Entrenament individual Kostya Tszyu

Entrenament individual Kostya Tszyu

Penseu en la formació amb una estrella mundial Tszyu Konstantin Borisovitx. Tothom sap sobre el famós degut Kostya Tszyu i un boxeador nord-americà Zab Judà després de reunir-se amb ella, va caure dues vegades al pis de l’anell. Com es van fer vagues “eliminatòries”, Konstantin Borisovich ja mostra com a entrenador.

Per començar, escalfeu-vos. És interessant destacar que cada entrenament de Kostya Tszyu comença amb una corda d’estiraments i salts.

Tirades des de baix

cops des de baix

Aquest és un dels exercicis més freqüents per entrenar Kostya Tszyu. Es realitzen colps amb manuelles amb un pes d’1 kg. Cal que estigueu fermament als peus. Cada cop s’aplica de baix a dalt amb la transferència del pes corporal d’una cama a l’altra. La respiració durant l’exercici és de 4-5 cops – inhale, la mateixa quantitat a l’exhalació.

El següent és l’exercici estàtic: estireu els braços cap endavant i manteniu-los parats, després cap als costats i bloquegeu-los de nou en un estat, i després heu d’aixecar els braços. Continuem els cops de baix amb la transferència de pes corporal d’una cama a l’altra. Aleshores, heu de posar les mans davant del pit i creuar-les, com l’exercici de “tisores”. Torna a colpejar des de baix. A més, colps directes del pit durant dos o tres cops.

Amb el temps, haureu d’augmentar el temps d’entrenament. L’entrenament de Kostya Tszyu no només s’orienta a la física, sinó que proporcionen respostes a preguntes sobre com bloquejar la fatiga i superar el dolor, cada vegada augmentant la càrrega.

èxits directes

Èxits directes

Quan es realitza, es posa èmfasi al final del traç. Cal vigilar el correcte posicionament de les mans. No hi hauria d’haver corbes, només línies rectes des del lloc de transferència d’energia: des de l’espatlla fins al puny. En línia recta, es transmet la força d’impacte principal.

Qualsevol cosa que practiqueu (boxa d’ombres, treball en bossa, treball en parella), la vostra tècnica de vaga està establerta. S’ha de canviar. La tècnica entra a la memòria muscular. Cada braç està completament estès.

Protecció

Després de qualsevol atac, hi ha d’haver defensa. Per exemple, després d’un cop directe al cap, es realitza un retrocés. La tasca és allunyar-se de la vaga de represàlies. Com millor sigui la preparació, menys cura endarrereix. Aquest moviment només és necessari per allunyar-se del cop i contraatacar-se ràpidament.

L’entrenament de Kostya Tszyu toca el tema de les tàctiques de batalla

Cal desenvolupar diverses combinacions per a un cop determinat de l’oponent. Una, segona i tercera combinació de contraatac es trenca i el rival no sap reaccionar. Comença a tenir por al seu propi punyal. Segons Kostya Tszyu, la imprevisibilitat de les accions enganya un oponent. Està confós, i això és escac i escac.

Cal crear constantment inconvenients al rival. Pot ser un tall de cantonades i una presència constant a una distància incòmoda per al rival. Cal anar a l’altra banda, si ho és. Si surt a l’esquerra, aneu cap a la dreta i lleugerament cap a les cordes. Degut a això, ha de tornar enrere, li queda poc espai. No heu d’anar al darrere, només heu de tallar les cantonades.

Entrenament individual Onessos Tszyu.

producció de sèries

Un exercici senzill i eficaç és treballar amb un pes. Sembla una empenta d’un kettlebell amb canvi de mans. Un pols a la dreta, un a esquerra, dos a dreta i dos a l’esquerra, i així successivament fins a 20 vegades. Entre conjunts, el pes està a les mans. Un altre exercici és mantenir el bullidor a les mans durant una hora.

Kostya Tszyu, que realitza entrenaments de boxa individual, presta molta atenció a la funcionalitat. Per exemple, exercicis com ara cops de baix a les potes durant una hora, canviant la intensitat, però no canviant la tècnica de la seva implementació.

Els entrenaments de boxa individuals de Kostya Tszyu donen moltes respostes sobre el tema dels quals els cops de puny no s’han de batre a l’altura i es van treballar a les potes, i que s’hauria de donar més temps per treballar. Així, per exemple, es notarà un impacte lateral de la mà dreta a distància i obrirà la defensa davant del rival. Però la línia correcta és eficaç per a un cop de trucada des de la distància.

El campió mundial de boxa, Konstantin Tszyu, presta molta atenció a la nutrició. Molta verdura, menys sucre, proteïnes, hidrats de carboni, rebuig dels aliments fregits. Sempre menjar fresc. Bona son i res més.

El format de formació individual de Kostya Tszyu permet tenir plenament en compte totes les característiques de cada estudiant. És un mestre del seu ofici, la seva experiència serà interessant i útil per a la generació més jove.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *