“Quants pinchers hi ha a la base” i altres subtileses del beisbol

“Quants pinchers hi ha a la base” i altres subtileses del beisbol

El beisbol es considera un esport nacional americà. Una característica clau és que la defensa del bàsquet controla la pilota. L’esport és força específic, però les seves regles són fàcils d’entendre. Prou de veure i un partit.

Aprendre a parlar correctament

Una de les principals idees errònies relacionades amb les regles del bàsquet és “quants pinschers hi ha a la base”. Anem bé i recordem que no hi ha pinschers al bàsquet. Quants pinschers hi ha? Zero Per tant, la resposta correcta a la pregunta de quants pinschers es basen en el bàsquet segons les regles, en principi, no existeix. Hi ha càntirs al bàsquet: aquests són els jugadors que llancen la pilota a l’anomenada casa. La paraula prové de l’anglès pitch – step, height. Si de sobte escoltes: “Quants pinzers hi ha a la base?”, Sapigueu: la persona que no entén que el bàsquet pregunta. Pincher és una raça de gossos i res més.

Conceptes de beisbol

El camp de beisbol sembla més aviat un quadrat i es divideix en diverses parts: la base.

El beisbol és un joc d’equip amb dos personatges principals: un davanter i un defensor. El paper del defensor el realitza el càntir, que llança la pilota. El davanter realitza el paper del davanter, que es troba a la base i intenta colpejar la pilota. Un cop el batedor colpeja la pilota, pot passar a la base següent i ocupar-la. Aquesta regla funciona si els jugadors de la defensa no aconseguien atrapar la pilota immediatament o agafar i lliurar la pilota a la primera base més ràpidament que l’atacant arriba. El batedor, que ha realitzat un bon cop, es converteix en corredor (corrent). A les seves mans ja no té trossos i es pot moure pel camp.

Aquests són els fonaments més importants sobre els quals descansa tot el bàsquet. L’essència del joc és simple: colpejar la pilota i córrer totes les bases.

Camp de beisbol

Més desenvolupament del partit

Quan el batedor va colpejar la pilota i va poder agafar la base, el següent batedor entra al camp. Aquest jugador té exactament la mateixa tasca: colpejar la pilota en la mesura del possible perquè ningú la atrapi. El càntic està intentant llançar la pilota perquè no pogués colpejar. Després que un nou batedor entri al camp, es restableix la puntuació de la “casa”. Hi pot haver tants intents com vulgueu, però hi ha algunes regles:

 • Si el servei estava a la zona de vaga i el batedor no podia colpejar la pilota, el davanter obté un cop de vaga. Si el davanter recull tres vagues, s’asseu a la banqueta. D’això se’n diu una vaga. La vaga és un tipus de sortida. La tasca de la defensa és fer tres sortides per a atacar o acabar amb la posada.
 • Si el càntir llança la bola fora de la zona de vaga i el batedor no respon (no agita el ratpenat) al terreny de joc, llavors el càntic obté una “bola”. Quan el càntir fa 3 boles, el batedor pot anar fàcilment a la primera base. A això s’anomena base de carrera lliure o lliure.
 • El càntic passa la pilota fora de la zona de vaga i el batedor aconsegueix fer un xut, això no afecta el marcador “a casa” i el joc continua.

Com es veu la zona de vaga es mostra clarament a la imatge de sota.

zona de vaga

Composició de l’equip de beisbol

 • La composició de l’equip no podrà superar els 25 jugadors.
 • Quants càntirs hi ha a l’equip? No hi ha una regla clara en el bàsquet que determini el nombre de jugadors d’un paper determinat. El més important és mantenir un límit de 25 jugadors de bàsquet.
 • La composició de l’equip es divideix en captadors, càntirs, mantega, jardiners. Un capturador és un jugador que està al darrere del batedor i és membre de l’equip de defensa. El càntic és el principal defensor que llança la pilota. Batter: davanter amb un ratpenat a les mans. Fielder és un defensor del camp que intenta agafar la pilota.
Equip de beisbol

Recordeu que la pregunta de quants “pinschers” hi ha en el bàsquet per les regles no té base? Les bases del bàsquet estan ocupades per campistes que impedeixen que els atacants prenguin el relleu de les bases. Serà difícil per a una persona ignorant respondre quants “pinschers” hi ha a la base i les ressenyes poden ser diferents. La qüestió pot anar a l’argument, però no us preocupeu. És millor seguir aprenent les regles del bàsquet.

Subtítols de les regles i del transcurs del partit

Comença un partit de beisbol amb un terreny inicial. El primer llançament ho fa sempre l’equip de casa. Un partit de beisbol no té límit. En aquest esport, la reunió es divideix en segments distintius: entrades. Cada entrada conté la defensa i atac de cada equip. L’equip que va aconseguir guanyar més punts guanya. Si després de nou entrades es registra un empat, es designarà una entrada addicional en què les regles no canvien.

Aaron judje
 • Quan el batedor aconsegueix fer un cop fort i immediatament prendre una segona base per això, es diu doble. Triple també és possible: això és si el batedor aconsegueix agafar la tercera base en un cop. Un batedor que pren una base després d’un cop se li dóna una sola.
 • Si el càntir colpeja el batedor amb la pilota, es denomina cop de toc o error. En aquest cas, el batedor té dret a una base gratuïta.
 • Un equip pot tenir un nombre il·limitat de jugadors a cada base. El més important és tenir temps per arribar a la “casa”.
 • El beisbol és la llar del batedor. També hi ha catcher i imperi. Ampair és un jutge que supervisa la zona de vaga i pren les decisions oportunes.
 • El batedor que ha tirat la pilota fora del terreny de joc de la pilota rep el dret a passar lliurement totes les bases. Si a més d’ell no hi ha jugadors que ocupin la base, es tracta d’un home run en solitari. En el cas de bases ocupades, la tasca domèstica es denomina doble o triple home run.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *