Club de cavalls “Favorit” a Podolsk: descripció, infraestructura, serveis, escola de reserva olímpica.

Club de cavalls “Favorit” a Podolsk: descripció, infraestructura, serveis, escola de reserva olímpica.

Club Eqüestre a Podolsk: es tracta d’un gran complex modern que combina una plataforma per treballar amb cavalls i un centre d’esbarjo. KSK ofereix una àmplia gamma de serveis professionals i d’entreteniment. El complex ha desenvolupat infraestructures i equipaments necessaris per al manteniment de la qualitat dels cavalls i la seva formació. Aquest club és adequat per a esportistes professionals, aficionats i visitants habituals que vulguin passar esbarjo a l’aire lliure i rebre serveis únics.

Descripció i fotos del club de cavalls “Favorit” a Podolsk

Com el club eqüestre favorit proporciona formació d’equitació (bàsica i especialitzada), facturació, lloguer i venda de cavalls, lloguer, excursions, etc. Com a centre d’esbarjo, el complex permet als visitants passar un temps interessant. La pesca, el tir amb arc, el dinar a la natura, la barbacoa, etc. Hi ha diversos llocs d’oci i un estany privat al territori.

estany al club

El club eqüestre favorit de Podolsk té llocs ben equipats per fer salts i doma. El complex acull regularment competicions esportives en aquestes disciplines. A la base del club hi ha una escola municipal de reserva olímpica MU SSHOR “Favorita”.

espectacle de competició de salts a KSK & quot; Favorit & quot;

A l’estiu, el centre eqüestre funciona de 10 a 20 h, i a l’hivern – només fins a les sis. Els caps de setmana i festius, KSK obre una hora abans (a les 9).

L’adreça del club favorit dels cavalls a Podolsk – carretera de Varsòvia, 1 (eliminat a 10 quilòmetres de la ciutat). KSK es troba en una zona boscosa on hi ha rouredes de bedolls, rouredes, camps de conreu i pinedes.

Infraestructures

La infraestructura del club eqüestre favorit de Podolsk inclou 11 edificis destinats a manteniment, cura i activitats diverses amb cavalls:

 • dos estables (formigó i fusta);
 • arenes principals i petites;
 • un barril;
 • camp d’escalfament;
 • 2 tipus de llevades (inclòs per a pasturatge);
 • parades d’estiu;
 • rentat d’estiu per cavalls;
 • camp de batalla
exemple d’infraestructura (playpen)

A més, el complex disposa de diverses instal·lacions creades per a la recreació i l’entreteniment dels visitants. Hi ha una aplicació de ballesta, una pista de gel i tobogans (funcionen a l’hivern), una cafeteria-restaurant i un estany. També hi ha diverses ubicacions de lloguer:

 • casa de te;
 • tenda d’estiu;
 • casa de pescadors;
 • porxo;
 • tenda d’estiu;
 • casa a l’aigua (situada al centre de l’estany);
 • arbor (situat al territori de la ballesta de la ballesta);
 • taules amb barbacoa i parc infantil.

La pesca pagada s’organitza a la base de l’estany.

El club ofereix unes condicions confortables per als hostes i els esportistes que visiten. Hi ha aparcament.

Els principals serveis del complex

Els serveis pagats del complex favorit del club de cavalls a Podolsk es divideixen en diverses categories:

 • club eqüestre i poni – inclouen esdeveniments d’entreteniment o educatius amb la participació de cavalls i ponis;
 • classes d’hipopoteràpia – treballar amb cavalls de naturalesa mèdica (LVE, esport adaptatiu);
 • llocs de descans;
 • ballbow glade – inclou lliçons de tir amb arc i ballesta;
 • pesca;
 • excursions.

A partir d’un club eqüestre es realitzen classes bàsiques i especialitzades (salts d’espectacles, doma), que poden ser individuals o de grup. El temps d’una lliçó és de 25 o 50 minuts i el preu varia de 1.000 a 2.200 rubles. Si ho desitgeu, podeu agafar targetes de soci per a diverses classes alhora (en aquest cas, el cost d’una visita única és menor).

classes particulars d'equitació

A més de fer classes d’equitació, un club eqüestre ofereix serveis:

 • estar dempeus, vendre i llogar cavalls;
 • lloguer (implica un cercle a l’arena);
 • passejar a cavall al bosc;
 • excursions amb esquí;
 • lloguer de cavalls per a una sessió fotogràfica;
 • muntar en carruatge o trineu (a l’hivern).

Aquest grup també inclou esdeveniments relacionats amb competicions eqüestres (sortida d’un entrenador i guia de cavalls, lloguer de cavalls, transport).

Per descomptat, tot el que precedeix no s’aplica a l’Escola de Reserva Olímpica KSK Favorit, on es formen esportistes professionals sobre la base del finançament del pressupost.

Amb cita prèvia, es poden celebrar diverses festes al centre eqüestre.

Serveis addicionals

Horse Club “Favorit” a Podolsk ofereix 2 tipus de serveis addicionals:

 • venda d’adobs orgànics;
 • sessió fotogràfica amb cavalls.

Els adobs es presenten de dues formes: fem de cavall i compost de cavall. Ambdues opcions poden ser utilitzades amb èxit pels jardiners i jardiners com a decoració natural orgànica, així com per millorar les propietats fisicoquímiques del sòl.

Escola de Reserva Olímpica

A la institució municipal SSHOR “Favorita” de forma pressupostària, s’ofereix formació sobre equitació i disciplines eqüestres d’acord amb les normes estatals aprovades. Porten a l’escola a partir dels 10 anys.

Escola de reserva olímpica

La formació inclou dues etapes:

 1. Entrenament inicial (NP): inclou un curs de desenvolupament de dades físiques i habilitats generals, l’obtenció d’una base d’esports eqüestres, l’elecció de l’especialització i la implementació de normes de crèdit per a l’admissió a la següent etapa. La durada del PN és d’almenys 1-2 anys.
 2. La fase d’entrenament (UT) és la formació especialitzada en una disciplina particular de l’esport eqüestre. La matrícula es fa de manera competitiva entre els estudiants que han superat la NP i han superat tots els estàndards.

Les principals àrees de preparació de l’escola Favorita són el salt de l’espectacle, la doma i l’equitació.

Opinions sobre el club de cavalls “Favorit” a Podolsk

Segons nombroses ressenyes de visitants, esportistes i propietaris de cavalls, KSK Favorit deixa sobre si mateix una impressió molt favorable. Aquest complex s’anomena un dels millors entre els clubs eqüestres i, primer, per la infraestructura desenvolupada i la qualitat de la cura de cavalls, que reben una nutrició completa i oportuna. Els propietaris observen que fins i tot els cavalls prims en una dieta així restauren ràpidament el pes normal. Es netegen les parades i es netegen regularment, la temperatura a les cavalleries es manté a un nivell còmode per als cavalls.

Els atletes destaquen la professionalitat del cos tècnic i la qualitat dels llocs per saltar i vestir-se. Els visitants habituals tenen una bona impressió de la recreació a l’aire lliure i l’oportunitat de veure cavalls i obtenir diversos serveis d’entreteniment (pesca, lloguer, sessió fotogràfica, etc.), inclosos esdeveniments festius amb la participació dels presentadors i animadors del club.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *