Biografia de la tennista alemanya Sabina Lissitzky

Sabina Katarina Lisicki és una popular tenista alemanya. Té arrels poloneses. Titular del cop més fort en els tornejos femenins. Finalista de Wimbledon el 2013 i guanyador de vuit tornejos de la versió WTA.

Considereu la biografia d’un tenista alemany.

Infància

L’atleta alemanya va néixer el 22 de setembre de 1989 a Troisdorf. Els pares tenen arrels poloneses, però avui viuen a Alemanya.

Qualificació alemanya

Als set anys, la petita va ser portada a la secció de tennis. L’assistent principal de Sabina Lissitzky és el seu propi pare, que fa tot el possible per ajudar en el procés d’entrenament.

Carrera professional

Els joves anys, el jove tennista no va ser capaç d’aconseguir gaire èxit en el tennis. Fins als 16 anys, Sabina no va destacar entre altres tennistes de mitjana, per la qual cosa el jove atleta va decidir passar completament al nivell d’adults.

Tot i això, el debut de Sabina a nivell d’adults es va produir dos anys abans, quan va poder arribar a la fase final dels primers tornejos. Gràcies a invitacions especials, l’alemany va obtenir qualificacions als tornejos de la versió WTA. En dos anys d’actuacions, Sabina va aconseguir la primera victòria important al torneig WTA. Als 16 anys, Kristina Brandi va ser apallissada al torneig d’Istanbul.

tennis de lisicki sabina

L’any següent, una tenista alemanya va poder millorar el seu rendiment. Com a resultat, Sabina va arribar quatre vegades a la fase final del torneig. La classificació al final de la temporada va ajudar el tennista alemany a entrar en la classificació del primer torneig de grans eslam adults, que es va celebrar a Austràlia. Al primer torneig de Grand Slam, l’alemany va passar fàcilment a les proves de classificació i va entrar al sorteig principal, on va guanyar dos partits i va aconseguir la tercera ronda. Després, després d’un èxit evident i impressionant, l’alemany va continuar classificant-se als tornejos de la WTA. Sabina va rebre una invitació especial al torneig a Miami gràcies al seu pare. Com a resultat, l’alemany va arribar a la quarta ronda del torneig. Sis mesos després, Sabina es va dirigir a la fase final del torneig WTA. Al final de la temporada, el tennista alemany es va arrelar amb seguretat al primer centenar del rànquing mundial.

Les properes temporades, Sabina intenta progressar en el seu joc millorant el rendiment. El primer títol no va trigar a arribar. A l’abril de 2009, Sabina guanya el primer torneig WTA.

Foto de Sabina Lissitzky

Dos anys després, el tennista alemany va aconseguir guanyar dos títols més en solitari. L’estiu del 2011, Sabina va guanyar dos tornejos durs: a Birmingham i Grapevine. Al final de la temporada, l’alemany va aconseguir la quarta ronda a US OPEN. Com a resultat, al final de la temporada, el tennista alemany va aconseguir un 15è lloc en el rànquing mundial.

Tot i això, el principal èxit de la seva carrera va esperar el 2013. Al segon torneig de Grand Slam de França, un tennista alemany va arribar a la tercera ronda. I ja a Wimbledon, la jove atleta va arribar a la final, en què va perdre davant la tennista francesa Marion Bartoli en dos sets. Després de Wimbledon, l’alemany va tenir una lesió al canell, de manera que Sabina va perdre els tornejos posteriors a les primeres etapes.

L’any següent va ser el més problemàtic de la seva carrera, ja que l’atleta estava constantment turmentat per lesions. Fins i tot la reordenació del pont tècnic no va ajudar als alemanys a establir el partit. Com a resultat, Sabina va obtenir només un títol menor al llarg de la temporada i va deixar 12 línies al rànquing.

Actuacions a Wimbledon

El 2015, la dona alemanya va aconseguir millorar els resultats, però Sabina Lissitzky no va aconseguir recuperar la seva antiga glòria en el tennis.

Fins a la data, l’atleta alemany no mostra resultats anteriors, situant-se al segon centenar del rànquing mundial.

Equip nacional

Un encert en la seva carrera va permetre al jove tennista debutar a la selecció nacional als 19 anys. En el primer partit, Sabina va guanyar guanyant un punt pel seu equip. L’alemany va jugar la majoria dels partits en dobles i dobles mixtes.