Mantra de la calma universal: paraules, text i trets de lectura i percepció

Mantra de la calma universal: paraules, text i trets de lectura i percepció

Almenys una vegada a la nostra vida, cadascun de nosaltres ha escoltat alguna cosa sobre textos anomenats mantres. Sovint, les persones que no coneixen bé el seu veritable propòsit, els tracten negativament. Moltes persones pensen que un mantra no és més que un auto-suggeriment que una persona se sent més fàcil de cantar alguns sons estranys. Això pot ser cert en part. Però abans de dir una cosa així, hauríeu d’entendre minuciosament per què el text pot afectar d’una manera o altra a una persona, esbrinar els detalls de tot això. En el procés que coneixeu el món del mantra, la vostra opinió sobre ells canviarà segurament.

A partir d’aquest article s’assabentarà d’on provenien aquests textos, quin és el seu veritable propòsit. També us explicarem sobre el mantra de la calma universal, que us ajudarà a relaxar-vos després d’un dia de molta feina. Gaudeix de la lectura!

Què és un mantra?

Aquest és un conjunt de paraules i paraules sànscrit. Les vibracions dins del cos provocades per la recitació o el cant del mantra afecten positivament el seu estat d’ànim i l’estat intern del cos. Cada persona pot tenir un text específic que els causi sentiments especials, sensació de relaxació i alegria. Es creu que el mantra és quelcom que existeix exclusivament en les tradicions de l’hinduisme. Però això és lluny del cas. També s’utilitzen àmpliament en budisme, sikhisme, taoisme. A més, l’oració de Jesús a Hesychasm, Zikra i Sufism és analògica. A més, existeix un anàleg del mantra en arts marcials xineses i japoneses. Probablement, molts coneixeu els crits de “vespes” i “kiai” durant la batalla? Justament aquest element es pot anomenar analògic.

noia en blanc

Com funciona?

Una mica més endavant considerarem aquesta acció sobre l’exemple del mantra de la calma universal. Com s’ha esmentat anteriorment, una de les accions és que les vibracions provocades pel procés de cant o pronunciació d’un text especial o especial afectin favorablement el cos. Segons les regles, el mantra s’hauria de recitar cent vuit vegades i no més (aquest nombre es considera sagrat). Concentrar una persona en determinats sons i paraules pronunciades per ell, el fa distreure de tota la molèstia mundana i de tots els problemes. Especialment bo és el mantra, el text i la música (si l’activa en segon pla) que li agrada a una persona.

l'home està meditant

Text que afavoreix la relaxació

L’objectiu del mantra de la calma universal ja queda clar des d’un nom. Ajuda a relaxar-se i sentir pau, tranquil·litat i alegria interior a partir de la pronunciació d’un text especial. Després de la primera pràctica, potser no la sentiu degut a sensacions noves i inusuals del que esteu fent. Però llegir textos especials de forma continuada és una garantia d’influència exitosa. No per primera vegada pronunciant les paraules del mantra de la calma universal, podeu sentir aquella relaxació i admiració interior, com si esperéssiu alguna cosa màgica. Després de llegir, tornareu al vostre estil de vida quotidià amb exactament els mateixos sentiments, però apareixeran noves forces en vosaltres. I tot el que anteriorment provocava dificultats i irritació es pot resoldre amb molta facilitat. Es creu que l’efecte de llegir el mantra no desapareix ni tan sols quan deixeu de llegir-lo o cantar-lo. L’acció es pot veure quan s’enfronta a qualsevol situació estressant sobtada. Us posareu molt més tranquils i la vostra consciència no quedarà contaminada per raigs de pànic i ràbia per fracàs o sorpresa. Podràs valorar de forma sòbria la situació i prendre només les decisions correctes, sense deixar-se distreure amb els sentiments negatius que ara us lliurareu.

pose d'asana mort

Text

Hi ha certes paraules en el mantra de la calma universal, no s’han de canviar. En cas contrari, els procediments no tindran sentit. Llegiu atentament el text: OM SRI SACHE Maha Prabhu Ki Ji Paramatma Ki Ji OM Shanti Shanti Shanti.

Pot ser que t’imaginis, però cada paraula també té el seu propi significat. Analitzem el més important d’ells. Al començament del mantra de la calma universal Om. Si voleu, podeu notar que és amb ell que comença qualsevol text similar. A més, la paraula sovint s’afegeix al final. Persones més experimentades saben que de vegades el so “om” al mantra de la calma universal es pot pronunciar com “aum”. Es creu que és una paraula de poder. A l’hinduisme, aquest so és un símbol dels tres textos sagrats: els Vedas: Rigveda, Yajurveda i Samaved. Una altra paraula “màgica” és shanti. També està present en el mantra de la calma universal. Indica pau i harmonia amb l’univers. Es tracta d’una interpretació de les paraules més repetides.

home al desert

Com llegir aquest mantra

Mentre llegiu, heu d’estar sol amb vosaltres mateixos. Si voleu, podeu activar música suau que coincideixi amb el vostre propòsit. El text no només es pot llegir, sinó també cantar-lo. En el procés, heu de creure en el poder de les paraules, en l’eficàcia. Al mantra hi ha versions curtes i llargues dels sons “o”, “a”, “y”. Totes les altres vocals es pronuncien. Totes les consonants es pronuncien suaument i el so “x” a l’exhalació. Quan es llegeixen les paraules del mantra de la calma universal, només es permet caminar lentament o la meditació; no s’ha d’insultar els textos sagrats amb altres accions. El text es pot llegir amb comptes a la mà. Haurien de tenir cent vuit perles i un altre Guru. Quan arribeu a les perles del Guru, no podeu avançar més per les perles del rosari. Hauríeu de canviar-los i, possiblement, continuar llegint.

rosari a les mans

Mantra i ioga

Es poden recitar mantras mantenint asanes. No continueu llegint mentre canvieu l’asana. Aquest mètode és bo, ja que en absorbir-se en la lectura, no sereu distrets amb pensaments aliens. Podeu sincronitzar el mantra amb la respiració. Repetiu una part sobre la inspiració i una altra sobre l’exhalació. Si practiqueu ioga per al vostre mantra favorit, les classes seran més efectives i millors a causa de l’ambient adequat. Això s’anomena lectura passiva. Tot i que només escolteu el text, mentalment no podreu resistir-vos i cantareu les paraules, repetint després de cantar.

meditació a la costa

Mantra i meditació

La meditació és un procés especial i complex. Durant aquest temps, s’esforça a desconnectar-se completament de tots els teus pensaments, així com a distreure’s del possible dolor muscular que apareix a causa d’una llarga estada a la mateixa posició. Els mantras són paraules curtes i sons senzills i la seva pronunciació no requereix molta feina mental. Per tant, pronunciant-los durant la meditació, netegeu la vostra pròpia consciència del flux dels vostres pensaments, creeu l’ambient més adequat al vostre voltant i també distreu-vos del malestar físic. En el procés de meditació, els mantres també poden i fins i tot han de sincronitzar-se amb la respiració. Una part es llegeix mentre inhala, i l’altra mentre exhala. Cal destacar que en el procés de meditació pots adormir-se imperceptiblement. Això no és dolent, perquè tots els músculs han aconseguit una relaxació completa, la consciència s’ha eliminat del flux mental i la respiració s’ha calmat.

lectura de mantres

Mantras a Internet

Aquest article ha esmentat repetidament que els mantres es poden sentir en segon pla durant la meditació o el ioga. A més, heu d’escoltar com els professionals llegeixen aquests textos diverses vegades abans de llegir-los vosaltres mateixos. Aconsellem parar atenció al famós cantant Deva Premal, el mantra de la calma universal també existeix en la seva actuació.

Probablement sigui tot. Ara coneixeu molt més sobre els textos “màgics”, sobre la cultura en què van aparèixer, què són i com afecten l’estat d’una persona. Quan es llegeix, el millor és no deixar de banda les normes donades en aquest article. També haureu d’evitar llegir un mantra determinat si sentiu que el vostre estat empitjora. En llegir-ne alguns, pot arribar a tenir una febre i un mal de cap. Tingueu en compte que no tothom pot utilitzar cap mantra, alguns poden mostrar la seva influència negativa. Per això, el millor és prendre seriosament la vostra elecció. Molta sort!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *