Què són els accessoris de caça?

Què són els accessoris de caça?

Sovint podeu trobar la frase “material de caça”. Semblaria que es poden incloure? Armes i cartutxos. Si ho penseu, sabeu: aquesta afirmació és errònia. A més d’aquestes, sens dubte, coses molt importants, es necessita molt més per simplificar la vida de camp.

Informació introductòria

subministraments de caça

Per tant, es necessita subministrament de caça. Què els preocupa? En primer lloc, cal recordar sobre un estoig dur o una funda d’arma. Al cap i a la fi, l’arma en sí és molt perillosa. Cal protegir els altres durant el seu no ús. A més, s’ha de tenir cura de la disponibilitat de productes per a la cura. Al cap i a la fi, s’ha de netejar i lubricar l’arma, mantenint-la en bon estat. No cal que arrossegueu una caixa sencera, però és possible que es necessiti un ramrod, raspalls de metall i de cabell, oli neutre i alcalí. Al cap i a la fi, pot passar qualsevol cosa: les mànigues s’enganxen, la neu s’embussa als troncs o una altra cosa. Sempre heu d’estar preparats per això. En temps humit, les municions poden inflar-se. En aquest sentit, treure’ls de la cambra pot ser problemàtic. Un extractor extractor us ajudarà aquí.

A més, atès que haurà de caminar per diversos llocs, no serà superflu tenir una brúixola per navegar pel terreny. No us oblideu de ganivets. És més, és important no parar atenció als terrorífics punyals massius, sinó als representants de la família còmodes i lleugers. Per exemple, ganivets plegables.

I què porta tot?

foto accessoris de caça

Cal pensar en altres accessoris de caça. Les armes es poden portar a les mans, mentre que amb munició aquesta opció no és adequada. Per a aquests casos, s’utilitzen bandolers. Hi ha un gran nombre de tipus diferents, de manera que l’elecció d’alguna cosa concreta és una qüestió individual. A més, aquest element és molt convenient. No ens hem d’oblidar del yagdtashi. Aquesta és una bossa ordinària que es porta al costat del cinturó i es llança sobre l’espatlla.

Anant a caçar, no s’ha d’oblidar dels medicaments essencials. Al cap i a la fi, es pot tallar amb corn i fins i tot patir una baralla amb la bèstia. Si la caça es realitza amb gossos, cal tenir cura de primers auxilis al gos ferit.

I què són els accessoris de pesca de caça?

material de pesca de caça

La preparació no és necessària només quan es planifiqui el rodatge. La caça de peixos també requereix certs accessoris. Si omitem l’equip humà ja considerat, les principals qüestions plantejades en aquest cas es refereixen a les eines amb les quals es fa la pesca. Convencionalment, es poden dividir en diversos grups. Així doncs, hi ha aparells de pesca:

  1. Què s’utilitza com a vareta o cos per a atacs.
  2. Senyalada picada de peix.
  3. S’utilitza com a esquer artificial, així com necessari per equipar-la.
  4. Mitjans de mecanització de fosa i esquer mòbil.
  5. Material de pesca que són l’enllaç entre la vareta i l’esquer.
  6. Dissenyat per emmagatzemar peixos i eines usades per a la pesca.
  7. Mitjans de perforació.

Quant als vehicles

accessoris de caça - cotxe

Sí, també són accessoris de caça. El vehicle més senzill és una bicicleta. Té una velocitat de flota alta i creuada, es pot muntar a les fosques, a més de portar equipatges de mida petita i petita. A més, la bicicleta té un recorregut fàcil, és còmoda en termes d’aterratge, còmoda i segura a l’hora de muntar.

El següent grup són els vehicles de motor d’ús personal. S’inclouen ciclomotors, motos, motos, motos. Permeten transportar carcasses bastant grans, per exemple, cérvols o alces.

El següent grup són les barques de rem i de motor. Aquests inclouen embarcacions, vaixells, caiac. Són bastants i són sovint l’únic mitjà de transport cap a zones de difícil accés.

Però el transport més comú, sobretot quan es tracta d’una distància considerable (desenes i centenars, i de vegades milers de quilòmetres) són els cotxes. Són molt diferents. Per a la caça, podeu utilitzar, com a berlines simples (encara més, per passejar per les carreteres del país i arribar a la clariana amb què començarà tot), així com SUVs avançats que es poden moure amb èxit pels pantans. L’elecció aquí depèn de les finances i dels vehicles que més us agradi.

Les fotos dels accessoris de caça proporcionaran una idea de tota la seva àmplia diversitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *