Sounders JJ-Connect: principi de funcionament, models, descripció

Sounders JJ-Connect: principi de funcionament, models, descripció

La pesca és un dels entreteniments més estimats del nostre poble. I si alguns gaudeixen del propi procés de pesca, el resultat final és important per a d’altres. No volen pescar de forma antiga, cegament i aleatòriament, per la qual cosa utilitzen diversos dispositius per fer la pesca més efectiva. Un d’aquests dispositius és una eco que sona.

Descripció del producte

Un sonador eco o sonar és un dispositiu que utilitza radiacions d’alta freqüència per recopilar dades sobre l’estat del fons del dipòsit i la ubicació del peix. Consisteix en un emissor i un dispositiu per rebre radiació.

Una font de radiació transmet impulsos elèctrics a un sensor, convertint-los en ones sonores. Aquesta radiació surt de l’altaveu i es dirigeix ​​al fons de l’estany. Reflectint des de la superfície inferior i els objectes sota l’aigua, el feix torna al dispositiu i és recollit pel micròfon. Quant retarda l’ona sonora, podeu determinar la distància fins a l’objecte, cosa que us permet formar una imatge de la topografia inferior i determinar la ubicació d’objectes en moviment, és a dir, de peixos. Aquesta imatge es mostra a la pantalla.

El treball de qualsevol sonor es basa en càlculs complexos. Per tant, el seu detall principal és un microordenador, que processa informació i proporciona una imatge al monitor.

soneres eco per a la pesca

Tipus de sons sonors

Segons els indicadors de radiació, tots els sonadors es divideixen en:

  • Faig únic. Funcionen a una profunditat de fins a trenta-dos metres. L’angle de la seva cobertura és de vint-i-quatre graus.
  • Faixa doble. Tenen una profunditat de treball de fins a setanta metres i l’angle de cobertura és de seixanta graus.
  • Multipath. El fons de l’embassament que hi ha es mostra clarament a una profunditat de trenta-cinc metres. L’angle d’expansió és de noranta graus. Mitjançant un dispositiu similar, es pot veure la presència de peixos a la part dreta i esquerra del vaixell.
  • 3D: els peixos tenen sis emissors. Un sistema exclusiu d’escaneig permet visualitzar una imatge tridimensional.

Sonar es convertirà en un ajudant indispensable, sobretot quan es pesca en un embassament desconegut. Amb ell, podeu estudiar l’estat del fons i identificar els llocs més prometedors per a la pesca.

Productes del Pescador

Un dels instruments més populars entre els pescadors nacionals és la peixera Fisherman JJ-Connect. Aquest tipus de producte va aparèixer al mercat rus fa gairebé vint anys i, des d’aleshores, ha gaudit d’una reputació d’equips econòmics, fiables i funcionals. La gamma de models inclou tant dispositius per a principiants i professionals, per a la pesca des de la costa, des d’un vaixell, com per a la pesca amb gel. A més dels sonors JJ-Connect, l’empresa produeix diversos accessoris per a ells, així com recanvis per a la millora i reparació. Els dispositius estan dissenyats per determinar la naturalesa de la superfície inferior i detectar peixos a les masses d’aigua amb profunditats de zero a set-cents metres.

pescadors de pescadors

Els sondes sonar JJ-Connect de Fisherman són de faig únic i doble feix, cosa que fa la diferència en la tecnologia d’escaneig submarí. Els diferents models difereixen en les seves capacitats opcionals. Considerem alguns d’ells.

Fish Duo JJ-Connect Fisherman Duo

Aquesta unitat utilitza tecnologia de doble feix. El primer té una freqüència de dos-cents quilohertz i escaneja l’estany en un angle de vint graus. La segona freqüència és vuitanta-tres quilohertz, i l’angle de cobertura és de seixanta graus. Com a resultat d’una exploració tan detallada, el dispositiu permet:

  • trobar individus de peixos;
  • identificar agregacions de peixos;
  • senyal d’aigua poc profunda.
    sonda de profunditat 220 DUO

Per funcionar a la nit, el dispositiu disposa de retroil·luminació LED. La dimensió permet canviar la mida dels objectes a la pantalla. Aquest tipus de peix JJ-Connect està dissenyat tant per a la pesca d’estiu com a l’hivern, des d’una barca o des de la costa. La massa de l’aparell és de dos-cents quaranta grams. Funciona amb quatre bateries de sis volts. L’aparell explora l’embassament fins a una profunditat de setanta-tres metres. Hi ha una funció per determinar la temperatura de l’aigua.

Varietat professional de sonar

El JJ-Connect 600 Duo és també un model de dos feixos. La freqüència del primer feix és, com en la primera realització, dos-cents quilohertz, i l’angle de cobertura és de dotze graus. La freqüència del segon és de cinquanta quilohertz, l’angle d’escaneig és de trenta-cinc graus. La possible profunditat d’escaneig és de tres-cents cinquanta metres. El dispositiu es fixa a la popa del vaixell i recopila dades sobre l’estat del fons que hi ha a sota.

El dispositiu és fàcil de controlar mitjançant el menú, les seccions estan regulades per fletxes i us permet no només establir la configuració necessària, sinó també guardar-les automàticament.

cercador de peixos Duo 600

Aquesta versió del so JJ-Connect està equipada amb una pantalla LCD Super Twist en HD, cosa que permet percebre perfectament la imatge tant a la llum del sol com als petits angles de visió. El monitor està equipat amb un retroiluminació autoregulant, de manera que es pot utilitzar en qualsevol moment del dia. Amb l’ajuda d’un senyal sonor, l’aparell notifica les aigües poc profundes, la presència de peixos i la descàrrega de bateries. El dispositiu pot funcionar a temperatures de menys de deu a més de cinquanta graus. El seu pes és de vuit-cents vint grams.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *