Cèrcol metàl·lic. Beneficis de l’ús

Cèrcol metàl·lic. Beneficis de l’ús

Un cèrcol és un instrument esportiu de forma rodona que s’utilitza en alguns esports olímpics i a casa. Avui en dia, són populars els cèrcols de plàstic i metall. El cèrcol té un altre nom: hula hoop.

La història de la creació del cèrcol

Rotació de cèrcols

El primer cèrcol inventat era de bambú. Va ser utilitzat activament per fer exercici per atletes australians. Un dia, el fundador de Wham-O, Richard Knner, va conèixer aquesta meravellosa invenció dels seus amics i va mostrar un saludable interès. Knner no va trobar l’oportunitat de visitar atletes australians per mirar el cèrcol original, per la qual cosa va inventar el seu propi model.

El 1958, es va llançar el primer cèrcol i immediatament van començar a provar-lo. Els primers provadors d’aquest simulador van tenir la sort de ser alumnes de l’escola Pasadena. Els nens podien aconseguir gratuïtament aquests magnífics cèrcols, per això necessitaven aprendre a girar-los. Knerr va utilitzar els empleats de la seva empresa com a anunci. A cada vol i qualsevol oportunitat, agafaven el polipast durant el viatge, de manera que la gent es mostrés interessada en aquest nou article esportiu.

Després que el cèrcol es va fer molt popular, la gent va començar a comprar-los en grans quantitats. Les vendes de Wham-O van superar els 20 milions en pocs mesos i els cèrcols van arribar als 20 mil diaris. Però, en el futur, el resultat va començar a disminuir. El motiu d’això va ser l’aparició d’una gran quantitat de competència en el mercat. Els beneficis van començar a caure.

Pèrdua de pes del cèrcol

Cèrcol d’aprimament

Al món modern, és molt popular un aro fabricat amb metall. Es pot trobar gairebé totes les noies que es preocupin per la seva figura això meravellós màquina d’exercicis a casa. Utilitzeu principalment un anell de metall per perdre pes i guanyar-se una cintura prima. A les botigues hi ha una gran varietat d’opcions d’aquest simulador: amb espinxes, amb grans insercions, cautxú, plàstic, etc. Però per a moltes persones, un cèrcol metàl·lic provoca una sensació de nostàlgia. Perquè a la infància eren així.

Cal esbrinar com torçar correctament el cèrcol de metall i perdre pes amb aquest fet. L’entrenament en si pertany a la categoria d’entrenament cardio de baixa intensitat. Segons les seves dades físiques, un atleta gasta fins a 500 quilocalories per hora entrenant. Entre els amateurs, hi ha l’opinió que com més gran sigui la gravetat d’un cèrcol, més gran és la seva eficiència i aquesta opinió és errònia. Això passa perquè quan gireu un cèrcol més lleuger, una persona ha de gastar més energia per evitar que caigui un projectil.

Cremar greix

Entrenament de cèrcols metàl·lics

Molts esportistes experimentats coneixen una regla important: el greix comença a cremar després dels 20 minuts d’entrenament cardio sense parar. No és una excepció la rotació del cèrcol. Si algú altre està convençut que durant l’entrenament de 15 minuts al dia aconseguirà un resultat, haurà d’abandonar aquesta opinió errònia. L’entrenament hauria de trigar a partir de 20 minuts de rotació contínua del cèrcol de metall per obtenir el resultat adequat.

Enfortiment del tors

Cèrcol metàl·lic

L’entrenament amb cèrcol implica tots els músculs del nucli, enfortint-los. Però, si l’objectiu és augmentar la premsa o els músculs lumbars, la rotació del cèrcol no serà suficient. Hulahup crema més greix i redueix la cintura. Al girar, els músculs tenen contraccions d’amplitud baixa, per tant, per bombar els músculs juntament amb l’entrenament amb un cèrcol, cal afegir exercicis sobre els abdominals i sobre els músculs de la part baixa de l’esquena.

L’entrenament amb cèrcol s’aplica a persones que acaben d’iniciar-se en un camí esportiu i a la vida de les quals hi havia poca activitat física. Per tant, per entrar a les files dels esportistes, l’hula hoop és un excel·lent simulador. Per obtenir la màxima pèrdua de pes i obtenir una xifra esportiva, a la vista de la qual tots els transeünts cauen amb enveja, cal que l’entrenament sigui divers. També cal limitar la ingesta de calories en la dieta i, en principi, revisar la dieta, ajustar-la a un règim esportiu. La rotació del cèrcol és un excel·lent exercici cardio, però no s’ha de construir l’entrenament sobre això. El cèrcol, més aviat, hauria de ser un complement de la formació principal, i serà el més eficaç possible.

La gent comenta

Cèrcol metàl·lic. Les ressenyes sobre ell solen ser positives.

Hi ha qui diu que al córrer i saltant la corda durant un any perd uns 10 kg d’excés de pes, però la cintura es manté invariable. Després dels consells dels amics sobre la compra d’un cèrcol, els records d’infància van arribar immediatament quan el pare va donar un cèrcol de metall. Un mes després de la rotació del cèrcol inclòs a l’entrenament, la cintura es converteix en una “vespa” i, per descomptat, tothom està satisfet amb això.

Molts diuen que el més eficaç i, alhora, senzill és un cèrcol d’alumini regular. Prou 40 minuts al dia, i totes les noies familiars envejaran la cintura.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *