Piscina a “Dolphin” de Noginsk: on és

Piscina a “Dolphin” de Noginsk: on és

Una visita regular a la piscina us permet sentir un fort vigor i millorar la vostra salut. Moltes persones van a complexos esportius en qualsevol moment de l’any, ja que tenen la necessitat de nedar i portar un estil de vida actiu. A la majoria de ciutats, les piscines estan obertes de manera que els ciutadans no poden negar-se un passatemps agradable i útil. La piscina de Noginsk té una gran demanda, ja que hi ha un servei i unes condicions excel·lents per a la natació.

Dofí piscina

Informació general

L’obertura d’un gimnàs al districte d’Istomkino de Noginsk va ser una bona notícia per a molts ciutadans. El 2015 va tenir lloc la gran inauguració del complex, que va ser recordada per molta gent. Des d’aquest moment, els residents van poder assistir a seccions esportives, així com a la piscina. Utilitza sistemes moderns de depuració d’aigua i també manté la temperatura necessària per a la natació. La profunditat de la piscina varia d’1,8 a 2 metres. Hi ha quatre pistes per als visitants. Cadascun d’ells té una longitud de 25 metres.

Obertura de la piscina

La piscina de “Dolphin” de Noginsk permet practicar la natació no només per a adults, sinó també per a les generacions més joves. El centre compta amb formadors que entrenen i vigilen els nens. A FOK podeu registrar-vos en diversos grups, inclosos aeròbics nàutics, natació per a mare i fill, així com d’altres. Per als visitants, hi ha condicions necessàries per preparar-se per nedar a la piscina. Els nens i la gent gran porten certificats sanitaris per visitar, mentre que els visitants adults s’examinen al lloc. El complex està obert de 7:00 a 21:00 els dies feiners, de 8:00 a 20:00 els caps de setmana.

L’adreça

La piscina de Noginsk es troba al carrer Yubileynaya, a l’edifici núm. 32. Es troba al costat de l’estadi anomenat “Istomkino” i el bosquet d’Istomkinskaya. Poden ser bones pautes per trobar un complex esportiu. Podeu arribar-hi mitjançant diversos modes de transport, però haureu de caminar una mica des de les parades. Hi ha un autobús número 6 o taxis de ruta fixa núm. 9, 18 o 19. Cal baixar a la parada de “Botiga de mercaderia manufacturada”. També podeu agafar el bus 31, 34, 43, 322, 322 E fins a la parada “Istomkino”. D’ella cal anar pel carrer Àvia.

Característiques addicionals

A més de la piscina, els clients poden utilitzar el gimnàs, situat a la segona planta. Disposa de tot l’equip necessari per a classes actives. S’obren regularment noves seccions esportives al centre. Una oficina mèdica funciona per inspeccionar els visitants i proporcionar assistència, disposa de tots els equips i equipaments necessaris.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *