James Wick: biografia, carrera de lluitador UFC

James Wick: biografia, carrera de lluitador UFC

Poca gent ho sap, però inicialment James Vick volia convertir-se en boxeador, va rebre els Guants d’Or. Malgrat això, el famós lluitador mai no es va considerar un dels tipus de lluita. Des del començament de la seva carrera, es va caracteritzar com un lluitador d’estil mixt, utilitzant les tècniques de diverses escoles de lluita en posició i parades en batalles. Durant el període de participació a la UFC, va aparèixer en 15 baralles, 13 de les quals el combatent James Wieck va acabar en victòria.

Primers anys

Jove Vic

James William Wick va néixer el 23 de febrer de 1987. La seva ciutat natal és Mineral Wells, a Texas. El noi des de la infància tenia una forma física forta, així com un creixement impressionant. Gràcies a aquestes dades, va entrar fàcilment al club de bàsquet de l’escola i després a la universitat. Al noi se li facilitava exercicis físics i durant l’entrenament va decidir provar-se a la boxa. James Wick va passar per diverses competicions, va guanyar dos campionats al districte. Després de la graduació, el noi no va saber què fer amb ell mateix: va treballar com a gerent, venedor d’equips, aprenent de lampista. El lluitador James Vick va canviar moltes professions abans de convertir-se en la llegenda mundial de lluitar sense regles.

Participació en reality show i UFC

Vic avui

El lluitador mixt d’Arts Marcials va començar la seva carrera el 2011, participant en diversos petits recintes a Texas. La primera baralla de James Wick va acabar en la victòria: va fer una recepció sufocant a la primera volta. Després d’això, va obtenir 4 victòries més importants, després de les quals els promotors de The Ultimate Fighter van notar a James. Després de la lluita amb Dakota Cochrane, va ser portat a l’entrenador de l’equip Cruz.

Al programa de televisió va arribar a les semifinals, perdent davant el futur campió Michael Chiese. Després d’una aplastant eliminatòria, el lluitador no va poder arribar als seus sentits durant molt de temps i va tornar al gran esport sis mesos després.

Malgrat una derrota tan important i una greu lesió, James Vick va tornar a la lluita a la UFC. La primera batalla després de l’estancament va acabar en només 58 segons a favor de Vic. Una sèrie de victòries van continuar fins al 2016, després de la qual va ser derrotat per Beneil Dariyush. Després de perdre, James va fer un breu descans, tornant d’ella amb una sèrie de quatre victòries.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *