Els millors llocs per pescar a la regió de Pavlodar

Els millors llocs per pescar a la regió de Pavlodar

La pesca a la regió de Pavlodar presenta moltes característiques i matisos. Les aigües locals tenen bastants peixos. Tanmateix, per atrapar-lo cal triar el lloc adequat per a la pesca. A continuació es recullen els millors estanys de pesca.

Llocs per pescar

Per regla general, els pescadors trien un dels masses d’aigua següents com a lloc de pesca a la regió de Pavlodar:

  • Riu Aksa (a 42 quilòmetres de la ciutat de Pavlodar). El tema principal de la pesca és la lluita, la perxa i el galliner. L’avantatge principal d’aquest riu és que s’hi pot accedir per carreteres asfàltiques urbanes.
  • Zaton-los. Karbysheva (a 71 quilòmetres de Pavlodar). Es va capturar activament el bec, la perxa, el daurat, la carpa i la carpa cruciana. L’entrada a l’embassament només és possible a través del poble de Zhanaben o del poble d’Estaya.
  • Llac Potanino (a 20 quilòmetres de Pavlodar). Dels peixos, només hi viuen el bec i la carpa cruciana. Tot i això, els pescadors encara hi vénen: es parla que es troba una lluita enorme a les aigües del llac.
  • Llac Tuzdysor (a 150 quilòmetres de Pavlodar). Aquí hi abunden espècies de peixos depredadors, entre les quals hi ha la perxa i el bec. Per tant, el lloc es pot considerar ideal per girar.
Lluç gran
  • El poble de Chernoyar (a 20 km. De Pavlodar). Picada de picot, carpa cruciana, carpa, perxa, ide i desolador. Un gran nombre de varietats viuen al pantà situat darrere del poble, cosa que el va convertir en un lloc predilecte per als pescadors locals.

La pesca a la regió de Pavlodar és famosa no només per les masses d’aigua presentades anteriorment. Aquí té un interès considerable el riu Irtysh, que s’escriurà a continuació.

Pesca a l’Irtysh

Irtysh és el afluent més gran i profund de l’Ob. Degut al fet que l’Irtysh és un riu extremadament llarg, és bastant difícil parlar de la diversitat de peixos que hi viuen. Però tot i així, considereu la pesca al riu Irtysh a la regió de Pavlodar.

Degut al fet que el riu és força ample, cal armar-se amb una barca per pescar en una canya de filar. Com a regla general, la perxa del bec es queda en esquer esquerpes. Se sol agafar a la nit o durant la posta de sol i l’alba.

L’aparició de zander

Es troben al riu peixos blancs (roach, daurat) que solen ser capturats des de la riba. Un cuc se sol utilitzar com a esquer. Quan arriba la temporada de sortida de les papallones, són ells els que comencen a actuar com a esquer.

A l’hivern, la pesca al riu Irtysh a la regió de Pavlodar també floreix. En aquest moment, els objectes de pesca són la cuina, el chebak i el daurat.

Pesca d’hivern

De vegades fins i tot passa que la mida de la daurada no permet tirar-la pel forat. Tanmateix, cal tenir en compte que la gran daurada només viu en llocs de fons, amb grans fosses i característiques del terreny.

Estanys pagats

A la regió de Pavlodar també hi ha embassaments de pagament. Hi ha relativament pocs, però, els més populars es poden distingir:

  1. Rebarbar La tarifa al territori de l’embassament és de 2000 pesats. En aquest cas, el pescador pot pescar de 8 a 22 hores. En cas de captura d’una instància capturada, és possible portar-la amb vosaltres. El cost d’aquest serà de 700 punts per cada quilo de peix.
  2. Llac Karas. El cost del servei, com en el primer cas, és de 2000. Els principals objectes de pesca a l’estany són la carpa i el galliner. Les dimensions de la carpa solen superar l’1 quilogram.

Malgrat la disponibilitat de punts de pesca pagats, els pescadors prefereixen els cossos d’aigua públics ordinaris.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *