

En aquesta posició, heu de realitzar la tècnica de respiració profunda, com al començament de l’exercici.

inici de l’execució

Etapa 3. Cames inferiors

Comenceu suaument a posar-vos cames darrere del cap i procureu baixar-les. Cal tractar amb cura el teu cos i aixecar les cames fins que resulti còmode per al coll.

Etapa 4. Mans al castell

Connecta lentament mans al castell darrere l’esquena. Les mans s’han d’estendre i ficar al terra. Aleshores val la pena començar a treure’t les espatlles, a poc a poc, al seu torn. A continuació, premeu les mans. Estireu els talons cap endavant, amb els dits dels peus a terra.

En aquesta posició, realitzeu la tècnica de respiració profunda almenys 3 vegades.

halasana a la natura

També hi ha opcions lleugeres per realitzar aquesta posada. I si sents que la columna vertebral és molt tensa i no hi ha manera de relaxar-la completament quan plantes les cames enrere, aleshores pots ajudar-te amb les mans.

lite halasana

Només cal que recolzeu els colzes a terra i amb els palmells per subjectar l’esquena a la part inferior de l’esquena. Així, disminueix la tensió a la columna vertebral.

Els avantatges i els perjudicis de l’exercici de l’arada

En aquest exercici, l’atenció es centra en la mobilitat, la coordinació i la flexibilitat de l’intèrpret.

Normalment les posicions invertides es realitzen al final de les classes de ioga. Així doncs, una persona que té el cap per sota de la pelvis rep una àmplia gamma d’impulsos energètics curatius. De fet, una persona redirigeix ​​tota l’energia acumulada i neteja els canals per cobrar les càrregues positives nouvingudes.

Després d’haver après a exercir l’arada, molts podran passar a un nivell més alt d’autodesenvolupament i coneixement. Els avantatges físics també vindran després de diverses vegades l’exercici.

En aquesta posició es produeix la màxima extensió de la columna vertebral. Els defectes posturals primerencs milloraran i es desenvoluparà la flexibilitat i la mobilitat espinal.

Així mateix, l’exercici activa totes les funcions dels intestins i del sistema urinari. Els problemes amb els òrgans interns de la pelvis desapareixeran, així com els dipòsits de greix a l’abdomen i a la cintura. Amb enfocaments sistemàtics, l’exercici alleuja la fatiga nerviosa, augmenta l’activitat mental.

L’arada també es pot perjudicar amb l’exercici si es fa descuidat o sense l’ajuda d’un professional. Potser la implementació d’aquest exercici comportarà lesions greus dels discos intervertebrals, és a dir, poden provocar una ruptura del disc i desenvolupar una hèrnia a la columna lumbar. Sovint s’elimina una hèrnia mitjançant un mètode operatiu.

pose de llaurada

Aquest exercici està contraindicat per realitzar:

  • persones amb hipertensió arterial i malalties del sistema cardiovascular;
  • amb malalties d’asma bronquial;
  • amb les conseqüències de la lesió cerebral traumàtica;
  • persones amb epilèpsia;
  • amb malalties oculars (glaucoma, ruptura de la retina);

Si hi ha dubtes sobre si feu l’exercici correctament, el millor és fer-ho sota la supervisió d’un entrenador.

en conclusió

Fer ioga és imprescindible: haver-ho descobert per tu mateix, hi ha totes les oportunitats de passar tota una vida sana amb ell. I l’exercici de l’arada de ioga, com moltes altres, us ajudarà a mantenir-vos amb calma en el flux d’energia, a prendre les decisions correctes i a millorar la qualitat de vida.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *