El dejuni de cascades: ressenyes i resultats

El dejuni de cascades: ressenyes i resultats

El desig de semblar bonic empeny les dones a diverses proves. Sovint es posen d’acord en qualsevol rebel·lió, sense excloure una vaga de fam. Quant a què són les vagues de fam, què és en cascada dejuni cada dos dies, quins són els seus avantatges i inconvenients, llegiu l’article.

Les arrels del dejuni

Des de l’antiguitat, la idea del dejuni s’ha establert en la ment de la gent. Filòsofs i científics van practicar renunciar a menjar per netejar el cos i l’esperit.

Antigues pràctiques de dejuni

Entre elles hi ha personalitats tan famoses com Heròdot, Pitàgores, Plató, Plutarc, Hipòcrates. Creien que l’aliment és la principal font de moltes malalties i que el dejuni és el millor medicament que allarga la vida i millora la salut.

Hipòcrates va dir:

Si el cos no es neteja, més quan el nodreix, més el perjudicarà. Quan el pacient s’alimenta massa, també s’alimenta la malaltia.

La qüestió de l’efecte fisiològic del dejuni preocupa encara la ment dels científics. Els defensors dels beneficis del dejuni se centren en la tècnica dels dies de dejuni, intentant trobar un terreny mitjà en el qual l’efecte i la seguretat siguin equivalents. La medicina oficial continua contra les vagues de fam, però malgrat això, continuen apareixent mètodes de denegació temporal dels aliments. Això es deu al fet que en la medicina alternativa, en alguns ensenyaments i religions, la qüestió de la inanició ha estat sempre rellevant i hi va haver adeptes i propagandistes, i també que al món científic hi ha hagut canvis en aquest tema.

Premi Nobel de Fisiologia o Medicina

Yoshinori Osumi - Premi Nobel de Fisiologia o Medicina

El 2016, el científic japonès Esinori Osumi, que va descriure el procés d’autofàgia: la digestió de cèl·lules de les seves pròpies parts obsoletes, es va convertir en el Premi Nobel de fisiologia o medicina. Aquest procés s’activa en un moment en què el cos està sota estrès, per exemple, durant la fam. La “utilització de cèl·lules” amb una negativa controlada dels aliments permet renovar les cèl·lules i normalitzar el metabolisme. Al mateix temps, el cos rep energia dels excedents acumulats, que, d’una banda, inicia el procés de perdre pes, d’altra banda, amb l’enfocament adequat, no perjudica la salut, fins i tot, al contrari, ajuda a afrontar algunes malalties. La investigació del doctor Osumi ha reactivat l’interès pel tema del dejuni terapèutic.

Tipus de fam

Rebuig dels aliments durant la fam en cascada

Segons el mètode de realització, es distingeixen el dejuni “sec” i el “clàssic”. Amb “sec” no es pot prendre ni menjar ni aigua. En el dejuni “clàssic”, podeu beure aigua. Els dos tipus, segons la metodologia, tenen un esquema propi: es tracta de la durada, les característiques de cada etapa (des de la preparació del dejuni, la finalització amb la recuperació) i algunes regles (volum de líquid, activitat física, aigua i procediments de neteja, etc.). Amb el dejuni “sec”, la consumició de consum és exclosa; a més, amb alguns mètodes de dejuni, està prohibit qualsevol contacte amb l’aigua. El dejuni “sec” es considera el més sever i estressant per al cos, però, segons alguns informes, és el més eficaç. L’organisme mobilitza tots els seus recursos, a causa de la qual cosa la descomposició de greixos i l’eliminació de toxines es produeixen en mode accelerat. Hi ha molts mètodes de dejuni per perdre pes. Moltes ressenyes positives sobre la fam en cascada. Es practica per dones amb l’objectiu de donar forma al cos, mantenir un pes estable, descarregar després de les festes, així com netejar i renovar el cos.

El dejuni en cascada

La tècnica del dejuni en cascada és un cert cicle quan els dies famolencs s’alternen amb els dies de menjar. Per regla general, el nombre de dies de denegació dels aliments en dejuni en cascada és igual al nombre de dies de menjar. I.e. un dia una vaga de fam – un dia un àpat, dos dies una vaga de fam – dos dies un àpat, etc. Però pot haver-hi altres opcions:

 • Esquema simplificat: 1 dia de dejuni – 2 dies menjant, 2 dies de dejuni – 3 dies menjant (és a dir, un dia més de menjar).
 • Règim gratuït: perdre pes escull el nombre de dies sense menjar.

L’essència de la tècnica és canviar “l’activitat laboral” del cos. Ara gasta energia no en digerir aliments, sinó en restaurar cèl·lules i eliminar tot el que no sigui necessari. El dejuni estàndard cada dia per a la pèrdua de pes es considera el més òptim i eficaç, i també psicològicament convenient.

Entrada i sortida des de la fam en cascada

El dejuni d’un i dos dies no requereix una preparació especial. Per al dejuni de tres dies (o més), cal preparar-se adequadament: durant dues setmanes, heu de menjar aliments baixos en calories, les verdures i fruites són ideals.

Planta menjar

La forma de sortir del dejuni també ha de ser neta: en cap cas s’ha d’apostar a menjar brossa, en cas contrari, es poden produir danys irreparables a la salut. La sortida de la fam comença amb l’ús d’aigua pura. Al cap d’un parell d’hores, podeu prendre kefir o llet bullida i també es permet el iogurt. Alternativament, és adequat el caldo de peix o de pollastre. Això ajudarà a iniciar el pàncrees. Al cap de dues hores més, podeu menjar el menjar habitual, però amb compte i a poc a poc. Aquest esquema és proposat per V.P. Lavrov. A continuació, es planteja el procés mateix de dejuni que ofereix.

El dejuni en cascada segons V.P. Lavrovoy

Un dels mètodes més famosos, que proporciona el rebuig dels aliments, és considerat com el mètode de l’escriptor i investigador V.P. Lavrovoy Basat en les revisions de fam en cascada, l’esquema de Lavrovoy és el més eficaç i convenient. L’investigador suggereix aproximar-se sistemàticament als dies de dejuni de cinc dies, començant per períodes de dejuni d’un i dos dies.

1r període. Dia – dejuni sec, menjar del dia (menjar dietètic).

2n període. Dos dies: dejuni sec, dos dies – menjar (dieta per menjar).

3r període. Tres dies – dejuni sec, tres dies – ingesta d’aliments (menjar vegetal).

4rt període. Quatre dies: dejuni sec, quatre dies – ingesta d’aliments (menjar vegetal).

5è període. Cinc dies – dejuni sec, cinc dies – ingesta d’aliments (menjar vegetal).

Alguns investigadors que estudien la negativa cíclica dels aliments no recomanen el dejuni sec, perquè perjudica el cos, al contrari, els dies famolencs cal beure molta aigua per netejar el cos el màxim possible.

Danys per fam

Durada del cicle

Durada de l’alternança segons el mètode de V.P. El llorer es selecciona individualment. El millor és permetre que el cos s’adapti i mantingui el dejuni de 1 a 1 durant un mes i, a continuació, passeu a 2: 2, etc. Començar amb l’esquema 5 dies després del 5 és dolent per a la salut, però de 5 a 5 es considera el més fort de la neteja, de manera que els que perden pes en una cascada tendeixen a aquest nivell. Tothom tria la durada dels períodes de forma individualitzada, segons el seu benestar i els seus objectius. El sistema de cinc dies, en gran part, és necessari per a aquells que desitgin desfer-se de malalties. Els que volen aprimar-se, per regla general, tenen prou cicles d’un i dos dies.

Segons les ressenyes del dejuni sec en cascada, es perden entre 5 i 10 kg al mes. Una regla important dels dies de fam: no contacteu amb l’aigua (de nou, segons Lavrova), intenteu fer educació física a la fresca per minimitzar els pensaments sobre els aliments i reconfigurar els pensaments de manera positiva. Quan s’ha pogut obtenir el resultat desitjat, haureu de complir els principis d’una dieta saludable i porcions moderades. Si mengeu menjar brossa després d’una vaga de fam, doncs, segons els comentaris del dejuni en cascada, els quilograms tornaran a tornar i fins i tot doblement, perquè el cos després de l’estrès experimentat decidirà deixar-ho tot.

Trastorns després de la fam

La cascada està contraindicada

La pèrdua de pes en cascada és una mesura radical de la correcció de la figura, que té diverses contraindicacions:

 • embaràs i lactància;
 • interrupció del sistema endocrí;
 • malalties agudes i cròniques del fetge, els ronyons, el tracte gastrointestinal;
 • diabetis mellitus;
 • trastorns del sistema cardiovascular;
 • malalties inflamatòries de l’aparell respiratori;
 • mala coagulació sanguínia;
 • tuberculosi
 • hepatitis;
 • trombosi
 • tumors i tumors malignes;
 • baix pes.

En qualsevol cas, si decidiu anar a la vaga de fam, és millor consultar amb un metge de manera que, a la recerca de la bellesa, no us guanyi cap ram de malalties.

El dejuni de cascades: ressenyes i resultats

Molts, escollint el mètode de dejuni, s’aturen precisament a la cascada. El seu esquema és bastant simple, entenedor i accessible per a tothom. A continuació es mostren els resultats de la inanició en cascada (a la foto) i les ressenyes sobre aquest mètode.

El resultat del dejuni en cascada

Els professionals del dejuni en cascada noten els següents avantatges d’aquest mètode:

 • pèrdua ràpida de pes;
 • el més espantant de tot tipus de dejuni;
 • es redueix la probabilitat de disrupció;
 • minimitza el risc de danys a la salut;
 • hi ha un canvi de valors i d’hàbits alimentaris (canvi d’actitud davant l’alimentació);
 • el estat general del cos es normalitza: l’estat d’ànim millora, la sensació de lleugeresa, la força apareix, la irritabilitat i l’ansietat desapareixen, els processos mentals s’activen, etc.

No obstant això, a jutjar per alguns resultats i revisions del dejuni en cascada per a la pèrdua de pes, si surts fora del cicle de forma incorrecta, comença a menjar aliments rics en calories, ràpidament augmentaràs de pes. Per tant, si l’objectiu del dejuni en cascada és exclusivament la pèrdua de pes, el millor és considerar altres opcions: amb una disminució de calories, mono-dietes, etc. La fam no obstant està dissenyada per millorar el cos, netejar-lo i eliminar toxines, i no és adequat per a tothom per corregir la figura. Per descomptat, si no hi ha cap contraindicació, podeu provar i decidir si val la pena la partida. Alguns consideren aquest mètode el més òptim i l’utilitzen regularment.

Què triar: el dejuni en cascada seca o el dejuni en cascada a l’aigua?

Cicles de dejuni

Les opinions sobre si es pot o no beure aigua durant la fam en cascada es barregen. A jutjar per les revisions i els resultats del dejuni sec en cascada, aquest tipus de cascades és difícil de tolerar per a alguns, mentre que d’altres, per contra, diuen que quan es digui és més fàcil no menjar ni beure. Pel que fa a les opinions dels experts, els experts assenyalen que, a causa de la falta d’aigua, el cos està deshidratat i això comporta la pèrdua de determinades zones del metabolisme, cosa que afecta negativament l’organisme. Per tant, no tothom decideix fer experiments a llarg termini “sense aigua”. La contrapartida “líquida” és molt més fiable i segura. Juntament amb l’aigua, s’eliminen les toxines del cos, es normalitza el metabolisme i la circulació sanguínia. I psicològicament, aquesta inanició és molt més fàcil. Tal com mostren les revisions i els resultats del dejuni en cascada a l’aigua, el pes es perd al mateix ritme que el dejuni sec, només el cos no cau en condicions extremes de supervivència.

Conclusió

El dejuni és una forma radical de perdre quilos de més, de manera que quan es tria aquest mètode, el postulat principal no és perjudicar. Amb l’enfocament adequat, podeu obtenir bons resultats i al mateix temps netejar el cos. Per a la pèrdua de pes, el dejuni en un dia serà suficient. I.e. un dia de vaga de fam, el segon dia – nutrició dietètica (preferiblement vegetal). La pràctica demostra que si el dejuni en cascada durant un mes és possible perdre fins a 10 kg. Al mateix temps, no hi ha conseqüències desagradables per al cos, ans al contrari, arriba la lleugeresa i es nota un augment emocional. És important després d’un cicle en cascada canviar a una dieta saludable i limitar les vostres porcions, en cas contrari, a jutjar per les revisions de la fam en cascada, hi ha el risc de tornar a guanyar el mateix pes i, en el pitjor dels casos, augmentar-la.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *