Chingards, què és i per què es necessiten?

Chingards, què és i per què es necessiten?

En arts marcials, malgrat l’opinió errònia de molts, qualsevol lesió és un accident i no és un fet normal en l’entrenament. Al rebedor, els lluitadors es milloren fent un cop de peu, braços, gastant diverses recepcions i tot aquest tipus de coses. Per tant, la seguretat en l’entrenament és en primer lloc, i, a més de l’enfocament competent del formador, hi poden proporcionar equips especials.

equip de combat

Molts sovint confonen els conceptes de “teules” i de “teules” i es fan la pregunta corresponent: “Què són això – cimbals i barracons?”

Entenem què significa cadascun d’ells.

Chingards, què és?

teules per brilla

Els xicotets són coixins especials de protecció que protegeixen la part inferior de la cama i l’arc del peu de les contusions. També protegeixen les articulacions i lligaments de diverses lesions i, especialment, de les llàgrimes. Per regla general, les plaques de protecció estan fetes exclusivament de materials de gran qualitat. Molt sovint, aquest material és de cuir genuí. Per cert, s’ha de sotmetre a un tractament antibacterià sense fallar.

Per a què serveixen?

Els xinxes són utilitzats per combatents de direccions completament diferents. En la boxa tailandesa, per exemple, els xingards competeixen per maximitzar la seguretat dels atletes durant els cops més forts. I els combatents de MMA només fan servir escuts durant l’entrenament i tots amb el mateix propòsit. Tot i això, competeixen en competicions sense ells. Per al jiu-jitsu o el karate, també calen teules.

A més, els principiants els utilitzen activament, perquè els seus brillants encara no estan acostumats a càrregues greus i, en conseqüència, es troben en un traumatisme augmentat.

Talla de disseny

A l’interior de la teulada hi ha una capa d’escuma suau, com el poliestirè. A l’exterior, la placa està folrada de cuir genuí, que garanteix la fiabilitat de l’estructura i la seva durabilitat. I des del costat del tacte amb la pell, els cossets estan coberts amb un teixit d’alta qualitat, que proporciona la circulació de l’aire. En cas contrari, per falta de ventilació, es produirà una olor desagradable.

Vam respondre a la pregunta: “Què són les teulades?” I ara parlem de guants amb un nom similar.

Què són les teules?

Guants shingarta

Els teulets són guants d’entrenament amb “dits tallats” dissenyats per practicar cops i combinacions en equipament esportiu – peres i bosses. Convenient per a això fan una petita quantitat de farciment i la corresponent rigidesa de l’estructura. L’objectiu principal de la bola de referència és fixar i protegir el canell del combatent.

És important tenir en compte que aquests guants només s’utilitzen per a treballs sobre peres i durant diverses recepcions, i en cap cas durant baralles. Això es deu al fet que els cops aplicats en aquests guants pràcticament no difereixen dels cops amb els punys nus i, fins i tot, a l’inrevés, poden ser encara més durs, per tant, són molt traumàtics. Els guants “tanca” no existeixen.

Els teixits freqüents s’utilitzen sovint en aquests tipus d’arts marcials, on el paper dominant el juga la lluita. Gràcies als dits oberts, és convenient dur a terme diversos llançaments, captures i altres trucs.

Les talles de teula

És molt important triar la mida adequada, ja que els xicotets massa petits protegiran el brinqui mal. La probabilitat de ferides augmenta.

Al mateix temps, els guàrdies excessivament grans seran “penjats” a la cama i causen molèsties durant l’entrenament. També poden saltar dels peus, fent que el lluitador es distregui i, per la qual cosa, el seu paper principal perd el sentit.

A continuació es mostren les mides existents de teuleta, segons el creixement de l’atleta:

  • alçada fins a 157 cm – mida S;
  • creixement del rang de 157-175 cm – mida M;
  • alçada 175-185 cm – mida L;
  • alçada superior a 187 cm: la mida més gran XL.

Val la pena assenyalar que cada fabricant té les seves pròpies mesures, per la qual cosa l’equip hauria de ser seleccionat amb molta cura, segons les característiques del combat. De les característiques generals, només podem distingir que els escuts han de cobrir la cama inferior, preferiblement fins a l’articulació del genoll, per mantenir la cama tan estreta com sigui possible, però no causar molèsties.

Mides dels guants

La imatge mostra un esquema de com triar els guants adequats en funció de la mida del palmell.

Taula de mides

Un bon equipament és necessari per a qualsevol lluitador que desitgi no només obtenir resultats en esports, sinó també gaudir d’un entrenament segur. Esperem que hagueu rebut la resposta a la pregunta: “Què són les teulades?”, I comprendreu la diferència entre protecció contra llurs i guants. No confongueu aquests dos conceptes. Entrena productivament i amb plaer!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *