Formadors el·líptics: valoracions i característiques del model

Formadors el·líptics: valoracions i característiques del model

L’ús d’un entrenador el·líptic per a l’habitació i a casa és una excel·lent solució que permet perdre quilos addicionals en el menor temps possible, bombejar bé els músculs i reforçar el sistema cardiovascular. Els models moderns d’aquestes unitats estan equipats amb ordinadors de bord que rastregen l’estat del cos de l’usuari durant les classes, ofereixen una selecció d’exercicis separats. Quin entrenador el·líptic per a casa és millor triar? A la nostra petita qualificació es considerarà una llista de dispositius que rebin una classificació més alta dels experts.

Carbon Fitness E304

instrucció de formador el·líptic

El dispositiu de classe pressupostària relativament simple Carbon Fitness E304 obre la qualificació d’entrenadors el·líptics. Pel seu baix preu i funcionalitat digna, el model es mereix un lloc en les deu millors unitats de l’any actual. Els experts aconsellen als amants d’un estil de vida actiu que tot just comença un entrenament intensiu per adquirir el dispositiu.

L’entrenador el·líptic, la fotografia que es pot veure a l’article, proporciona càrregues a causa de la prestació de resistència magnètica al volant giratori. El dispositiu està equipat amb una pantalla electrònica amb un processador integrat, que calcula la distància recorreguda per l’usuari, les calories que es passen durant els exercicis i també controla la durada de les classes.

Segons les instruccions, l’entrenador el·líptic Carbon Fitness E304 s’utilitza de la següent manera. L’usuari selecciona un dels programes d’entrenament estàndard a la pantalla electrònica, posa els peus a les plataformes per a les cames, agafa les nanses amb els palmells. A més, es realitzen moviments del cos amb la intensitat i la seqüència proposades per l’ordinador de bord.

Entre les característiques importants de l’entrenador el·líptic, cal destacar les següents:

 • Pes – 32 kg.
 • Llargada del graó – 31 cm.
 • La capacitat màxima de càrrega és de 120 kg.
 • El nombre de programes integrats és de 24.

Els avantatges del dispositiu inclouen les petites dimensions, la mesura de la freqüència cardíaca i les calories cremades. Amb els menys de la unitat, els usuaris consideren el moviment no massa suau dels elements en moviment, càrregues relativament baixes a les extremitats.

Escultura del cos BE-5920HX

característiques d’un formador el·líptic

Una posició més elevada en el rànquing d’entrenadors el·líptics d’ús domèstic l’ocupa la unitat de carrosseria Body-BE BE 5920HX de baix cost. El dispositiu rep crítiques recomanables dels usuaris a causa de l’esquema de funcionament autònom, les petites dimensions i el baix pes. El disseny proporciona una longitud de 33 cm i pot suportar càrregues de fins a 100 kg. A bord hi ha una petita pantalla electrònica que mostra dades sobre la velocitat actual, la distància recorreguda i les calories consumides.

Body Sculpture BE-5920HX no és el millor entrenador el·líptic per a la llar. Tot i això, aquesta opció sembla ideal per a principiants que no tinguin un pressupost impressionant, que desitgin un dispositiu fàcil d’utilitzar per a classes periòdiques a casa.

Intensor X200

millor entrenador el·líptic per a casa

Intensor X200 fiable i funcional mereix un lloc en el rànquing d’entrenadors el·líptics. La unitat es caracteritza per la facilitat d’autoassemblatge. Durant l’entrenament, l’aparell demostra una alta estabilitat. El simulador funciona gairebé en silenci, oferint a l’usuari l’oportunitat de gaudir d’un funcionament extremadament suau d’elements en moviment. El dispositiu està equipat amb una pantalla d’informació força gran.

Durant l’entrenament amb un entrenador el·líptic, és possible utilitzar càrregues augmentades canviant una àmplia gamma de modes. La longitud de pas aquí és de 38 centímetres. La unitat està equipada amb sensors cardíacs, un mitjà per al seguiment de les calories cremades i la distància recorreguda.

Malgrat els avantatges anteriors, el simulador presenta diverses debilitats. El dispositiu pot semblar incòmode per als usuaris amb una alçada superior a 175 cm. En aquest cas, és probable que els genolls toquin el vertical verticalment. Els minuses també inclouen una mesura no massa precisa de la freqüència cardíaca i de les calories cremades.

Esperit XE520S

millor entrenador el·líptic per a casa

Continuar amb la qualificació d’entrenadors el·líptics és el potent dispositiu Spirit XE520S, que sovint és utilitzat per esportistes professionals. La capacitat de càrrega de l’estructura és de fins a 150 kg. La longitud de pas és de 51 cm. L’aparell pesa uns 89 kg força impressionants.

L’ordinador de bord compta amb 14 programes de formació estàndard. Les càrregues varien en 20 modes. L’usuari té l’oportunitat de rebre senyals i comandaments especials a causa de la presència d’altaveus integrats. La unitat està equipada amb un ventilador, suports per a un vidre, una ampolla i un llibre.

Entre els principals avantatges del dispositiu, els experts destaquen els següents:

 • Qualitat de construcció decent.
 • Potència alta.
 • Fàcil d’utilitzar.
 • Contingut d’informació de la pantalla.
 • No hi ha sorolls molestos durant l’operació.

Els contres del simulador es poden anomenar força pes i dimensions. Durant moviments massa actius, l’estructura és capaç de demostrar una estabilitat insuficient.

Svensson Body Labs ComfortLine ESA

màquina el·líptica del gimnàs

Segons les capacitats que ofereixen els usuaris, el simulador s’acosta a la categoria professional. La visualització electrònica del dispositiu permet a l’atleta fer un seguiment no només de la distància recorreguda, de la velocitat de moviment i de l’estat del pols, sinó també de la temperatura corporal, un indicador de la velocitat dels pedals.

El simulador està dissenyat per a usuaris amb un pes màxim de 130 kg. L’amplada del pas aquí és de 42 cm. L’ordinador de bord ofereix una selecció de 21 programes d’entrenament. Els blocs electromagnètics del dispositiu proporcionen la possibilitat de canviar càrregues en 16 modes.

El model rep valoracions positives per la presència de paràmetres senzills i clars, funcionament silenciós, alta eficiència dels programes d’entrenament instal·lats a bord. El desavantatge comparatiu de la unitat es pot anomenar presència d’alguns usuaris amb molèsties durant les classes.

AeroFIT E500

La disponibilitat d’aquest simulador permet negar-se a visitar clubs de fitness. El dispositiu és capaç de satisfer plenament les necessitats d’esportistes principiants i avançats. Una gran fiabilitat del muntatge es destaca aquí, una impressionant longitud de 66 cm i una capacitat de càrrega de 150 kg. Hi ha 16 programes de formació a bord. L’aparell té un aspecte modern i atractiu, a més d’una disposició reflexiva d’elements funcionals.

L’avantatge evident del simulador és el moviment exacte i silenciós de les parts mòbils, la presència d’un bastidor reforçat i la tracció davantera. Dels aspectes positius, els usuaris noten la possibilitat d’ajustar l’amplada del pas. El desavantatge relatiu de la unitat és l’elevat cost.

Infiniti xt7

entrenador el·líptic per a casa que

Al proporcionar un major confort per a esportistes alts, l’el·lipsoide ergonomic i compacte Infiniti XT7 ocupa una posició més alta del nostre rànquing. El dispositiu té una longitud de 53 cm. El pes màxim possible de l’usuari és de 150 kg. L’ordinador de bord ofereix una selecció de classes segons un dels dotze programes de formació.

Infiniti XT7 és extremadament convenient per a l’ús domèstic, ja que té dimensions reduïdes i pes baix. Les classes del simulador són còmodes per a esportistes de diverses mides i nivells d’entrenament. Pel que fa als aspectes negatius, la irritació pot provocar la presència d’una lleugera cresta durant els moviments actius.

Bowlex Max Entrenador M5

El model pertany a les màquines d’exercici de classe elit, que sovint s’utilitzen per completar gimnasos casolans. La unitat és capaç de substituir una bicicleta estacionària, la cinta rodant i el pas. El component complex contribueix a l’organització de les classes més efectives, la finalitat de les quals és la primera pèrdua de pes possible. A causa del gran volant, el simulador proporciona una àmplia gamma de càrregues. La visualització del dispositiu mostra durant la classe el nombre de calories que queda per cremar per obtenir el resultat desitjat. El disseny està ben implicat en el treball de diversos grups musculars de les parts inferiors i superiors del cos.

El dispositiu permet ajustar la intensitat de les càrregues en funció de les necessitats personals. El principi magnètic de funcionament de la unitat no requereix una font d’energia. Tots els programes d’entrenament que ha de triar l’ordinador de bord són atents per atletes professionals. El disseny del simulador es caracteritza per un muntatge i una durabilitat de gran qualitat. És fàcil endevinar que el preu mínim per als usuaris interessats a comprar una unitat és el preu més elevat.

Ocean Ammity OE40

entrenador el·líptic

Al capdamunt del nostre rànquing dels millors el·lipsoides per organitzar un entrenament integral a casa, es troba la unitat de gran rendiment Ammity Ocean OE40. El model es considera una de les opcions més efectives per afrontar l’excés de pes. El sistema té la condició de professional. No obstant això, és adequat per a principiants preparats per a càrregues elevades i entrenaments esgotadors, a causa d’un reforç de qualitat del cos i per crear una figura tonificada.

El dispositiu és capaç de suportar el pes de l’usuari fins a 180 kg. El mecanisme de la unitat permet ajustar la càrrega en 24 modes. La longitud de pas aquí és impressionant de 51 cm. Es conserven a la memòria de l’ordinador fins a 76 programes d’entrenament desenvolupats per entrenadors qualificats.

Els avantatges de l’entrenador el·líptic són els següents:

 • Major confort per a les persones que són altes.
 • La mesura més precisa pel sistema d’indicadors funcionals del cos de l’usuari.
 • Muntatge fiable i d’alta qualitat de l’estructura.
 • La capacitat de sincronitzar la part del processador del simulador amb un ordinador domèstic.

El desavantatge d’aquest dispositiu és l’elevat cost. Un altre menys és que els usuaris anomenen la reproducció de pantalla d’una interfície no massa convenient quan es connecten a un ordinador personal.

En conclusió

Així doncs, vam revisar la qualificació dels millors el·lipsoides per organitzar entrenaments a casa complexos. Tenint la intenció de decidir sobre una versió específica del simulador, presteu una major atenció a la construcció i la qualitat de les característiques. Perquè la unitat serveixi fidelment durant dècades, és convenient mirar inicialment models més cars i fiables.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *