Què és la pesca a l’Extrem Orient?

Què és la pesca a l’Extrem Orient?

Quan la caça i la pesca estan planificades a l’Extrem Orient, així com a Sibèria, aquesta, per regla general, permet fer grans viatges a distàncies considerables, durant les quals caldrà dormir a la natura, muntant un campament. Però, al cap i a la fi, podeu fer tot el que preferiu durant tot el dia.

Informació introductòria

Què es pot atrapar? La varietat de peixos és molt gran. Grayling, lenok, taimen, lluç, perxa, timó i molts altres representants de la fauna aquàtica. Això si es pesca als rius. Si aneu a la costa de l’oceà Pacífic, aquest és un tema completament diferent. Quan teniu previst viatjar a un punt situat a centenars de quilòmetres del lloc actual, és millor venir el dia abans de l’inici de la pesca (podeu calcular-lo de manera que arribeu al vespre). A continuació, podeu equipar el campament de manera que podeu anar a pescar de forma immediata al matí.

Cal destacar que la pesca a l’Extrem Orient té diversos punts específics. Per exemple, una forta pujada de l’aigua als rius. En aquest cas, heu d’anar amb compte de no estar en els costats oposats al vostre campament i vehicle. Com a broquet, s’utilitza maga, cuc de sang o cuc. Cal destacar que a l’Extrem Orient la pesca d’entreteniment amb canya de pesca no és gaire habitual. Per què? El fet és que el peix és un dels plats principals, i qui fa això treballa amb eines industrials professionals. Per tant, no és superflu agafar el vostre propi equip.

Com veure aquest viatge?

pesca d’hivern a l’extrem orient

Si voleu pescar a l’Extrem Orient per aconseguir un trofeu, heu d’entendre bé què i on trobar-lo. Per exemple, es pot trobar taimen, lenok i grayling al nord, dins i al voltant del territori de Khabarovsk. Dels peixos vermells, n’hi ha de salmó sim i chum, i, fins i tot, fins i tot xarcut i truita. Tot i que cal anar amb compte a l’hora d’escollir un lloc i un temps per a la pesca. Sovint està prohibit minar-los sense llicència. Per exemple, quan van a generar-se. Viatjar per peixos es pot considerar no només des d’un punt de vista pesquer, sinó també com un estudi de la geografia, l’ecoturisme, que admira belleses autòctones. Tot això es complementa amb representants de la fauna com ara plagues, serps, rovells i protecció superior.

Mireu l’oceà

caça i pesca a l'extrem orient

O com diuen els locals: “Anem a pescar al mar”. Aquí podeu trobar el rasp, la perca, la mebara, la navaga, el flaire, el timó i el bou. Tot això es pot atrapar tant des de la costa com des del vaixell. És cert que aquesta darrera opció ofereix un ordre de magnitud millors oportunitats de pesca. A més, depenent de la temporada i de la presència d’un vaixell seriós amb un professional, podeu intentar obtenir aquests trofeus: un tauró (del qual n’hi ha fins a dotze espècies), tonyina, lacedra, hiperglif. I també – calamar. Cal destacar que, si la conversa tracta sobre el mar, és aquí una raresa una persona amb una canya de pesca ordinària a la costa. Bàsicament, la pesca es realitza amb un equipament especial amb un vaixell.

On a l’oceà i a qui buscar?

pesca a l'extrem orient

Les perxes es troben en gran quantitat a les badies properes a la costa. Hi ha diversos tipus diferents. A prop de la riba hi ha petits peixos. Per tant, el millor és buscar preses als extrems de les badies, capes o properes a elles. Lloc més adequat amb una profunditat relativament decent, vegetació i pedres a la part inferior. També hi ha lenok de mar. Si utilitzeu un vaixell, amb la seva ajuda podeu caçar perxes a prop de forts abocadors costaners forts, així com sobre el terreny. Per separat, es menciona el rasp. Aquesta perxa pertany al nombre de depredadors que es mouen activament, sovint s’estronquen en grans ramats. Per tant, els encanta la profunditat. Tot i que es pot buscar sota els penya-segats, així com abocadors costaners forts. Si hi ha una barca, cal buscar un relleu profund: bigues i carenes. Optima: fins a 30 metres.

El següent candidat és el timó. Aquest peix es troba a la part costanera del mar, però li encanta endinsar-se a badies i rius. Es poden trobar ramats ràpids de ramats a spits i estuaris, així com a prop de petites platges amb sorra o còdols i a les zones de surf immediatament al darrere. A més d’ella, navaga també es troba en llocs d’aquest tipus.

Només la pesca a l’Extrem Orient no es limita a ells. Si hi ha aigües tranquil·les, sorra i profunditat, això fa possible que hi hagi un gran grau de probabilitat de trobar un volador. Aquest peix està assentat, de manera que té sentit preguntar-se en quins llocs es va veure. A les badies, sovint es troben llocs sorrencs profunds a prop de la costa i allà es pot trobar.

També cal esmentar el bou, que es pot trobar gairebé a tot arreu. Però sobretot li encanta els esquers volumètrics, la profunditat i els còdols. I finalment sobre els calamars. La seva pesca comença cap a mitjans de juliol. A continuació apareixen ramats d’aquests animals marins que busquen anxoves. Per obtenir el millor resultat, els pescadors es dirigeixen a pescar a la nit als llocs on es poden trobar els calamars. I encenen llums de llum per atraure-les a la llum.

Conclusió

pesca de Sibèria i Extrem Orient

Descrivint totes aquestes disposicions, cal assenyalar que aquesta informació sovint es pot considerar per a la pesca a Sibèria i l’Extrem Orient. Al cap i a la fi, aquestes regions són a prop, per la qual cosa no és d’estranyar que puguin reunir els mateixos representants del món animal. S’ha de prestar una atenció especial a la pesca d’hivern a l’Extrem Orient. En primer lloc, cal tenir en compte que fa molt fred. A més, el temps pot fer estralls, i no és millor que els locals no s’ocupin d’això si no hi ha cap persona experta i experta a prop.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *