Magdalena Rybarikova és una famosa tenista eslovaca. Magdalena és el triomf de cinc tornejos de la versió WTA, a més de la semifinalista de Wimbledon el 2017 només i el 2014 el doble.

Infància

Un tenista va néixer a la petita ciutat eslovaca de Piestany el 4 d’octubre de 1988. Magdalena va néixer a la família més senzilla. El meu pare treballava com a simple treballadora en una central elèctrica, i la meva mare era mestressa de casa. La nena és el nen més jove de la família. La noia té una germana i un germà grans. Ja en edat jove, la noia anava a classes de tennis, fent honor a les seves habilitats en superfícies ràpides, concretament en herba i dur. I als 15 anys es va traslladar a Bratislava per realitzar entrenaments al Centre Nacional de Tennis.

Actuació a Wimbledon

Carrera professional

La noia va debutar en el tennis professional als 16 anys, quan Magdalena va jugar els seus primers partits als tornejos ITF. A la propera temporada de jocs, la noia va guanyar els primers tornejos de la versió ITF. També la tenista eslovaca va rebre una trucada a la selecció nacional, on va jugar a la Copa Confederació. Un any després, el jove tennista va aconseguir portar el primer punt de la Copa Federació, ajudant així la seva equip natal a aconseguir un bitllet al Segon Grup, superant els rivals vietnamites.

Als 18 anys, un jove tennista va arribar a la fase final del juvenil de Wimbledon. A la part final del torneig, l’eslovac va perdre davant la futura primera raqueta del món, la danesa Carolyn Wozniacki en tres sèries.

Actuació a US OPEN

Als vint anys, el jove tennista va continuar exercint en els tornejos ITF, havent guanyat dos tornejos menors al començament de la temporada. En la mateixa temporada, l’Eslovac va vèncer les qualificacions de Roland Garros, aconseguint la segona volta. A US OPEN, un atleta prometedor va arribar a la tercera ronda i, al final de la temporada, va arribar per primera vegada a les semifinals en la versió del torneig de la WTA. Al final de l’any, el tennista eslovac assolí el primer centenar del rànquing mundial, ocupant el 58è lloc.

L’estiu del 2009, el tennista eslovac va aconseguir guanyar el primer títol en tennis d’adults. En un torneig a Birmingham, Magdalena va derrotar la tenista xinesa Li Na en dos partits a la final. Va ser la primera i última victòria de Magdalena als tornejos de gespa. Va ser la victòria en aquell torneig que va ajudar al tenista eslovac a estar al TOP 50 del rànquing mundial.

Foto Magdalena Rybarikova presentada a l’article.

Tenista eslovaca

El 2010 no va ser el millor per al tenista eslovac. Durant la temporada, Magdalena no va aconseguir guanyar un sol títol, després d’haver sortit del primer centenar de la qualificació al final de la temporada. Tot i això, a la Copa Confederació, Magdalena va aconseguir posar-se un punt al seu equip, jugant en conjunt amb Gantuhova. Aquesta victòria va ajudar la selecció eslovaca a situar-se al primer grup el proper any natural.

L’any següent, la tenista eslovaca va guanyar el seu segon títol de carrera guanyant el torneig a Memphis. Magdalena també va guanyar el títol en un torneig a Washington l’any que ve. Un any després, el tennista eslovac va poder defensar el torneig a Washington.

El tennista eslovac va aconseguir un major èxit el 2017, convertint-se en la 20a raqueta del món segons els resultats de la temporada de joc. Al principi de la temporada, Magdalena va guanyar quatre títols en els tornejos ITF, i a la meitat de la temporada va poder arribar a la semifinal de Wimbledon, després de batre un dels favorits del torneig durant el torneig. Després de Wimbledon, Magdalena va aconseguir arribar a la final del torneig de Linz, cosa que va ajudar al tenista a guanyar peu al primer lloc del rànquing.

Títols

Durant la seva carrera, Magdalena ha guanyat quatre títols WTA. Tres títols van caure en portada dura, un sobre herba. Als tornejos de fang, el tennista eslovac no va guanyar.

Grand Slam Performances

En el tennis d’adults, Magdalena Rybarikova no pot presumir d’esdeveniments amb èxit als tornejos de Grand Slam. L’únic èxit va arribar el 2017, quan l’atleta de 28 anys va arribar als partits de semifinals de Wimbledon, perdent a la semifinal davant el futur guanyador del torneig. En els empats restants, el tenista eslovac va assolir un màxim de la quarta ronda.