On i com penjar una pera en un apartament? Opcions i mètodes per enganxar un punxó

On i com penjar una pera en un apartament? Opcions i mètodes per enganxar un punxó

Una bossa de perforació és un aparell universal amb el qual no només els esportistes professionals poden formar-se. L’exercici permet estrènyer el cos, fer els braços forts i la premsa dura. La resistència continua desenvolupant-se. Però no tothom sap penjar una pera en un apartament. A l’article es presenten mètodes de muntatge.

Els avantatges de les classes

Els professionals fan servir una bossa de perforació per practicar cops de puny especials. Però els aficionats no poden dominar les habilitats de lluita. Una bossa de puny és un excel·lent simulador que us permetrà mantenir una forma física excel·lent, ja que durant l’entrenament funcionen gairebé tots els músculs.

sacs de puny per a casa

Utilitzant un projectil:

 • el greix corporal es crema;
 • els músculs dels braços, l’esquena, els abdominals i els malucs s’enforteixen;
 • La circulació sanguínia a tot el cos es normalitza;
 • velocitat de reacció, coordinació, consciència, augment de concentració;
 • es restableix l’activitat del sistema vegetatiu;
 • augmenta la resistència de les articulacions i tendons;
 • proporciona resistència a l’estrès, estabilitza l’activitat del sistema nerviós;
 • es reforça la immunitat;
 • la quantitat d’energia augmenta, el to global del cos millora;
 • s’estan desenvolupant habilitats d’autodefensa

L’elecció

Un producte es compra en funció dels següents paràmetres:

 • pes
 • mida;
 • formes;
 • farcit;
 • carcassa;
 • fixacions.

Els productes es divideixen en cilíndrics i arrodonits. Els primers són els més habituals. Són fàcils de practicar cops de puny i puntades de peu. Les bosses en forma de pera són excel·lents per a l’entrenament a mà.

com penjar una bossa de puny en un apartament

Com a farcit pot ser:

 • sorra;
 • serradura;
 • draps;
 • tyrsa;
 • encenalls de goma.

Tyrsa no és una opció gaire pràctica, ja que ràpidament cau al fons de la bossa. Tot i així, aquest farciment es podreix amb el pas del temps. La serra és similar a la de la tirota. Si hi ha sorra, el producte serà dur, de manera que no tothom pot utilitzar l’equip per a l’entrenament.

Els encenalls de goma són una opció pràctica que no és capaç de podrir-se i detenir-se. Però aquestes peres són més cares que altres. Els productes amb fitxes de goma són adequats per a la llar. Si teniu experiència treballant amb aquestes closques, podeu triar un farcit de sorra.

Per a la beina s’utilitza:

 • cuir genuí;
 • cuir de pell;
 • Recobriment de PVC;
 • lona

Naturalment, la pell es considera el millor material, ja que és elàstica, duradora i respecta el medi ambient. Però no tots aquests models es poden comprar. El cuir de faux pot durar molt de temps, només cal comprovar la seva densitat i elasticitat.

El niló reforçat (PVC) s’utilitza sovint per folrar peres. Aquest material té una densitat diferent: 600-900 g / m². El PVC és millor no triar, ja que no és elàstic. A causa d’això, ràpides apareixen esquerdes i ràfegues al producte. La lona s’utilitza rarament. Si hi ha una molla de goma o polímer dins d’aquest producte, l’equip serà durador.

Les peres de boxa es divideixen en sostre i terra. Les primeres es fixen al sostre amb peces duradores i les segones inclouen una base potent i es permet moure’s. Els productes de sostre per a la llar són els més barats i els més populars.

La funcionalitat no depèn del mètode d’instal·lació, cal tenir en compte l’espai lliure. Si la zona ho permet, podeu triar un simulador, fixat al sostre. I, si no hi ha prou espai, és preferible escollir l’opció de sòl, que es presenta per a la durada de les classes, i després s’elimina.

El kit de bossa del sostre inclou un suport i cargols. I si no ho són, podeu adquirir aquests articles en una botiga d’esports. Una altura adequada de la bossa de perforació és de 60-80 cm. Aquesta mida és ideal per fer exercicis complexos.

De gran importància és el preu. El cost de les bosses de cilindres universals comença en 1.500 rubles i arriba als 60 mil rubles. Un producte per a la llar costa 400-700 rubles.

Opcions de muntatge

Hi ha diversos mètodes sobre com penjar una pera en un apartament. El que és millor triar depèn de la bossa i de la disponibilitat d’espai lliure. Una opció ideal és la presència d’un vestíbul que connecta 2 habitacions. Podeu arreglar-hi la barra horitzontal i una pera.

com penjar una pera en un apartament al sostre

Primer has de triar la bossa adequada. Un pes de 20 a 60 kg és adequat per a un apartament. Les peres amb un pes i unes dimensions grans són molt grans, i els sostres d’una casa estàndard no els aguanten. Per tant, és millor comprar equips dins de 60 kg.

Com penjar una pera en un apartament? Arregleu-ho així:

 • fins a la porta;
 • la paret;
 • barra o estand horitzontal;
 • fins al sostre.

Cada mètode té els seus avantatges i desavantatges. El lloc on penjar una bossa de puny en un apartament depèn del desig. Però és millor col·locar-lo en una habitació lliure, on serà molt còmode practicar.

A la porta

Aquest mètode és senzill, per tant en demanda. Es fixa una barra horitzontal corredissa a la porta, hi ha instal·lat un ganxo. I després pengen una bossa de boxa.

Aquest mètode presenta inconvenients notables. És important que la pera tingui un pes petit, en cas contrari, els fixadors no suportaran el pes del producte. El marc de la porta hauria de ser un model antic o de fusta de gran qualitat. Els nous panells en aquest cas no són adequats, ja que són un suport poc fiable.

Però aquesta opció és adequada per arreglar una pera per a nadons. I els pares en aquest cas estaran tranquils, perquè les classes es realitzen sota el seu control. Però, per suspendre una pera de pes mitjà i entrenar un adult, el mètode no és adequat. Es requereix treure’l després de cada lliçó.

A la paret

Aquesta és una altra manera de penjar una bossa de puny en un apartament. A les botigues d’esports es venen barres horitzontals de paret a les quals se suspèn una bossa de boxa. Normalment es fixa a la paret amb 4 cargols als dipos, però fins i tot no ofereixen un equipament de col·locació d’alta qualitat.

bracket de sostre

Aquest mètode és adequat per a bosses de pes petit i mitjà. A causa de la càrrega constant sota els cops de l’atleta, la barra horitzontal es deixa anar i, a poc a poc, els diolls ja no són capaços de subjectar la pera. L’avantatge d’aquest mètode és que la barra horitzontal de la paret ocupa poc espai i no cal que s’elimini constantment la closca.

És possible equipar un mur d’esports a la sala infantil amb una barra horitzontal, escales, anelles de gimnàstica i una bossa de puny. Aquest complex garantirà el desenvolupament físic integral del nen i també dirigirà molta energia en la direcció correcta.

Al taulell

Aquesta és una altra manera de penjar una pera en un apartament. El porta-barres horitzontal amb suport al sostre o al terra ajudarà a penjar qualitativament una bossa de boxa de qualsevol pes. Aquest disseny és sòlid, però generalment ha de ser ordenat. El desavantatge d’aquest mètode és la gran mida del cremallera.

com penjar una pera en un apartament

En una petita habitació, la barra horitzontal de suport ocupa gairebé la meitat de l’espai, per la qual cosa aquest mètode no és gaire popular. A més, no tothom vol afrontar la feina de fer el cremallera. Ja que requereix la cerca de canonades metàl·liques duradores, així com el mestre que soldarà l’estructura.

Fins al sostre

Per a un apartament petit, aquesta és la millor opció. Això arreglarà qualsevol pes i mida de la bossa de puny o bossa de boxa. Un dels avantatges del mètode és el fet que l’equip s’elimina fàcilment quan no és necessari. Només hi haurà una àncora al lloc d’instal·lació.

on penjar una bossa de puny a l'apartament

Com penjar una pera en un apartament al sostre? Per a aquesta instal·lació, es fa un forat amb un punxonador, s’hi introdueix un cargol d’ancoratge, sobre el qual es fixarà el ganxo. Podeu comprar un bracket de sostre que us permeti arreglar qualitativament el producte. La pera està suspesa en cadenes, que normalment es completen amb equips. També podeu fer un ganxo a la paret, de manera que després de la classe es pot portar el producte al costat per alliberar espai.

Conclusió

Així, les bosses de perforació per a la llar es poden arreglar de qualsevol forma convenient. Els productes d’alta qualitat permeten practicar esports. No us haureu de preocupar de la seguretat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *