Entrenadors el·líptics professionals: revisió, descripció, qualificació

Entrenadors el·líptics professionals: revisió, descripció, qualificació

Cada any, els entrenadors el·líptics professionals demanen una gran demanda no només d’esportistes amb experiència, sinó també d’atletes novells i amants d’un estil de vida actiu. L’elevada popularitat dels dispositius d’aquesta sèrie es deu a la possibilitat de combinar tot un conjunt d’opcions separades per a l’activitat física. A la nostra publicació, vull oferir una breu panoràmica sobre formadors el·líptics professionals. Llavors, quins dispositius mereixen l’atenció principal dels entusiastes de l’entrenament a casa? En parlarem més endavant a l’article.

Classificació dels entrenadors el·líptics

classificació de formadors el·líptics per a casa

Abans de conèixer la classificació dels entrenadors el·líptics per a casa, us recomanem que aprengueu sobre les categories individuals d’aquests dispositius. Es distingeixen els següents tipus d’el·lipsoides:

 1. Mecànic: la versió més lleugera, de mida petita i barata dels dispositius per organitzar entrenaments a casa complexos. Les unitats no necessiten energia de la xarxa elèctrica. Malgrat aquests avantatges, els entrenadors el·líptics mecànics professionals desapareixen gradualment a l’oblit. Les raons són un nivell reduït de confort per a l’usuari, la presència d’un soroll augmentat durant l’operació, el curs “espantat” d’elements estructurals.
 2. Magnètics: les càrregues s’obtenen pel principi d’eliminació i aproximació de les peces magnètiques. En els darrers models, el nivell de resistència es pot ajustar a la pantalla. Els entrenadors el·líptics professionals de tipus magnètic tenen una funcionalitat considerable i són ideals per a principiants que acaben de començar tasques complexes.
 3. Aeromagnètics: les funcions del funcionament són similars a la categoria anterior de dispositius. La diferència fonamental és la presència d’una unitat de ventilació, que bufa i refreda l’estructura. Una solució d’enginyeria proporciona la capacitat d’organitzar les sessions d’entrenament més llargues dirigides a augmentar el nivell de resistència.
 4. Electromagnètics: moderns formadors el·líptics professionals que proporcionen major confort a l’usuari durant les classes. El nivell de càrrega canvia automàticament sota el control de l’ordinador de bord. Un comparatiu menys és el preu força elevat d’aquest tipus d’entrenadors el·líptics. A més de la necessitat d’una font d’energia centralitzada.

Torn cardio

twister cardio

Comencem a revisar els millors dispositius per a l’entrenament a casa amb la unitat més senzilla. Cardio Twister és un stepper barat i funcional per estrès moderat sobre els grups musculars de tot el cos. L’esforç principal recau sobre la zona de les cames i les natges. El cos i les extremitats superiors també estan implicades per la presència d’un eix vertical mòbil amb nanses. El disseny inclou una pantalla digital que mostra el temps dedicat a l’entrenament, el nombre de calories cremades i els passos realitzats. El nivell de càrrega canvia a causa de la presència d’un tauler de canvi de resistència. En total, hi ha set modes diferents.

Entre els principals avantatges del simulador hi ha:

 • Pes baix i mida compacta.
 • La capacitat de proporcionar càrregues uniformes sobre els músculs de tot el cos.
 • La presència d’una pantalla informativa.

El desavantatge del dispositiu són els sons força molestos durant la classe. Després d’haver realitzat una sèrie d’exercicis intensius, sovint s’observa un desequilibri en el nivell de resistència, que obliga l’usuari a torçar-se i ajustar de nou la unitat.

Svensson Body Labs Comfortline ESA

El simulador és un el·lipsoide relativament barat i amb una funcionalitat impressionant. Els usuaris de la unitat es complauen amb una àmplia gamma de condicions de càrrega. Hi ha 21 classes a bord. L’usuari té l’oportunitat de crear el seu propi esquema de formació. La configuració és convenient canviar a la pantalla.

A les debilitats del simulador es pot anomenar la presència de diversos tipus de sorolls i cremades durant l’execució activa d’exercicis. Un altre inconvenient és el nivell de confort insuficientment elevat durant les classes per als usuaris amb gran mida.

Infiniti vg30

entrenador el·líptic proxima

Infiniti VG30 és un orbitrek electromagnètic còmode i fiable per a l’entrenament a casa. Hi ha quatre entrenaments de cardio estàndard. L’usuari té l’oportunitat d’elaborar un nombre similar d’esquemes de formació individuals. Les càrregues augmenten a causa de 16 passos separats.

Avantatges del simulador:

 • Marc fort i fiable.
 • Funcions de control intuïtiu a l’ordinador de bord.
 • Completa amb suports i manetes còmodes.
 • Bastant impressionant de càrregues.

Intensor X200

Revisió de formadors el·líptics professionals

El tercer lloc en el rànquing dels millors agregats el·líptics per a tasques domèstiques complexes l’ocupa justament l’el·lipsoide Intensor X200. El simulador magnètic és fàcil de muntar, de mida molt estable i compacta. El dispositiu demostra un funcionament silenciós. Entre els avantatges es pot destacar el passeig. L’el·lipsoide està equipat amb una gran pantalla funcional, convenient de funcionar.

El disseny es basa en un volant que pesa 10 kg, a causa del qual s’aconsegueix una bona càrrega. El simulador està equipat amb sensors cardiològics encarregats de mesurar la freqüència cardíaca de l’usuari durant les classes. La unitat permet ajustar la freqüència i la velocitat de gir dels elements funcionals per controlar la distància recorreguda. Entre altres coses, la pantalla mostra el nombre de calories cremades.

El simulador presenta diverses debilitats. Tenint en compte la mida compacta de la unitat, pot ser que les classes no siguin gaire convenients per a usuaris amb una alçada superior a 180 cm. En aquest cas, els genolls poden tocar el marc de l’estructura durant moviments actius. Alguns propietaris d’el·lipsoides es queixen d’una mesura incorrecta de les calories cremades i de la freqüència cardíaca.

Proxima veritas

entrenador el·líptic Preu

Al segon lloc del rànquing situem l’entrenador el·líptic Proxima Veritas. El dispositiu es distribueix a un preu raonable. El dispositiu està equipat amb un volant realment pesant que pesa uns 24 kg impressionants. Gràcies a aquest últim, es proporciona una àmplia gamma de càrregues i un bon desplaçament.

Entre els principals avantatges de la unitat, els usuaris destaquen un alt rendiment, estabilitat, un conjunt complet de visualització funcional en color. El propietari del simulador té l’oportunitat de formar 4 programes de lliçons individuals. Es pot establir com a objectiu una distància o un entrenament específic. El mínim del dispositiu és la interfície en anglès i la qualitat mitjana del maquinari.

Oxigen EX-35

formadors el·líptics

La màxima posició de la nostra qualificació d’entrenadors el·líptics per a la llar es dóna a la còmoda i funcional Oxygen EX-35. El dispositiu és de mida petita. El disseny de plegaments no té poca importància. Gràcies a aquestes qualitats, per fer servir el simulador es requereix un mínim d’espai lliure a la casa.

Les càrregues aquí varien fins a 32 modes. L’ordinador de bord ofereix una selecció de 19 opcions de formació. L’usuari té l’oportunitat de prescriure la seva pròpia seqüència d’exercicis al programa. Durant les classes, el dispositiu mostra indicadors de velocitat de moviment, distància recorreguda, calories cremades. La unitat més útil busca persones que vulguin perdre pes ràpidament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *