Exercicis efectius amb cautxú: descripció i programa d’entrenament

Exercicis efectius amb cautxú: descripció i programa d’entrenament

Bucle expansor de goma o simplement un torniquet: es tracta d’un equipament esportiu alternatiu per a exercicis que ajudaran a enfortir els músculs i a eliminar l’excés de greix corporal. Un simulador en miniatura pot substituir tot el “ferro” com les manuelles i les barres. Si un atleta prefereix fer el seu propi cos sol, els exercicis amb cautxú augmentaran l’eficiència del treball i augmentaran significativament la càrrega.

Qui es beneficiarà de la formació

Aquest projectil és inherentment universal i s’adapta perfectament al programa de formació de moltes persones. Per exemple, els lluitadors, boxejadors i jugadors de bàsquet s’utilitzen universalment per a augmentar el nivell general de la seva forma física i resistència. Els anomenats entrenaments circulars contribueixen a la pèrdua de pes i, en exercicis encastats amb arnes, s’utilitzen per augmentar la càrrega o augmentar la càrrega durant els impulsors.

Els exercicis de goma per a homes són molt populars entre els motoritzadors professionals, ja que ajuden a crear una major resistència durant la premsa de banc. El clàssic deadlift també es pot combinar amb l’ús de arnesos especials, però aquests últims de vegades s’utilitzen fins i tot sense un projectil de “ferro”. A més, es recomana cautxú per a aquells que vulguin desenvolupar músculs vertebrals.

Boxeador en formació

Quin tipus de petxines triar

Els expansors es poden executar de formes força diferents, per exemple, en forma de cable de goma com a funda, tenint un gran nombre de flagels connectats al seu interior i nanses especials per fer exercicis còmodes d’agafar i realitzar. Altres de vegades es realitzen en forma de cercle senzill.

Els atletes professionals prefereixen els bucles de goma perquè tenen la major resistència. Exactament la mateixa opinió és compartida per la majoria dels visitants dels gimnasos, però els amants de l’exercici aeròbic, els entrenaments a casa i el treball funcional amb els músculs trien closques en forma de arnesos. De fet, els exercicis bàsics amb cautxú haurien de ser suficients per baixar de pes i treballar de manera uniforme a tot el cos.

Arnes de goma per a l’entrenament

Designació i designació de petxines

Per a la majoria dels propòsits, el dilatador més comú és útil. Fins i tot els atletes professionals podran desenvolupar amb ella totes les qualitats necessàries. El nivell de resistència requerit s’estableix en funció del gruix del bucle de l’expansor. Podeu trobar la designació adequada a l’hora d’escollir una closca directament a la pròpia cinta flexionable. Els números més lleugers per fer exercicis senzills amb cautxú sense cap càrrega especial es marcaran amb un número de 7 a 10 quilograms. El valor màxim de la càrrega pot superar de vegades fins i tot els 100 quilograms.

L’estirament del cautxú amb una resistència acceptable alhora contribueix a la creació efectiva de massa muscular i indicadors de força. A més, aquest entrenament és útil en esports de combat, ja que augmenta la potència i la velocitat dels atacs. Normalment els lluitadors prefereixen conjunts especials d’exercicis amb cautxú.

Expandeix per augmentar la resistència i la força

Programa de formació d’Arts Marcials

En aquest cas, les classes tenen com a objectiu millorar alguns indicadors, que depenen principalment del que faci la persona. Per exemple, els judokas són un poder de llançament extremadament important. Per realitzar l’exercici amb goma de lluita, fixen el torniquet a la paret, convertint-se en una cara. Els extrems del projectil queden ben subjectats a les mans de l’atleta, després del qual fa un gir a tot el cos i fa un llançament, tirant així del torniquet.

Als boixos els agradarà l’exercici per desenvolupar la potència del cop. Per realitzar-lo correctament, cal arreglar l’expansor a la paret sueca i situar-se amb l’esquena a dos metres d’ella mateix. Sortint a la distància requerida, l’atleta tira la goma i, a continuació, comença a practicar els cops necessaris. A causa de l’augment de la resistència, la complexitat augmentarà i, a causa de la creació d’un esforç addicional, la força i la velocitat de l’agitació dels braços es desenvoluparan més ràpidament.

Alguns esportistes han de desenvolupar seriosament el poder d’empenta. N’hi ha prou amb que el lluitador es posi amb l’esquena al tornequet i es tregui les seves puntes entre les mans. Una potent empenta cap endavant amb el màxim estirament possible de la goma hauria de crear una càrrega suficient.

Hi ha un exercici més universal amb cautxú per als lluitadors. És aplicable en molts tipus d’arts marcials, per exemple, en sambo, judo i lluita lliure. Cal mantenir-se de cara a la paret amb un arnès fix i agafar els seus extrems. Amb les cames repartides a l’amplada de l’espatlla, el cos ha de ser inclinat. Després de moviments prou ràpids, l’atleta posa les mans en una cama i al mateix temps fa un gran pas cap al costat. A continuació, cal tornar a la posició original. Els moviments s’haurien de repetir, cada vegada que aixequés les mans darrere de l’altra cama.

Entrenament amb arnes per a lluitadors

Programa d’entrenament per a esportistes

Es creu que un complexe complex està dissenyat principalment per al públic més ampli possible de visitants dels gimnasos. La força de resistència de l’expansor es selecciona d’acord amb el pes corporal i la preparació d’una persona. L’exercici és universal i ajudarà a desenvolupar la força i la creació de músculs.

Els joves combatents, que vénen al gimnàs per primera vegada, solen començar amb exercicis amb un barbell. No obstant això, la premsa de banc i el deadlift no són tan útils per als lluitadors com a primera vista. Els exercicis amb cautxú semblen molt més eficaços, que contribueixen a la consolidació d’una sèrie d’habilitats útils només en arts marcials: sostenir aguts, estirar l’enemic cap a tu mateix o per a tu mateix.

El complex inclou:

  • tirants dels arnesos;
  • tracció horitzontal de goma asseguda o de peu;
  • expandir l’empenta en l’eix vertical;
  • aixecant el llaç de goma sobre el qual es manté l’atleta al bíceps;
  • Espatlles amb expansor de goma.
Entrenament amb cautxú per a esportistes

Com entrenar el cos inferior

Una de les principals diferències entre el cautxú i la manuella o la barra és la impossibilitat d’augmentar la gravetat. L’elevació mortal habitual pressiona una persona al terra i augmenta així la càrrega sobre els músculs del cos inferior, i l’expansor tubular crea un tipus de tensió lleugerament diferent per a l’atleta: complica l’aixecament del projectil del terra.

La dificultat seleccionada correctament per estirar la goma ajuda a desenvolupar bons músculs de les cames. A més, en qualsevol cas, fins a cert punt, es treballen les àrees amb problemes de la majoria de les persones: les natges i la part posterior dels malucs.

Noia fa un exercici amb un torniquet

Programa d’entrenament del cos inferior

El millor és començar la lliçó amb qualsevol dels exercicis amb cautxú per estirar els músculs de les cames. Com a tal, es poden encaixar perfectament llums, en què un peu ha de trepitjar el torniquet, i amb les dues mans per agafar els seus extrems. Es tira cap a la cama lliure i després l’atleta comença a agafar-se. Val la pena recordar que en aquest moment la goma ha de ser el més ajustada possible. Per a cadascuna de les cames, aquest moviment s’ha de repetir de 10 a 15 vegades per tal d’estirar prou els músculs de les quatre extremitats.

A continuació es mostren els exercicis restants inclosos al complex.

  1. Lunges laterals per enfortir la musculatura de les natges i les cuixes interiors. El torniquet es plega dues vegades, fixat a cadascuna de les potes al final. A continuació, es col·loquen els peus a l’amplada de l’espatlla i l’atleta s’agrupa i fa passos en cada direcció al seu torn.
  2. Dirigir les cames cap enrere. Necessari aconseguir tots els quatre i premeu amb les mans els extrems del torniquet. Una de les potes està enfilada al llaç format i estira la goma. En aquest cas, el genoll s’estén i empeny la cama cap enrere.
  3. Gronxador amb goma. L’arnès està unit a la cama o canonada dels mobles. Les cames es desvien cap a l’exterior com cap a l’interior. L’esquena es bomba mentre està de peu i els músculs femorals estan estirats.
L’ús de la goma al gimnàs

Programa addicional d’entrenament per a l’esquena i els braços

Els deures senzills es poden complementar amb alguns exercicis més. Per exemple, si un atleta es troba al torniquet amb una o dues potes i comença a doblegar els braços als colzes, aquest funcionarà perfectament al bíceps. Per descomptat, la goma ha d’estar ben apretada a les mans. Si us poseu en un extrem del torniquet amb el taló i teniu l’altre a la mà, aleshores es pot situar l’extrem lliure darrere del cap. En aquest cas, l’exercici amb cautxú per la part posterior es treballa a la seva part superior i tríceps.

A més, hi ha una especial adherència a l’arnès per desenvolupar la cintura d’espatlla. Heu de mantenir la goma amb els dos peus i estirar-la amb les mans fins al nivell de l’abdomen. Per realitzar-lo, cal estirar l’expansor fins a la barbeta amb dilució als colzes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *