Com obligar-se a seguir una dieta i no trencar-se?

Com obligar-se a seguir una dieta i no trencar-se?

Com obligar-se a seguir fent dieta? Aquesta pregunta es pot escoltar molt sovint. Hi ha diverses maneres de deixar de trencar-se, però per escollir-ne l’adequada primer heu d’esbrinar el motiu. A l’article analitzarem aquesta qüestió en detall i donarem consells per perdre pes.

Opinió professional

No tothom pot respondre amb confiança com obligar-se a seguir a dieta. No és tan difícil si escolteu els professionals. I recomanen triar un sistema d’alimentació suau. Això es deu al fet que és més fàcil per a una persona psicològicament començar a perdre pes, sabent que no morirà de fam.

Al cap i a la fi, sol passar així: abans d’obligar-se a seguir fent dieta, el que està perdent pes està preconfigurat per haver de morir de fam. Aquesta és ja una tàctica fallida per endavant, per la qual cosa és tan important proporcionar-se una actitud positiva abans de perdre pes.

Preparació de la dieta

Comparació de resultats

Com obligar-se a seguir fent dieta? És així, heu de començar a preparar-vos. Perquè el procés passi com cal, hi ha regles:

 1. Deixa de menjar a la nit.
 2. Reduïu la mida de la porció al voltant d’un terç.
 3. Diversifica la dieta amb verdures, fibra i fruites.
 4. Intenta menjar hidrats de carboni simples abans de dinar.

Seguint aquestes normes, podeu preparar el cos ràpidament per a la pèrdua de pes.

Motivació

A més de preparar-se per a una dieta, la motivació té un paper molt important. És ella qui ajuda en una situació en què una persona no sap obligar-se a seguir una dieta i no descompondre’s.

Cadascuna té les seves raons, però hi ha una norma general: no pots perdre pes per algú. El fet és que si la motivació no és prou forta, perdre pes no funcionarà. I seguir una dieta pel bé d’algú o d’alguna cosa no es pot anomenar una manera d’aconseguir l’èxit.

Perquè el procés de perdre pes doni realment plaer, cal que expliqui clarament les raons, és a dir, per què cal perdre pes.

Consells útils

Begudes saludables

Abans de començar a perdre pes, heu d’establir un objectiu. I és millor si no es tracta d’una estrella de Hollywood, sinó de la seva pròpia imatge. El prerequisit és el següent: la fotografia hauria de ser exactament el moment en què a una persona li agradés.

Un cop definit l’objectiu final, heu d’esforçar-vos per aconseguir-ho. A partir d’aquesta motivació, definitivament no hi haurà cap pregunta sobre com obligar-se a seguir a dieta i no a desglossar-se.

Els avantatges de perdre pes

Aquesta informació pot ser necessària per aquells amb poca imaginació. Podeu triar un dels elements que es mostren a la llista següent i cal posar-lo en servei:

 1. Qualsevol roba hi cabrà.
 2. Les fotos tindran més èxit i deixaran d’irritar-se.
 3. La dispnea s’aturarà, la salut millorarà.
 4. Hi haurà forces, energia.
 5. Hi haurà sensació d’enveja cap a dones més primes.
 6. L’autoestima s’accentuarà i el reflex del mirall agradarà.
 7. L’aptitud física millorarà, hi haurà ganes de moure’s.

Perquè aquestes frases funcionin, haurien de repetir-se cada dia i creure sincerament en elles.

Errors a l’hora de perdre pes

Dieta adequada

Com forçar-se a seguir una dieta i a no patir l’estrès? La clau per a la pèrdua de pes amb èxit és l’autoacceptació. De fet, per a una persona no amada, no vull fer res, però si aquesta persona no amada és a dins, encara més.

El millor fruit prové de perdre pes per si mateix i no per pseudoobjectius.

Pregunta important

Per entendre com obligar-se a seguir una dieta i no descompondre’s sota l’estrès, has de fer la pregunta correcta. Aquesta pregunta s’hauria d’adreçar a si mateixa. Llavors, per què necessites baixar de pes? És molt important respondre amb honestedat, ja que depèn de l’èxit de perdre pes.

Per mantenir la moral, els professionals recomanen mimar-se per cada barrera derrotada. Per exemple, comprar un vestit nou o descansar a l’spa. Aquesta recompensa estimula la pèrdua de pes i dóna força.

Com superar les temptacions

Pèrdua de pes sensible

Si es tria la motivació correctament, no haurien de sorgir problemes amb el procés de baixar de pes. I ara considerarem les restriccions, observant quines, podem reduir possibles interrupcions a zero.

Primer cal renunciar a l’alcohol i al cafè. I la qüestió aquí és ni tan sols la nocivitat, sinó el fet que aquestes begudes augmenten la gana, però el seu metabolisme s’alenteix.

Has de trobar una activitat o un hobby útil. Ajudarà a omplir el temps i, si no n’hi ha prou, no us atraurà de la ociositat a la nevera.

Com obligar-se a seguir fent dieta? En les ressenyes de “experimentats” sovint podeu trobar consells sobre una actitud positiva. I és realment molt important. Perquè en la majoria dels casos, l’estrès és una excel·lent raó per augmentar l’estat d’ànim dels aliments. I encara que l’estrès estigui constantment present a la vida, és millor trobar formes de relaxar-se.

Per mantenir el resultat, cal estimar els aliments sans. Aquest principi ajudarà a no trencar-se, ja que hi ha alguna cosa que estimes és molt més agradable.

Podeu utilitzar una disputa de diners per motivar la pèrdua de pes. Aquest mètode és perfecte per jugar a gent, ja que tindrà un interès propi, a més de l’objectiu. Bé, un premi en metàl·lic al final de la disputa serà un bon bonus.

Podeu guardar un diari a les xarxes socials. Així, un gran nombre de persones seguiran el procés de perdre pes. I això vol dir que una atenció tan propera no deixarà anar. Aquesta és una manera excel·lent per a aquells que no saben obligar-se a seguir a dieta i a practicar esports.

Un mètode meravellós seria enamorar-se. De fet, en el període de només sentiments naixents, voleu semblar el millor possible. A més, quan una persona està ocupada amb les seves experiències interiors, no hi ha temps per cuinar. Sí, i la gent feliç no té ganes d’apoderar-se d’un problema.

Com comportar-se en cas d’avaria

Raons per l’avaria

Tot i que un desglossament és el resultat de restriccions, no heu de començar a actuar de manera descontrolada. La falca no surt amb una falca, de manera que cal buscar altres maneres de resoldre el problema. Val la pena recordar les següents regles perquè no es repeteixin avaries en el futur:

 1. No segueixis glutonant. Si això passa, no cal que continuis menjant, pensant que tota la feina anava a la sèquia. No és així. Per tant, l’endemà després d’una avaria, heu de menjar com sempre.
 2. Molts nutricionistes aconsellen no esperar l’aparició de demà, sinó continuar seguint la dieta avui dia. És a dir, després d’un àpat no controlat, heu de continuar menjant com si no hi hagués res.
 3. No pots castigar-te. Una relació massa estricta mata l’amor propi, de manera que en cap cas no organitzeu dies de fam després d’una avaria.
 4. Una solució excel·lent seria treballar el que es menjava. Són adequats un gimnàs o exercicis que es realitzen a casa. Si això no és possible, només podeu passejar després d’un àpat pesat.
 5. En una dieta, haureu de pesar periòdicament i mesurar els volums. El procediment s’ha de repetir uns dies després de l’avaria. Després de les mesures, cal comparar els indicadors i, després, quedarà clar si el desglossament va afectar el resultat o no.

Per a aquells que no tinguin voluntat

Com forçar-se a seguir una dieta si no hi ha força de voluntat? Per molt estrany que pugui semblar, no és una qüestió de força de voluntat. Es tracta d’estimar-se i la motivació adequada. Si aquests dos punts pateixen, la pèrdua de pes està condemnada al fracàs amb antelació.

Però encara hi ha una solució. Fins i tot les persones amb voluntat feble poden complir aquestes recomanacions i perdre pes:

 1. Comença a beure més. I cal consumir no sucs i soda, sinó aigua sense gas, te verd, etc.
 2. Perquè el cos no torni a experimentar estrès intens, es poden organitzar dies de dejuni. El cos perdrà pes sense danys i interrupcions.
 3. Elabora la teva dieta. Naturalment, per perdre pes, cal menjar menjar saludable i saludable. S’ha d’excloure tot perjudici o deixar-se molt rares vegades, només si realment es vol.
 4. Canvia a nutrició fraccionada. Menja almenys quatre vegades al dia i en porcions petites. Així, el cos rebrà constantment aliments i no emmagatzemarà greixos en cas d’emergència.

Elecció de la dieta

Diari de menjar

Des de fa molts anys, el tema de com obligar-se a seguir a dieta és molt rellevant. Els consells del psicòleg sobre aquest tema són els següents:

 1. Cal trobar la dieta que estigui completament satisfeta. Això vol dir que si a una persona no li agrada la llet, hauria de buscar una dieta on no trobe aquest producte.
 2. A més de les preferències gustatives, és important trobar un sistema d’aliments, els ingredients no tinguin reaccions al·lèrgiques.
 3. És millor triar una dieta variada. Totes les dietes rígides, en qualsevol cas, comporten una ruptura i el resultat és de curta durada.
 4. És la durada de la dieta que determina la seva efectivitat. Per exemple, una dieta durant dues setmanes donarà un resultat més estable que una dieta durant tres dies. Això es deu al fet que en un període més llarg, el greix comença a sortir del cos i, en pocs dies, només podeu perdre aigua.

Dieta i menstruació

Quan una dona té el seu període, es produeix retenció d’aigua al cos. És per això que es nota uns quants guanys pocs dies abans de l’inici i un temps després. Però encara hi ha símptomes desagradables, com ara irritabilitat, estrès i fam. Això és el que expliquen les dones les seves interrupcions durant aquest període.

Per les raons anteriors, és millor no començar a perdre pes abans ni durant la menstruació. Això és especialment cert per a aquells que estiguin tan atrets pel gust, perquè la majoria de vegades aquest deliciós està lluny d’ésser útil. A més, la retenció de líquids natural proporciona quilos addicionals a la balança. Això tampoc no contribueix a la motivació per perdre pes.

Conclusió

Mesures regulars

En conclusió, vull dir que no és tan important quin mètode per aprimar. És molt més important comprendre com obligar-se a seguir a la dieta de Dukan, el Kremlin o qualsevol altra. Després de tot, la pèrdua de pes amb èxit depèn gairebé completament de l’actitud i l’estat psicològic adequats durant el procés.

Per evitar avaries, és important trobar la motivació adequada i estimar-se. Perquè si no us en cuideu, ningú no en tindrà cura. I una cosa més: després d’haver entès les causes de les avaries, es pot aconseguir una harmonia interior, que també ajudarà a viure sense estrès en el futur.

Per no tornar a deprimir-se pel fet que els quilograms no desapareixen, cal oblidar-se de les escates. Per avaluar correctament el progrés, heu d’utilitzar una cinta de centímetre. Només la mesura dels volums i la seva comparació us permetrà determinar si esteu perdent pes o no.

Bé, per descomptat, no us heu de limitar massa i establir límits estrictes. Al cap i a la fi, tal com passa: com més està prohibit alguna cosa, més ho desitgeu. Per tant, necessiteu fer-vos concessions i de tant en tant per permetre alguna cosa gustosa.

Respectant totes les regles, podeu baixar de pes amb molta facilitat i el resultat us agradarà molt de temps.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *